Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar Buda benim karnım
Kiz hani karnın.. benim normalde karnım 4 aylik gibi zaten
Belkide artık rapor çıkmayacaktir, inşallah raporu olanlar için geçerli değildir yoksa vay halimize .. eczane bana hep bir kutuda 10 tane var 3 kutu veriyor yani aylik

Ahh kuzum tesekkur edeeim burada elimden geldigi kadar neşe sacmaya çalışyorum okuyanalrin yzunde tebessum birakiyorsam ne mutlu bana ki ben gercektende boyleyim samimiyete onem veren biriyim size geçtiyse ne mutlu
Vallahii ben hssedyrmm samimiyeti neşeyi maaşallahh Allahımm hep böyle mutlu etsin inşallah hepimizi de tabikiiii

Aynı benim koca. Geçen rahatsız idim çay istedi. Dedim bugun de sen yap.
O gun evde çalışmıyordu.
Ama yine ben yaptım yapmadı
alıştırma canım kendide yapabilir sonuçta alt tarafı bir çay koyacak ben şanslıyım sanırım Allah eşimden razı olsun dün yaprak sardım ve bana tek tek yaprak açtı o olmasa zaten saramazdım..

kesinlikle birde çok hızlı bizde bu aralar tatlıya dadandık 2-3 günde bir tatlı söylüyoruz hemen geliyor

Kizlar sormayı unuttum bugün BIM e bi sürü şey geliyordu gidip alan oldu mu alan varsa fotoğrafını atsın da görelim
Ben Müslin örtü, ağız mendili, biberon yıkama fırçası ve oyuncak sepeti küçük boy bunları aldım diğer banyo setleri falan yoktu.

Kızlar merhaba oksapar kullananlar devlet artık karşılamayacakmış eczacı bu şekilde söyledi kutu başına 145 lira gibi bir ücret çıkacakmış var mı bilgisi olan
Bugün bana eczadan mesaj geldi ilacınızı alabilirsiniz diye yarın gidip alıcsm bakalım para isticekler mi

alıştırma canım kendide yapabilir sonuçta alt tarafı bir çay koyacak ben şanslıyım sanırım Allah eşimden razı olsun dün yaprak sardım ve bana tek tek yaprak açtı o olmasa zaten saramazdım..
Canım Allah var temizlik yapıyor ama eşim arada. Bana yardım ediyor. Ama çayı yemeği açlıktan kendide ölse bende aç olsam yapmaz. Yemek çay yapmayı sevmiyor. Ama temizlik yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…