- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #16.321
Aynı anda bahsetmişiz bu testlerden. Neden riskli çıktı ki yaşın mı büyük? Ultrasonda burun ve ense normal değil miydi? Bu testler de ne kadar doğru tartışılır.Merhaba arkaaslar ikili test sonucum riskliymis amniyosentez onerdiler maalesefki ve bende reddettim cok uzgunum
Nift ile biliniyor diye biliyorum . Artık yeni yasa geldi evlenenlere sma testi zorunlu kılınıyor ki bence çok doğru bir karar . Nift yaptırdın mı ay düşünmeyelim öyle şeyler zaten korkuyoruz bi de bunu düşünmek beni yaşlandırır vallahi Allah im ne zorlu süreçler şikayet olmasın daKızlar down riskini ikilide az çok öğreniyoruz ama sma nasıl öğreniliyor acaba bilen var mı? O kadar çok sma lı bebek görmeye başladık ki ondan da korkuyorum diğer çocuklarımda hiç duymadım böyle şeyler ultrasonda anlaşılmıyor mu acaba? İlla amniyosentez mi lazım böyle şeyler için hiç farkedilmeden keyfi yaptırılmaz ki o da
19 yasindayim bende anlayamadim simdi ozel hastaneye kendi doktoruma gidiyorum birde ona gostercemAynı anda bahsetmişiz bu testlerden. Neden riskli çıktı ki yaşın mı büyük? Ultrasonda burun ve ense normal değil miydi? Bu testler de ne kadar doğru tartışılır.
Benim doktorum olacağını söyledi, ama eminim ki olmayacak çok doktor olacaktırKızlarrr konuyu hep takip ediyordum ,aranıza yeni katıldımm.
12+3 oldukkk dün doktora gittim 2'li testi ve fetal DNA testini anlattı.
İkili test için esim ve ben olumsuz baktık yaptırmak istemedik Rabbim sağlıklı sihhatli heryönden sağlık ve sihhat nasip etsin bebeklerimize..
Doktora aklıma takılan soruları sordum
size de sormak istiyorum.
Doğum tarihi elbette nasip tam olarak bilinmez fakat benimle aynı haftalarda olan kızlar tam 10 gün bayram tatiline denk geliyor içimi bir korku saldı.
Hadi doktor sehir dısında izinli olurs avs siz ne düsünüyorsunuz hic aklınıza geldi miiiiii ????
Canım nasil riskli çıktı burada negatif diyor iki tarama içinde aaaa şaştım kaldım.. Bence yanlış söylemiş dr Burun kemiği var miydi ?? Ense kalınlığı da güzel görünüyorBenmde cok yuksekti onunla ilgili oldugunu sanmiyorum
Evet burun kemigi vardi inanin bende saskinlik icerisindeyim elim ayagim titredi tabi rabbimden gelen basim ustune ama herkes gibi bende evladim saglikli olsun isterimCanım nasil riskli çıktı burada negatif diyor iki tarama içinde aaaa şaştım kaldım.. Bence yanlış söylemiş dr Burun kemiği var miydi ?? Ense kalınlığı da güzel görünüyor
Hic sıkma canını özelde dr una sor ben sanmıyorum riskli olduğunuEvet burun kemigi vardi inanin bende saskinlik icerisindeyim elim ayagim titredi tabi rabbimden gelen basim ustune ama herkes gibi bende evladim saglikli olsun isterim
Ee atmışsın önceden iki değer de altındadır diyor risk falan yok kim dedi bunu sanaEvet burun kemigi vardi inanin bende saskinlik icerisindeyim elim ayagim titredi tabi rabbimden gelen basim ustune ama herkes gibi bende evladim saglikli olsun isterim
Doktor soyledi yanina girsigimde kagit verdi o kagidi paylasayimEe atmışsın önceden iki değer de altındadır diyor risk falan yok kim dedi bunu sana
Buda bana verdikleri kagitEe atmışsın önceden iki değer de altındadır diyor risk falan yok kim dedi bunu sana
Bu sonuç nasıl riskli oluyor hayret birsey, kendi doktoruna göstermeden canını sıkma benceBuda bana verdikleri kagit
Ya nift yaptırmadım pahallı geldi özellikle eşime çok inceliyosun ne alaka falan dedi sülalede bir hastalık yok akraba evliliği de yapmadık yani uzak bir ihtimal ama herşeyden korkar oldumNift ile biliniyor diye biliyorum . Artık yeni yasa geldi evlenenlere sma testi zorunlu kılınıyor ki bence çok doğru bir karar . Nift yaptırdın mı ay düşünmeyelim öyle şeyler zaten korkuyoruz bi de bunu düşünmek beni yaşlandırır vallahi Allah im ne zorlu süreçler şikayet olmasın da
Ee bişeyi yok normal çıkmışBuda bana verdikleri kagit
Bende hayret ediyorum gercekten 11:50 de kendi doktoruma gidicem umarim icimi rahatlatirBu sonuç nasıl riskli oluyor hayret birsey, kendi doktoruna göstermeden canını sıkma bence
Doktor oyle soyleyip kagitlar imzalatti egitim arastirma hastanesi oldugundan belkide ama icim hic rahat degilEe bişeyi yok normal çıkmış
Bende alayım. O taşı duydum onuda alıcam. Parol da kesmiyor ki benimkini yani içtim yarım saat sonra yattım dün hala geçmemiştiBenim başlarda dayanılmaz bi baş ağrısı vardı. Aktardan nane yağı alıp şakaklara sürdüm yanlız gözleri filan baya yakıyo birde bana kesin değilde geçiçi çözüm gibi geldi sadece hafifletiyor kesmiyor. En son dayanamadım parol içtim uyku getiriyor öyle uyudum. Birde migren taşı öneriyorlar ona denemedim ama.
39 haftam bayram haftası ve sezaryan olacagım bayram sonu olsa 40 gececek 38 de de cok erken gibiKızlarrr konuyu hep takip ediyordum ,aranıza yeni katıldımm.
12+3 oldukkk dün doktora gittim 2'li testi ve fetal DNA testini anlattı.
İkili test için esim ve ben olumsuz baktık yaptırmak istemedik Rabbim sağlıklı sihhatli heryönden sağlık ve sihhat nasip etsin bebeklerimize..
Doktora aklıma takılan soruları sordum
size de sormak istiyorum.
Doğum tarihi elbette nasip tam olarak bilinmez fakat benimle aynı haftalarda olan kızlar tam 10 gün bayram tatiline denk geliyor içimi bir korku saldı.
Hadi doktor sehir dısında izinli olurs avs siz ne düsünüyorsunuz hic aklınıza geldi miiiiii ????
Burdaki arkadaşların sonuçlarından gördüğüm kadarıyla bir sıkıntı yok canım, canını sıkma.Bende hayret ediyorum gercekten 11:50 de kendi doktoruma gidicem umarim icimi rahatlatir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?