- Konu Sahibi yoncambenim
- #16.281
Canım o sayılar insülin le çıkıyordu Ben normalde ilaç kullanıyordum. Sonra bebek olunca insuline geçtim. Ama ilk aylar düşük çıkıyordu. Şimdi insülin yetmiyor gerçi geçen hafta doktor bu aydan sonra yükselmeye başlayabilir insülininartirmamiz gerekebilir demişti.Alla alla benim tokluk 150 den aşağı değil neredeyse ama dr bana endokrinoloji yani şimdilik gerek yok insuline yemene dikkat et dedi .. seninki oldukça güzel ama insülin vermiş şaşırdım.. Ben de 26. Haftada yükleme için gideceğim inşallah insuline gerek yoktur zaten kan sulandirici igne kullanıyorum malum .. Ben ölçmüyorum bıraktım.. alet yüksek ölçunce acayip gerilip stres oliyordum bıraktım dr gerek yok dedi zaten diye .. bu ara cıvıttım ama toparlayacağım tatli ya ara vericem inşallah
Stres olma ama şeker yuklemesindense kendin ölçüp takip etmek daha iyi sanki. İnsülin seni korkutmasın.
İlk hamileliğimde ben de hep strese girdim stres daha da yükseltti. Doktor insülin vericem dedikçe korktum. Sürekli yürüyüş sürekli diyet insülin almadan hamileliği bitirdim. Ama hamilelikten sonra hep ilaç kullandım. İnsülin nin hiç bir zararı yok ilk hamileliğimde boşuna korkmusum. Dozu yukselticem bende artık.