- Konu Sahibi yoncambenim
- #16.621
Ay canım boşver sıkma canınıYok yok o asla cvp vermiyo bana ordan anlayın siz değilisinz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canım boşver sıkma canınıYok yok o asla cvp vermiyo bana ordan anlayın siz değilisinz
Ayyy çok komikler yaaaaKızlar bu arada size buradaki bir fantezimi anlatayım Sürtünerek bir şeyler yaptık, şöyle yaptık böyle yaptık, acaba hamile miyim? diye başlık açanlar var ya Eğer keyfim yerindeyse onlara öyle yorumlar yapıyorum ki çok eğleniyorum Tabi hamilesin, git keseyi gör kalp atışları bile oluşmuştur vs yazıyorum Biz hamile kalmak için amuda kalktık falan hiç yazmıyorum tabi o hepimizin sırrı
Hiç bilmiyodum umarım ihtiyacım olmaz ama olursalar aklımda bulunsun teşekkür ederimParolun serum formu çok iyi. Bulabilirseniz onu kullanabilirsiniz.
Gardrop gibi kapağı mi kapanıyorKızımın yatagı o
Aynen oyleGardrop gibi kapağı mi kapanıyor
Biz artık 4. Aya girdik artık kendini belli etsin istiyorum Sizin karınlar ne alemdeAyyy minnoş karın bu daha yok be
Aaaa nasıl çıkmış benimde böyle olsun yaAha buda benim göbüş
Oh tek olmadığıma sevindimAha buda benim göbüş
Benim çocuk tatlı yemezdi tablete dönüp bakmazdi. Cipstir koladir hiç biri yoktu. ilk şekeri doktoru vermisti. Anaokulunda fantayı öğrenmiş sonra yavaş yavaş cips ve çikolatalar öğrenildi. Şimdi yemekten sonra hemen tatlı bir şey isteniyor. Sen ne yaparsan yap eninde sonunda zararlı şeyleri öğrenip yapışıyorlar. Ama çocuklar da haklı ne yapsınlar çok lezzetli.Ben instagramda paylaşmıştım reels 6 aylııkken ben 5 yasında ben diye. 6 ayda brokoli yiyen bebem şimdi hamburgerden oyuncak koleksiyonu yapıyor. Oysa herşey güzel başladı. 2 yaşa kadar seker vermedim 1 yasa kadar tuz salça vs vermedim. Sonra ne oldu o ara hatırlamıyorum
Benim kendimde biraz tombiştim, şuan sizden büyük ama kendi karnım gibi hissediyorumBiz artık 4. Aya girdik artık kendini belli etsin istiyorum Sizin karınlar ne alemde
Burun uçlarına çok az vix sürebilirsin ama çok az.Kızlar hastalıktan sonra burun tıkanıklığı başladı gece uyuyamıyorum nane buharı ve tuzlu su denedim bana mısın demedi var mı öneriniz napsam bilemedim nefes almak ne büyük nimetmiş yaa hayattan soğudum resmen
Benim gümbür gümbür geliyor bakalım ne olacak Ama bu hamileligim o kadar farkli ki iki cocugumda da hamile gibi degildim cok enerjiktim. Bunda bitkinim halsizim hasta gibiyim. Gececek ama bi 20 lere geleydikOh tek olmadığıma sevindim
Aksamları net böyleyim, sabah daha düz iyice aşağıda bir çıkıntı oluyor da, ben de her gece aynaya bakıp üzülüyodum demek ki şişlik olunca böyle oluyor bana bu kadar göbek yapacak bir kilo almadım çünkü.
Şaka yapıyorsun. Ben şimdiden 5 aylık gibi oldum.Kızlar Buda benim karnım
Yok heralde saglam şişmişiz vesselamSpatzi acaba bizde iç karın denen şey mi yok bu nasıl şiştirme ittirmedir çocuğum
Gece benimde tıkanıyo sabahta oyle uyanıyorum. Cok kotu bisey oysa ki oda da camda üstten acık kaloriferin üstünede biseyler koyuyorum yok yani. Cok kotu biseyKızlar hastalıktan sonra burun tıkanıklığı başladı gece uyuyamıyorum nane buharı ve tuzlu su denedim bana mısın demedi var mı öneriniz napsam bilemedim nefes almak ne büyük nimetmiş yaa hayattan soğudum resmen
Doktor sistemde goruyor :)Evet cıkmış. Doktora vermek için cıktı mi alacağım bunları. Yoksa doktor sisteminde görür mü?
öyle de garip kişiler var degil mi
Tahlil yaptırmayacam de diğerlerine bakıyorlar bugun ben öyle yaptımKızlar size bir sorum olucak. Ben ikili test yaptırmıcam 12+2 bebişim şuan. Doktora gitsem ense kalınlığına falan bakarmı testi yaptırmadan? Yoksa illa yaptırmam mı gerekiyordu.
Ayy devlet her yerde aynı desene bnm ki de boyleVideomu yahu video çekmeye zaman mı oluyo toplasan 30 sn sürmüyo asla baktığı , ultrason ekranı ona dönük, zorla bakıyorum kalkıp ultrason resmi zaten vermiyo
Ben buldum sansima küvet ve masrafa aldim diğerlerine bakamadım çok kalabaliktiKizlar sormayı unuttum bugün BIM e bi sürü şey geliyordu gidip alan oldu mu alan varsa fotoğrafını atsın da görelim
Ay akşamları benimde böyle sabahları daha minimalAha buda benim göbüş
Okaliptus yagi damlatsbilirsin yastigina güzel burun aciyo oglumda kullanıyorumKızlar hastalıktan sonra burun tıkanıklığı başladı gece uyuyamıyorum nane buharı ve tuzlu su denedim bana mısın demedi var mı öneriniz napsam bilemedim nefes almak ne büyük nimetmiş yaa hayattan soğudum resmen
Bu da ben ilk hamileligimde çok enerjiktim bunda daha ayakta duramıyorum bakalim ne olacakBenim gümbür gümbür geliyor bakalım ne olacak Ama bu hamileligim o kadar farkli ki iki cocugumda da hamile gibi degildim cok enerjiktim. Bunda bitkinim halsizim hasta gibiyim. Gececek ama bi 20 lere geleydik
Ayy baya belli maşallahhAha buda benim göbüş