• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya benim iyice iç çamaşırının üstüne bakıyor. Bana çok aşağıda geliyor. Hatta ben aşağıda mı diye sordum, hayır rahim burada, sana aşağıda gibi geliyor ama gayet normal bir yerde diyor. Hatta iç çamaşırımı biraz aşağı çekiyor. Afedersiniz özel bölgemizin tüylerinin başladığı yerin hemen üstüne bakıyor. Çok ilginç 😆
Evet evet aynen orada, almasam dikkatsiz gitme rezillik olucak yani bende sıyırıyorum 🤭
Ama kızımda da öyleydi hep aşağıdaydı ve hiç yukarı çıkmadı, belki buda öyle olur diye öyle söyledim. Yapısaldır belki bilemiyorum ama arkadaşımın yukarıdaudı

Aha buda benim göbüş :KK45:

Eklentiler

• E9E184F3-C38C-4BF7-9A39-999949F209BD.jpeg
    E9E184F3-C38C-4BF7-9A39-999949F209BD.jpeg
    61,2 KB · Görüntüleme: 106
Bazı kişiler soru soruyolar, cvp veriyorum yardımcı olmak adına, yazdığıma cvp vermiyor onu geçtim, gördüm diye beğenmiyor bile, ama başkasına cvp veriyor🤷🏼‍♀️😀
Bi kaç kişiye daha bilgim varsada yardımcı olmuycam bunun için🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️😀
Bunu ben yapiyor olabilirim ama bilincli olmuyor cunki bi kac kisi ust uste yazinca unutuyorum cevp vermeyi affola

Hepimize özelden yazman gerekecek bu gidişle 😂 Bir de mesela o kişi “ben miyim?” diye sorsa, evet sensin diyecek misin 😁 Sensin yılaaan yazıyormuşsun 🐍😂
Burdaki kimse benniyim yazsada değil çinkü bana cvp yazmıyo onunla konuşmadım hiç oyızden kimse üstüne alınmasın😂😂😂

Kızlar bu arada size buradaki bir fantezimi anlatayım 😁 Sürtünerek bir şeyler yaptık, şöyle yaptık böyle yaptık, acaba hamile miyim? diye başlık açanlar var ya 😁 Eğer keyfim yerindeyse onlara öyle yorumlar yapıyorum ki çok eğleniyorum 😅 Tabi hamilesin, git keseyi gör kalp atışları bile oluşmuştur vs yazıyorum 😂 Biz hamile kalmak için amuda kalktık falan hiç yazmıyorum tabi o hepimizin sırrı 🤭😅☺️

Kızlar bu arada size buradaki bir fantezimi anlatayım 😁 Sürtünerek bir şeyler yaptık, şöyle yaptık böyle yaptık, acaba hamile miyim? diye başlık açanlar var ya 😁 Eğer keyfim yerindeyse onlara öyle yorumlar yapıyorum ki çok eğleniyorum 😅 Tabi hamilesin, git keseyi gör kalp atışları bile oluşmuştur vs yazıyorum 😂 Biz hamile kalmak için amuda kalktık falan hiç yazmıyorum tabi o hepimizin sırrı 🤭😅☺️
Sürtünme ile hamile kalabilen varsa alnından öperim benim bi amuda kalkmadigim kaldı ona benzer şekillere de girdim gerçi yine de olmadı aşılamasiz :KK48:

Back