• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çocuklar okulda oluyor bide araştırma olunca 7 24 mesai evdeyim bende şuan çalışma odasında. Bide yardımcı birini ayarladım yine değmeyin keyfime:KK53:
Ben de istiyorum
Ama şuan istediğim gibi birini bulamadım. Bir de kıyamıyorum paraya suan 😂

Çok saçma insan anlayışlı duyarlı olmalı.
Duygularını hislerini önemsemeyen insanları anlamıyorum.
Burda untrason karşında sen öylece izliyorsun.
Detayları anlatıyor her defasında.
Ama gerçekten değer veriyorlar hamile kadına.
Burda o muamele özele gidersen ancak var
Ki o bile şans işi çünkü ilk gittiğim doktor hödüğün teki idi böyle suratında sanki bana zorla bakıyor gibi bir ifade vardı , hemen değiştirdim zaten. Şimdiki doktorumdan çok memnunum ben sormadan her seyi zaten söylüyor gösteriyor. Rahat rahat her seyi soruyorum sana vakit ayırıyor. Devlette bunu yapsan doktor seni kovalar.

Kızlar dışardan yemeği ben gizli yapiyorum
Söylemiştim degil mi
Benimki hazıra karşı

Ama evde yemek yapma problemimde yok benim . Mide acısından
Bende gizli gizli burger yedim çöpü çıkarıp kendim attım. Midem kötü normalde ama onu kaldırdı mesela:KK53:

Az salça baharat
Yani beni aslında o rahatsız etmedi nidemi falan bulandırmadı
Yanına az da pilav yedim
Hazmedemedim resmen
Ben zaten normalde de çok pilav tüketen biri değildim
Hamilelikten sonra da max 1 kere yemişimdir
Sanırım ağır geldi

Hayır öncek aksam saat 9da koca dilim pizza gömdüm onda bir sey olmadı ama :tokat: senle ben hamur makarna yemekten davul olacaz anlaşıldı :KK53:
Yerken farkinda olmuyorsunki yedikten sonra naneyi görüyonn🤣 valla hic deme kahvaltı hazirlamak yerine pogaca yapiym diyorum ertesi gun pankek diger gun kasarli tost boyle sacma sapan beslenerek nasil doguma gidicem bilmiyom🤣 kac kg aldin ben henüz 1 kg almisim🤭

Kızlar benim doktorum özel bi gebelik uygulaması indirmemi istedi(HelloMom ismi). Telefonumla kendi ultrason cihazı arasında bağlantı kurdu. Bir sürü şifre girdi falan 😁 Muayene boyunca video kaydediyor, foto çekiyor vs. İşimiz bitince bunları o uygulamaya(benim telefonuma) gönderiyor. Bildiğiniz haftalık albümler oluşuyor kendi kendine. Ben illa bende olmayanı istiyorum, keşke fotoğraf gibi verse diyorum 😂 Sizinkiler hep çıktı mı veriyor?
Ayyyy negüzel doktor muş o öyle maaşallahh şanslıymşsn canım 😂 benim doktor hepten şaşırdı kendini cok tuhaf asla ilgilenmiyor üstelik dünden sonra anladm ki kafa kırıyor benimle o yüzden deli gibi doktor arayışındaym asla gitmicem ona artık gercekten doktor cok önemliymiş bir kez daha anladım

Ben de istiyorum
Ama şuan istediğim gibi birini bulamadım. Bir de kıyamıyorum paraya suan 😂
Asgari ücret artınca almış başını gitmiş. Bide sigorta olunca. Ben bir delilik yapıp türkmen biriyle anlaştım arkadaşımda çalıştı daha önce haftada 4 gün gelecek tam gün. Türk olsa 4250 ücret ve sigorta çok geldi banada.

Burda o muamele özele gidersen ancak var
Ki o bile şans işi çünkü ilk gittiğim doktor hödüğün teki idi böyle suratında sanki bana zorla bakıyor gibi bir ifade vardı , hemen değiştirdim zaten. Şimdiki doktorumdan çok memnunum ben sormadan her seyi zaten söylüyor gösteriyor. Rahat rahat her seyi soruyorum sana vakit ayırıyor. Devlette bunu yapsan doktor seni kovalar.
Devlette ayrı insan, özelde ayrı insanlık. Bu adelet değil.
Bu insanın duyarlılığı anlayışı ile alakalı

Kızlar, trendyol yemekten söyleyin
Gercekten sıcacık geliyor :KK53:
Getirsen söylemıstım hamburger menü, patatesler kupkuru geliyor. Soğuyunca bir şeye benzemiyor biliyorsunuz. Halbuki aynı yerden geliyor. Ama trendyol yemek gerçekten hızlı

Asgari ücret artınca almış başını gitmiş. Bide sigorta olunca. Ben bir delilik yapıp türkmen biriyle anlaştım arkadaşımda çalıştı daha önce haftada 4 gün gelecek tam gün. Türk olsa 4250 ücret ve sigorta çok geldi banada.
Kız türkmen komşum var benim az almıyor onlarda

Merveciğimmm söylemeden edemicem kızz senin yorumlarına cok gülüyorm vallaa nekadar içten samimi yazysn sanki karşımda konuşuyomuşsun gibi okuyrm 😂😂 gerçi herkes öyle tabii cok katılmyrm bende yoncambenim yoncambenim dediği gibi yazyrm kimseler cevap vermiyor bikaç kişi dışında bende uzaktan tiyatro gibi okumaya devam ediyrmm hepinizi seviyorum kızlarrrr 😂😂🥰
Ahh kuzum tesekkur edeeim burada elimden geldigi kadar neşe sacmaya çalışyorum okuyanalrin yzunde tebessum birakiyorsam ne mutlu bana ki ben gercektende boyleyim samimiyete onem veren biriyim size geçtiyse ne mutlu😊😍

Yerken farkinda olmuyorsunki yedikten sonra naneyi görüyonn🤣 valla hic deme kahvaltı hazirlamak yerine pogaca yapiym diyorum ertesi gun pankek diger gun kasarli tost boyle sacma sapan beslenerek nasil doguma gidicem bilmiyom🤣 kac kg aldin ben henüz 1 kg almisim🤭
Tosta bir ara ben de fena sarmıştım
Tutmaya calısıyorum artık kendimi
51.5 hamile kaldım
54tüm en son kesin almısımdır üstüne :halay: daha 3. Ay hey yavrum hey:27:

Back