Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Merhaba arkaaslar ikili test sonucum riskliymis amniyosentez onerdiler maalesefki ve bende reddettim cok uzgunum
Aynı anda bahsetmişiz bu testlerden. Neden riskli çıktı ki yaşın mı büyük? Ultrasonda burun ve ense normal değil miydi? Bu testler de ne kadar doğru tartışılır.

Nift ile biliniyor diye biliyorum . Artık yeni yasa geldi evlenenlere sma testi zorunlu kılınıyor ki bence çok doğru bir karar . Nift yaptırdın mı ay düşünmeyelim öyle şeyler zaten korkuyoruz bi de bunu düşünmek beni yaşlandırır vallahi Allah im ne zorlu süreçler şikayet olmasın da

Aynı anda bahsetmişiz bu testlerden. Neden riskli çıktı ki yaşın mı büyük? Ultrasonda burun ve ense normal değil miydi? Bu testler de ne kadar doğru tartışılır.
19 yasindayim bende anlayamadim simdi ozel hastaneye kendi doktoruma gidiyorum birde ona gostercem

Benim doktorum olacağını söyledi, ama eminim ki olmayacak çok doktor olacaktır
Orada da nöbetçi doktor işi devreye giriyor hastanenin sistemi ile de ilgili biraz ama buna daha çok var erkenden kafaya takmaya değmez diye düşünüyorum

Canım nasil riskli çıktı burada negatif diyor iki tarama içinde aaaa şaştım kaldım.. Bence yanlış söylemiş dr Burun kemiği var miydi ?? Ense kalınlığı da güzel görünüyor
Evet burun kemigi vardi inanin bende saskinlik icerisindeyim elim ayagim titredi tabi rabbimden gelen basim ustune ama herkes gibi bende evladim saglikli olsun isterim

Ya nift yaptırmadım pahallı geldi özellikle eşime çok inceliyosun ne alaka falan dedi sülalede bir hastalık yok akraba evliliği de yapmadık yani uzak bir ihtimal ama herşeyden korkar oldum

Bende alayım. O taşı duydum onuda alıcam. Parol da kesmiyor ki benimkini yani içtim yarım saat sonra yattım dün hala geçmemişti

39 haftam bayram haftası ve sezaryan olacagım bayram sonu olsa 40 gececek 38 de de cok erken gibi

Bende hayret ediyorum gercekten 11:50 de kendi doktoruma gidicem umarim icimi rahatlatir
Burdaki arkadaşların sonuçlarından gördüğüm kadarıyla bir sıkıntı yok canım, canını sıkma.

Benim artık devlet doktoruna bir gram itimadım kalmadı açıkçası. Yoğunluktan herkesi başından savıyorlar hiçbir seye doğru düzgün bakmıyorlar bile.

Kizlar dünden beri okuyorum pek guzel haberler okumadim burda cok üzüldüm okuduklarima halada riskliler var oldugunj okuyorum insallah hepsi yanilmadir saglikli bebekelerimiz olacak allahin izniyle dua edelim bol bol guzel haberlerle gelirisniz umarım tekrar buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…