Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sen yaz yaz ben cvp veririm her zaman katıl sende hepp araya bi yerde konu varsa amaç muhabbet edelim

Tosta bir ara ben de fena sarmıştım
Tutmaya calısıyorum artık kendimi
51.5 hamile kaldım
54tüm en son kesin almısımdır üstüne daha 3. Ay hey yavrum hey
Suphanallah
Bas firene bas boyle pizza falan yeme artik yada ye pizza guzel olur niye yemeyesinki 3 kg daha alirsin nasilsa alcan amannn ye gitsin anamm

Suphanallah
Bas firene bas boyle pizza falan yeme artik yada ye pizza guzel olur niye yemeyesinki 3 kg daha alirsin nasilsa alcan amannn ye gitsin anamm
Kendimi zaten havalar ısınacak sebze meyve güzel çıkar bol bol salata ot yersin ( çünkü yazın çok yerim taze domates , nane vs simdi tadı olmuyo) karpuz peynir yersin kilo almazsın diye avutuyorum

Dun reklamda gordum herif motorun arkasinda pisiriyordu dedim allah cezani verecek dumani ustundeydi yaptiklarinin of didim

Birazdan canımız çekiyor hamileyiz yemek muhabbeti olmuş duyarı gelirse yeni konu açar oradan devam ederim söyleyeyim
Aslında burger mi söylesem diye düşündüm şöyle ki kendim yapınca gram içim almıyor ama hazır önüme gelince yeniyor ama hazıra da güvenemiyorum
Kızlar merhaba oksapar kullananlar devlet artık karşılamayacakmış eczacı bu şekilde söyledi kutu başına 145 lira gibi bir ücret çıkacakmış var mı bilgisi olan
Ciddi olamazsın ... benim 1 yıllık raporum var artık geçersiz mi yani bu suan şok oldum nerden öğrenebiliriz ki bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…