• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar merhaba oksapar kullananlar devlet artık karşılamayacakmış eczacı bu şekilde söyledi kutu başına 145 lira gibi bir ücret çıkacakmış var mı bilgisi olan

Aslında burger mi söylesem diye düşündüm 🤭 şöyle ki kendim yapınca gram içim almıyor ama hazır önüme gelince yeniyor ama hazıra da güvenemiyorum

Ciddi olamazsın ... benim 1 yıllık raporum var artık geçersiz mi yani bu suan şok oldum nerden öğrenebiliriz ki bunu
Bence rapor gerekebilir onun dışındakileri karşılamıyordur. Çünkü sadece gebelikte kullanılmıyor bildiğim kadarıyla geniş bir kesimi kapsıyor. Kalp hastaları pıhtılaşma sorunu olanlar gibi önemli bir ilaç

Kendimi zaten havalar ısınacak sebze meyve güzel çıkar bol bol salata ot yersin ( çünkü yazın çok yerim taze domates , nane vs simdi tadı olmuyo) karpuz peynir yersin kilo almazsın diye avutuyorum:KK53:
Cok mantıklı bi olaya parmak bastin beybisi , karpuz iyi ödem attırır bol bol yeriz zamani gelince:KK49::KK45:

:KK14:Off .. tek ricam yaz meyvelerinden bahsetmemeniz kizlar çünkü cidden bi kac gündür deli gibi gözümde dönüyor canım istiyor :cry:
Kiz sus hepimizn cani istiyoda ses etmiyoz bekleyecez baharı hep birlikte, bizim burda canin isteyince avucunu yala gosune çal derler oyle yapin haydee :KK70: :KK70: :KK8:

Ben annenin ruh haline daha çok önem verıyorum canim.
O yüzden kasma kendini fazla.
Bi yerde bıkarım diye umuyorum. Aslında normalde o kadar yemezdim ama canım istiyor yaw🙈 diğer hamileliklerim de hiç öyle canım şunu istiyor bunu istiyor olmamıştım, son hamilelik diye psikolojik mi acaba 🤣

Bi yerde bıkarım diye umuyorum. Aslında normalde o kadar yemezdim ama canım istiyor yaw🙈 diğer hamileliklerim de hiç öyle canım şunu istiyor bunu istiyor olmamıştım, son hamilelik diye psikolojik mi acaba 🤣
Ben normalde de yemiyorum o tarz şeyleri. O yüzden o konu beni hiç zorlamadı😂

Ama canım isterse yerim
Ruh halim daha önemli cunku. Ayy zaten surda mide bulantısı denilen illet var. Ağız tadı bırakmadı yahu
Gerçekten hayattan soğudum
Sanki yüzyıllardır boylr yaşıyor gibiyim, hiç geçmeyecekmiş gibi.

Ben normalde de yemiyorum o tarz şeyleri. O yüzden o konu beni hiç zorlamadı😂

Ama canım isterse yerim
Ruh halim daha önemli cunku. Ayy zaten surda mide bulantısı denilen illet var. Ağız tadı bırakmadı yahu
Gerçekten hayattan soğudum
Sanki yüzyıllardır boylr yaşıyor gibiyim, hiç geçmeyecekmiş gibi.
Benim baya azaldı, darısı sana. Ben de çocuklar için yemiyordum şimdi hep beraber yiyoruz 🤦‍♀️

Sagolun kizlar hassasiyetiniz için çünkü cidden çok zorlanıyorum gözümde dönüyor resmen unutuyorum tam burada yazıyorsunuz başa dönüyorum bu aserme çok fena bişeymis ya meret bulunmuyor da mevsimi değil mecbur bekleniyor
Kesinlikle haklısın bide herkes merkezde değil herşeye her an ulaşamıyor. Ki ulaşsak bile şuan mevsimi değil.

Benim baya azaldı, darısı sana. Ben de çocuklar için yemiyordum şimdi hep beraber yiyoruz
Ben instagramda paylaşmıştım reels 6 aylııkken ben 5 yasında ben diye. 6 ayda brokoli yiyen bebem şimdi hamburgerden oyuncak koleksiyonu yapıyor. Oysa herşey güzel başladı. 2 yaşa kadar seker vermedim 1 yasa kadar tuz salça vs vermedim. Sonra ne oldu o ara hatırlamıyorum🤦‍♀️

Kızlar benim doktorum özel bi gebelik uygulaması indirmemi istedi(HelloMom ismi). Telefonumla kendi ultrason cihazı arasında bağlantı kurdu. Bir sürü şifre girdi falan 😁 Muayene boyunca video kaydediyor, foto çekiyor vs. İşimiz bitince bunları o uygulamaya(benim telefonuma) gönderiyor. Bildiğiniz haftalık albümler oluşuyor kendi kendine. Ben illa bende olmayanı istiyorum, keşke fotoğraf gibi verse diyorum 😂 Sizinkiler hep çıktı mı veriyor?
Benim ki airdropla telefonuma gonderiyor ultrason fotosunu😬

Back