• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tahlil yaptırmayacam de diğerlerine bakıyorlar bugun ben öyle yaptım

Ayy devlet her yerde aynı desene bnm ki de boyle

Ben buldum sansima küvet ve masrafa aldim diğerlerine bakamadım çok kalabalikti

Ay akşamları benimde böyle sabahları daha minimal

Okaliptus yagi damlatsbilirsin yastigina güzel burun aciyo oglumda kullanıyorum

Bu da ben ilk hamileligimde çok enerjiktim bunda daha ayakta duramıyorum bakalim ne olacak

yoncambenim yoncambenim kizzz yoksa ben miyim bensem üzülürüm istemeden olmuştur
🥰🥰🥰🥰😍😍 yok bebişimmmm 🥰🥰

Benim kendimde biraz tombiştim, şuan sizden büyük ama kendi karnım gibi hissediyorum😂😂😂
Benim de öyle benim zaten halı hazırda göbeğim vardı.🤣 Aslında bebek şişkinliği değil hala aynı şişkinlik sanırım. Aslında kıyafetlerinde oluyor hala ama 5 kg almışım bir de bütün bunlar yetmez gibi 🙈🙈🙈 Tombul olunca daha etrafımda kimse anlamadı bile

Kızlar hastalıktan sonra burun tıkanıklığı başladı gece uyuyamıyorum nane buharı ve tuzlu su denedim bana mısın demedi var mı öneriniz napsam bilemedim nefes almak ne büyük nimetmiş yaa hayattan soğudum resmen 😔😔🤧
Canim onun tek caresi eczanede okyanus suyu satılıyor burun spreyi ondan al gunde 3 kere sikiyorsun nefesinden beri açıyor bende cekiyorum bu derdi iyi geldi sprey

Ben kalca agrisi çekiyorum 😰 hala da kilo almadım. Alsam demekki yürüyemeyecegim.korkumdan ıvır zıvır yiyemiyorum .belki iyi bir şey bu bilemiyorum .Bir an önce temmuz ayı gelsin istiyorum. Galiba ilk ben dogurcam .benden önce olan birini göremedim

Aha buda benim göbüş :KK45:
Hello koca göbüş ler ❤️
Neyse en azından yalnız değiliz 🤭
Bir de bir arkadaşım var sürekli bana çok şiştim sana noldu şöyle oldu böyle oldu diyip diyip duruyor bazen sinir olmuş buluyorum kendimi..
Elde olan bir şey de değil zaten🤷🏼‍♀️

Ben kalca agrisi çekiyorum 😰 hala da kilo almadım. Alsam demekki yürüyemeyecegim.korkumdan ıvır zıvır yiyemiyorum .belki iyi bir şey bu bilemiyorum .Bir an önce temmuz ayı gelsin istiyorum. Galiba ilk ben dogurcam .benden önce olan birini göremedim
Bir arkadaş daha vardı oda sanırım 6sıydı sen ben ilk on günde bizler varız sanırım. Bende takipteyim çünkü ilk hangimiz doğuracak diye 😍

Hello koca göbüş ler ❤️
Neyse en azından yalnız değiliz 🤭
Bir de bir arkadaşım var sürekli bana çok şiştim sana noldu şöyle oldu böyle oldu diyip diyip duruyor bazen sinir olmuş buluyorum kendimi..
Elde olan bir şey de değil zaten🤷🏼‍♀️
Hic takma canım sismesi sismemesi elinde olan bisey degil zaten. :emir_bebek:

Onu bunu boşverde bebiş nasıl senin bidahaki kontrol nezman🥰🥰
Aaa sen değilsin demedi vallahi benim galiba 😱 ay bilmeden üzücek bişey yaptıysam vallahi kusura bakma hiç farkında da değilim bilinçli bişey de yapmadım vallahi 🤦🏻‍♀️ Nasipse önümüzdeki cuma bir sonraki kontrol ona göre ikili test filan yaptırcam 😌

Merhaba. Bende tam siteye benim gibi kalça ağrısı çeken var mı acaba diye girdim sizin bu paylaşımınızı gördüm. Ya özellikle sol kalcamin üstünden başlıyor ağrı aşağıya kadar ağrıyor daha erken değil mi ağrıması doktor belki bel fıtığın vardır dedi ama gebelikten önce yoktu ağrı

Aaa sen değilsin demedi vallahi benim galiba 😱 ay bilmeden üzücek bişey yaptıysam vallahi kusura bakma hiç farkında da değilim bilinçli bişey de yapmadım vallahi 🤦🏻‍♀️ Nasipse önümüzdeki cuma bir sonraki kontrol ona göre ikili test filan yaptırcam 😌
Yok kız değilsin aşk olsun🥰(hiç konuşmadığım biri)🥰🥰
Ayyyy hadi inşallah belki söyler doktor görürse bebişkoyuda cinsiyeti tahminde bulunur en azından 🥰🥰

Ahhhh yaaa🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Doktora muayenede söylemişmiydin ağrıyo ne yapmam lazım diye

Haftanın başında bende kuyruk sokumu ağrısı ile birlikte şiddetli bir baş ağrısı çektim. Şuan hala baş ağrılarım devam ediyor. Bu haftalarda böyle ağrılar normalmiş evet ama dayanabilmek cidden zor canım ya. Ben bebek yağını sürdürdürüp üzerini streç film ile kapatım üzerine de havlu koydum çok şükür ki geçti kuyruk sokumu ağrım sana da tavsiye edebilirim canım. Ama baş ağrısına hala bir çözüm bulamadım 😔

Back