• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yandık o zaman. Benim Raporum var şubatta sona ediyor dedi eczacı. Ama devlet ödemeyecek demedi. Böyle bir şeyi nasıl yaparlar.
Kızlar merhaba oksapar kullananlar devlet artık karşılamayacakmış eczacı bu şekilde söyledi kutu başına 145 lira gibi bir ücret çıkacakmış var mı bilgisi olan

Ben instagramda paylaşmıştım reels 6 aylııkken ben 5 yasında ben diye. 6 ayda brokoli yiyen bebem şimdi hamburgerden oyuncak koleksiyonu yapıyor. Oysa herşey güzel başladı. 2 yaşa kadar seker vermedim 1 yasa kadar tuz salça vs vermedim. Sonra ne oldu o ara hatırlamıyorum🤦‍♀️
Aynen ne şeker ne çikolata, çok katıydım ama ilkte 2.de biraz daha esnek ama bir yerde ipin ucu kaçtı. Gerçi belirli şeyleri yiyorlar çubuk kraker balık kraker çikolata bazen. Ama bu aralar cips yediğim için onlar da yiyor 🤦‍♀️

Aynen ne şeker ne çikolata, çok katıydım ama ilkte 2.de biraz daha esnek ama bir yerde ipin ucu kaçtı. Gerçi belirli şeyleri yiyorlar çubuk kraker balık kraker çikolata bazen. Ama bu aralar cips yediğim için onlar da yiyor 🤦‍♀️
Oyle oluyor sanırım ya :( Tek iyi yanı cola icmiyorlar 🤣 Digerlerinide az az vermeye ozen gosteriyorum.

Ben instagramda paylaşmıştım reels 6 aylııkken ben 5 yasında ben diye. 6 ayda brokoli yiyen bebem şimdi hamburgerden oyuncak koleksiyonu yapıyor. Oysa herşey güzel başladı. 2 yaşa kadar seker vermedim 1 yasa kadar tuz salça vs vermedim. Sonra ne oldu o ara hatırlamıyorum🤦‍♀️
O konuda benim kızım hakkını yiyemem.
Nasıl alıştırdıysam öyle gidiyor halen
Ara sıra alıyorum sadece
Almasam istemiyor bile 😀
Bir tek dondurma delisi, yazın hergun olsa yer o derece

Kızlar Buda benim karnım 🎈

Eklentiler

• E444813E-8A10-42DE-A69D-90F1CCBDEE03.jpeg
    E444813E-8A10-42DE-A69D-90F1CCBDEE03.jpeg
    82,3 KB · Görüntüleme: 101
Aslında burger mi söylesem diye düşündüm 🤭 şöyle ki kendim yapınca gram içim almıyor ama hazır önüme gelince yeniyor ama hazıra da güvenemiyorum

Ciddi olamazsın ... benim 1 yıllık raporum var artık geçersiz mi yani bu suan şok oldum nerden öğrenebiliriz ki bunu

Yandık o zaman. Benim Raporum var şubatta sona ediyor dedi eczacı. Ama devlet ödemeyecek demedi. Böyle bir şeyi nasıl yaparlar.
Valla bilmiyorum kızlar bende pazartesi rapor çıkarmak için gidecektim yine bi gidip şansımı deneyeceğim birde oksapar covid için kullanıldığından eczanelerde bulmak çok zor raporluyken kaç kutu alabiliyoraunuz aylık mı veriyordu eczane

Back