- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #16.521
Her şeyi de canları çekmesin yahuBirazdan canımız çekiyor hamileyiz yemek muhabbeti olmuş duyarı gelirse yeni konu açar oradan devam ederim söyleyeyim
En son lisede 50 kiloydumTosta bir ara ben de fena sarmıştım
Tutmaya calısıyorum artık kendimi
51.5 hamile kaldım
54tüm en son kesin almısımdır üstüne
Kim o ya merak ettimAcaba dedim kendi kendime beni gözardımı ettirde benim yazdıklarımı görmüyoamannnnn birdaha yazmıcma
Sen yaz yaz ben cvp veririm her zamanMerveciğimmm söylemeden edemicem kızz senin yorumlarına cok gülüyorm vallaa nekadar içten samimi yazysn sanki karşımda konuşuyomuşsun gibi okuyrmgerçi herkes öyle tabii cok katılmyrm bende yoncambenim dediği gibi yazyrm kimseler cevap vermiyor bikaç kişi dışında bende uzaktan tiyatro gibi okumaya devam ediyrmm hepinizi seviyorum kızlarrrr
Şey gibi oldu ben evlenirken 48 kiloydumEn son lisede 50 kiloydum
SuphanallahTosta bir ara ben de fena sarmıştım
Tutmaya calısıyorum artık kendimi
51.5 hamile kaldım
54tüm en son kesin almısımdır üstünedaha 3. Ay hey yavrum hey
Kim o ya merak ettim
Ben 62 kiloydumŞey gibi oldu ben evlenirken 48 kiloydum
Evlenirken 48 kilo olmayan var mı
2 tane bebişin var olsun o kadar
Kendimi zaten havalar ısınacak sebze meyve güzel çıkar bol bol salata ot yersin ( çünkü yazın çok yerim taze domates , nane vs simdi tadı olmuyo) karpuz peynir yersin kilo almazsın diye avutuyorumSuphanallah
Bas firene bas boyle pizza falan yeme artik yada ye pizza guzel olur niye yemeyesinki 3 kg daha alirsin nasilsa alcan amannn ye gitsin anamm
Özelden yazAman tartışma çıkar fln gerilemem, gülerek alınganlığımı kapatıyorum
Dun reklamda gordum herif motorun arkasinda pisiriyordu dedim allah cezani verecekKızlar, trendyol yemekten söyleyin
Gercekten sıcacık geliyor
Getirsen söylemıstım hamburger menü, patatesler kupkuru geliyor. Soğuyunca bir şeye benzemiyor biliyorsunuz. Halbuki aynı yerden geliyor. Ama trendyol yemek gerçekten hızlı
Aslında burger mi söylesem diye düşündümBirazdan canımız çekiyor hamileyiz yemek muhabbeti olmuş duyarı gelirse yeni konu açar oradan devam ederim söyleyeyim
Ciddi olamazsın ... benim 1 yıllık raporum var artık geçersiz mi yani bu suan şok oldum nerden öğrenebiliriz ki bunuKızlar merhaba oksapar kullananlar devlet artık karşılamayacakmış eczacı bu şekilde söyledi kutu başına 145 lira gibi bir ücret çıkacakmış var mı bilgisi olan
Gruptada hiç olmayan birşey tartışma aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasınAman tartışma çıkar fln gerilemem, gülerek alınganlığımı kapatıyorum
Gerçekten sıcacık geliyor amaDun reklamda gordum herif motorun arkasinda pisiriyordu dedim allah cezani verecekdumani ustundeydi yaptiklarinin of didim
HahahahahahahaGruptada hiç olmayan birşey tartışma aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?