- 30 Mart 2020
- 7.880
- 15.720
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #16.581
Kiz hani karnın.. benim normalde karnım 4 aylik gibi zatenKızlar Buda benim karnım
Belkide artık rapor çıkmayacaktir, inşallah raporu olanlar için geçerli değildir yoksa vay halimize .. eczane bana hep bir kutuda 10 tane var 3 kutu veriyor yani aylikValla bilmiyorum kızlar bende pazartesi rapor çıkarmak için gidecektim yine bi gidip şansımı deneyeceğim birde oksapar covid için kullanıldığından eczanelerde bulmak çok zor raporluyken kaç kutu alabiliyoraunuz aylık mı veriyordu eczane
Vallahii ben hssedyrmm samimiyeti neşeyi maaşallahh Allahımm hep böyle mutlu etsin inşallahAhh kuzum tesekkur edeeim burada elimden geldigi kadar neşe sacmaya çalışyorum okuyanalrin yzunde tebessum birakiyorsam ne mutlu bana ki ben gercektende boyleyim samimiyete onem veren biriyim size geçtiyse ne mutlu
Sen nezaman yazsam veriysnn canımm saolasınnnSen yaz yaz ben cvp veririm her zamankatıl sende hepp araya bi yerde konu varsa amaç muhabbet edelim
Karnı ararken gözlerimiz kör olduKızlar Buda benim karnım
Aminn insallah cansınnVallahii ben hssedyrmm samimiyeti neşeyi maaşallahh Allahımm hep böyle mutlu etsin inşallahhepimizi de tabikiiii
Nedemek herzamanSen nezaman yazsam veriysnn canımm saolasınnnaynen vallaa güzel oluyor böyle whatsap grubu gibi konuşuyorz
Aynı benim koca. Geçen rahatsız idim çay istedi. Dedim bugun de sen yap.
O gun evde çalışmıyordu.
Ama yine ben yaptım yapmadıalıştırma vallahi kalksın yapsınn
alıştırma canım kendide yapabilir sonuçta alt tarafı bir çay koyacak ben şanslıyım sanırım Allah eşimden razı olsun dün yaprak sardım ve bana tek tek yaprak açtı o olmasa zaten saramazdım..Aynı benim koca. Geçen rahatsız idim çay istedi. Dedim bugun de sen yap.
O gun evde çalışmıyordu.
Ama yine ben yaptım yapmadı
kesinlikle birde çok hızlı bizde bu aralar tatlıya dadandık 2-3 günde bir tatlı söylüyoruz hemen geliyorKızlar, trendyol yemekten söyleyin
Gercekten sıcacık geliyor
Getirsen söylemıstım hamburger menü, patatesler kupkuru geliyor. Soğuyunca bir şeye benzemiyor biliyorsunuz. Halbuki aynı yerden geliyor. Ama trendyol yemek gerçekten hızlı
Ben Müslin örtü, ağız mendili, biberon yıkama fırçası ve oyuncak sepeti küçük boy bunları aldımKizlar sormayı unuttum bugün BIM e bi sürü şey geliyordu gidip alan oldu mu alan varsa fotoğrafını atsın da görelim
Özelde atıyorlar canım benim doktor bi program indirtti ordan gönderiyor birde çıktılarını veriyor resimlerinYaaaa onu sorucam, özelde doktor video atabilşyomu, atılıyosa isticemhabire biz çekiyoruz
Ayyyyy valla bende bu sefer gittğimde istiyim ozman çekmek yerine o şekilde versinÖzelde atıyorlar canım benim doktor bi program indirtti ordan gönderiyor birde çıktılarını veriyor resimlerin
Bugün bana eczadan mesaj geldi ilacınızı alabilirsiniz diye yarın gidip alıcsm bakalım para isticekler miKızlar merhaba oksapar kullananlar devlet artık karşılamayacakmış eczacı bu şekilde söyledi kutu başına 145 lira gibi bir ücret çıkacakmış var mı bilgisi olan
Canım Allah var temizlik yapıyor ama eşim arada. Bana yardım ediyor. Ama çayı yemeği açlıktan kendide ölse bende aç olsam yapmaz. Yemek çay yapmayı sevmiyor. Ama temizlik yapıyor.alıştırma canım kendide yapabilir sonuçta alt tarafı bir çay koyacak ben şanslıyım sanırım Allah eşimden razı olsun dün yaprak sardım ve bana tek tek yaprak açtı o olmasa zaten saramazdım..
Canım yarın fiyat almasa bile raporu olanlardan ücret alınacak diye duyduk doğru mu diye bir sorar mısın?? Ve buraya yazar mısın rica etsemBugün bana eczadan mesaj geldi ilacınızı alabilirsiniz diye yarın gidip alıcsm bakalım para isticekler mi
Bende o moddayim aslında kesin dedi bana doktor ama nedense içimden gelmiyor daha.Cinsiyet netlesse de bısıler alsak artık
Erken olduğu için pek güvenemiyorum kesinliğe
Canım 20 hafta olmadan pek inanmıyorum.Bende o moddayim aslında kesin dedi bana doktor ama nedense içimden gelmiyor daha.
neyse ki temizlikte önemli bir konu yardım ediyormuş canım ...Canım Allah var temizlik yapıyor ama eşim arada. Bana yardım ediyor. Ama çayı yemeği açlıktan kendide ölse bende aç olsam yapmaz. Yemek çay yapmayı sevmiyor. Ama temizlik yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?