• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yok değil sanırım çok alakasız biri. Gözardı ettim şikayet ettim 2 gün ceza aldı. Nerden buldu beni bilmiyorum ama yeni üye ben eskilerden olunca oda tanıyor muhtemelen eskilerden beni yeni üyelik alınca ben tanıyamadım.
Ben ismini tanıyorum onun
Bdvde de aynısını yapıyor
Mutlaka bir sivri yorum ortadan konuya dalma vs.
Aman boşver ;)

Merhaba kızlar ya ben çalışıyorum eve gelince de hiç halim kalmıyor hamilelikten heralde erkenden uyuyorum. Siz yazışın kimseye bakmayın gün içinde sizi okuyorum keyifli oluyor 😄
Bende çalışıyorum belli olmuyor di mi😆
Merhaba kızlar ya ben çalışıyorum eve gelince de hiç halim kalmıyor hamilelikten heralde erkenden uyuyorum. Siz yazışın kimseye bakmayın gün içinde sizi okuyorum keyifli oluyor 😄

Eklentiler

• 16415594879198243442336743339084.jpg
    16415594879198243442336743339084.jpg
    125,5 KB · Görüntüleme: 56
Ne yedin
Ben dün fırında tavuk patates yaptım ama canıma okudu
Bugun kahvaltı, kuru meyve, çorba, meyve şeklinde kapatıcam günü :olamaz:
Soslayipmi yaptin herseyin sadesini yiyorum bende salcali falanda iyi gelmiyo simdidr Makarna haşladım yogurtla karistirdim yedim 9 ay bunu yiyecem anlaşılan 🤣🤣

Soslayipmi yaptin herseyin sadesini yiyorum bende salcali falanda iyi gelmiyo simdidr Makarna haşladım yogurtla karistirdim yedim 9 ay bunu yiyecem anlaşılan 🤣🤣
Az salça baharat
Yani beni aslında o rahatsız etmedi nidemi falan bulandırmadı
Yanına az da pilav yedim
Hazmedemedim resmen
Ben zaten normalde de çok pilav tüketen biri değildim
Hamilelikten sonra da max 1 kere yemişimdir
Sanırım ağır geldi

Hayır öncek aksam saat 9da koca dilim pizza gömdüm onda bir sey olmadı ama :tokat: senle ben hamur makarna yemekten davul olacaz anlaşıldı :27:

Kızlar benim doktorum özel bi gebelik uygulaması indirmemi istedi(HelloMom ismi). Telefonumla kendi ultrason cihazı arasında bağlantı kurdu. Bir sürü şifre girdi falan 😁 Muayene boyunca video kaydediyor, foto çekiyor vs. İşimiz bitince bunları o uygulamaya(benim telefonuma) gönderiyor. Bildiğiniz haftalık albümler oluşuyor kendi kendine. Ben illa bende olmayanı istiyorum, keşke fotoğraf gibi verse diyorum 😂 Sizinkiler hep çıktı mı veriyor?
Amann canim ne gerek var yahu :KK53:
Bende ki amaç bir an önce doğması

Ben dışarıdan yersem Allah ne verdiyse hiiccc sorun yok ama evde asla pismeyecek. Sürekli hazir yiyoruz mecbur.
İnanır mısın yemeksepeti reklamını görünce benim midem bulanıyo. Neden bilmiyorum
Dışarıdan da söyleyemiyorum pizzayı kendim yaptım mesela dışardan yiyemezdim eminim
Evde de ne yapacağımı şaşırdım artık.
En temizi kahvaltılık sanırım hiç dokunmuyor en azından rahat rahat doyuyorum

Mide bulantısı halen devam edenler dernegı:dua: eskisi kadar degil evet
Yediğin hicbir şey keyif vermiyor
15.hafta
Ben geçen aksam prilam içmemek gibi bir haata yaptım normale dönmem ertesi gün aksamı buldu. Bir daha töbe 20. Haftaya kadar içerim :D

Ben geçen ikili için randevu almaya devlete gittiğimde ekranı cevirdi bak bu senin bebeğin her sey yolunda dedi kapattı , sağol ya dedim içimden. Neden bilmiyorum ama bu sekilde hareketler bana saygısızca geliyor çünkü cidden dalga geçer gibiydi. 10 sn bile sürmedi.
Çok saçma insan anlayışlı duyarlı olmalı.
Duygularını hislerini önemsemeyen insanları anlamıyorum.
Burda untrason karşında sen öylece izliyorsun.
Detayları anlatıyor her defasında.
Ama gerçekten değer veriyorlar hamile kadına.

Kız masallah hem evde çocuklar
Hem iş
Hem bura

Ben evden çalışıyorum. O yüzden tel 24 saat elimde olabilir 😂
Çocuklar okulda oluyor bide araştırma olunca 7 24 mesai evdeyim bende şuan çalışma odasında. Bide yardımcı birini ayarladım yine değmeyin keyfime:KK53:

Anam yogurtlu yemekten icim dışıma çıktı iyide geliyo namussuz🤣🤣bu bebe şimdiden bana yemek sectiriyor ek gidada agzima edecek gibi hissediyorum:emir_bebek::dua: :olamaz:
Merveciğimmm söylemeden edemicem kızz senin yorumlarına cok gülüyorm vallaa nekadar içten samimi yazysn sanki karşımda konuşuyomuşsun gibi okuyrm 😂😂 gerçi herkes öyle tabii cok katılmyrm bende yoncambenim yoncambenim dediği gibi yazyrm kimseler cevap vermiyor bikaç kişi dışında bende uzaktan tiyatro gibi okumaya devam ediyrmm hepinizi seviyorum kızlarrrr 😂😂🥰

Back