• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar bu arada size buradaki bir fantezimi anlatayım 😁 Sürtünerek bir şeyler yaptık, şöyle yaptık böyle yaptık, acaba hamile miyim? diye başlık açanlar var ya 😁 Eğer keyfim yerindeyse onlara öyle yorumlar yapıyorum ki çok eğleniyorum 😅 Tabi hamilesin, git keseyi gör kalp atışları bile oluşmuştur vs yazıyorum 😂 Biz hamile kalmak için amuda kalktık falan hiç yazmıyorum tabi o hepimizin sırrı 🤭😅☺️
Ayyy çok komikler yaaaa😂😂😂😂

Aha buda benim göbüş :KK45:
Oh tek olmadığıma sevindim :KK53:
Aksamları net böyleyim, sabah daha düz iyice aşağıda bir çıkıntı oluyor da, ben de her gece aynaya bakıp üzülüyodum demek ki şişlik olunca böyle oluyor :olamaz: bana bu kadar göbek yapacak bir kilo almadım çünkü.

Ben instagramda paylaşmıştım reels 6 aylııkken ben 5 yasında ben diye. 6 ayda brokoli yiyen bebem şimdi hamburgerden oyuncak koleksiyonu yapıyor. Oysa herşey güzel başladı. 2 yaşa kadar seker vermedim 1 yasa kadar tuz salça vs vermedim. Sonra ne oldu o ara hatırlamıyorum🤦‍♀️
Benim çocuk tatlı yemezdi tablete dönüp bakmazdi. Cipstir koladir hiç biri yoktu. 🙈🙈🙈🙈 ilk şekeri doktoru vermisti. Anaokulunda fantayı öğrenmiş sonra yavaş yavaş cips ve çikolatalar öğrenildi. Şimdi yemekten sonra hemen tatlı bir şey🙈 isteniyor. Sen ne yaparsan yap eninde sonunda zararlı şeyleri öğrenip yapışıyorlar. Ama çocuklar da haklı ne yapsınlar çok lezzetli.😄🥰😍

Kızlar hastalıktan sonra burun tıkanıklığı başladı gece uyuyamıyorum nane buharı ve tuzlu su denedim bana mısın demedi var mı öneriniz napsam bilemedim nefes almak ne büyük nimetmiş yaa hayattan soğudum resmen 😔😔🤧
Burun uçlarına çok az vix sürebilirsin ama çok az.
Ya da mentollü at kestanesi.
Bende bayağı işe yarıyordu
Bir de sinüzitin var mı?

Oh tek olmadığıma sevindim :KK53:
Aksamları net böyleyim, sabah daha düz iyice aşağıda bir çıkıntı oluyor da, ben de her gece aynaya bakıp üzülüyodum demek ki şişlik olunca böyle oluyor :olamaz: bana bu kadar göbek yapacak bir kilo almadım çünkü.
Benim gümbür gümbür geliyor bakalım ne olacak 🥶 Ama bu hamileligim o kadar farkli ki iki cocugumda da hamile gibi degildim cok enerjiktim. Bunda bitkinim halsizim hasta gibiyim. Gececek ama bi 20 lere geleydik:spor::confused:

Kızlar hastalıktan sonra burun tıkanıklığı başladı gece uyuyamıyorum nane buharı ve tuzlu su denedim bana mısın demedi var mı öneriniz napsam bilemedim nefes almak ne büyük nimetmiş yaa hayattan soğudum resmen 😔😔🤧
Gece benimde tıkanıyo sabahta oyle uyanıyorum. Cok kotu bisey oysa ki oda da camda üstten acık kaloriferin üstünede biseyler koyuyorum yok yani. Cok kotu bisey

Kızlar size bir sorum olucak. Ben ikili test yaptırmıcam 12+2 bebişim şuan. Doktora gitsem ense kalınlığına falan bakarmı testi yaptırmadan? Yoksa illa yaptırmam mı gerekiyordu.
Tahlil yaptırmayacam de diğerlerine bakıyorlar bugun ben öyle yaptım
Videomu yahu video çekmeye zaman mı oluyo toplasan 30 sn sürmüyo asla baktığı , ultrason ekranı ona dönük, zorla bakıyorum kalkıp😂😂😂😂 ultrason resmi zaten vermiyo😂
Ayy devlet her yerde aynı desene bnm ki de boyle
Kizlar sormayı unuttum bugün BIM e bi sürü şey geliyordu gidip alan oldu mu alan varsa fotoğrafını atsın da görelim 😍
Ben buldum sansima küvet ve masrafa aldim diğerlerine bakamadım çok kalabalikti
Aha buda benim göbüş :KK45:
Ay akşamları benimde böyle sabahları daha minimal
Okaliptus yagi damlatsbilirsin yastigina güzel burun aciyo oglumda kullanıyorum
Benim gümbür gümbür geliyor bakalım ne olacak 🥶 Ama bu hamileligim o kadar farkli ki iki cocugumda da hamile gibi degildim cok enerjiktim. Bunda bitkinim halsizim hasta gibiyim. Gececek ama bi 20 lere geleydik:spor::confused:
Bu da ben ilk hamileligimde çok enerjiktim bunda daha ayakta duramıyorum bakalim ne olacak

yoncambenim yoncambenim kizzz yoksa ben miyim bensem üzülürüm istemeden olmuştur

Back