How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlarrr konuyu hep takip ediyordum ,aranıza yeni katıldımm.

12+3 oldukkk dün doktora gittim 2'li testi ve fetal DNA testini anlattı.
İkili test için esim ve ben olumsuz baktık yaptırmak istemedik Rabbim sağlıklı sihhatli heryönden sağlık ve sihhat nasip etsin bebeklerimize..
Doktora aklıma takılan soruları sordum
size de sormak istiyorum.
Doğum tarihi elbette nasip tam olarak bilinmez fakat benimle aynı haftalarda olan kızlar tam 10 gün bayram tatiline denk geliyor içimi bir korku saldı.
Hadi doktor sehir dısında izinli olurs avs siz ne düsünüyorsunuz hic aklınıza geldi miiiiii ????

Merhaba listeye beni de ekler misiniz @Caglunal
İlk cocuk
bat 11 Ekim
DTT 14.07.2022
Tahmini Cinsiyet : Kız
Hoşgeldiniz :KK25: sağlıkla gelsin bebeğiniz :dua:

Benim bat 12 Ekim ama bebeğin doğum tarihi 19 Temmuz çıkıyor sizde 14 yazıyor fark görünce neden acaba diye düşündüm :olamaz:

Bat son adet tarihi değil mi kızlar? :confused:

Hoşgeldiniz :KK25: sağlıkla gelsin bebeğiniz :dua:

Benim bat 12 Ekim ama bebeğin doğum tarihi 19 Temmuz çıkıyor sizde 14 yazıyor fark görünce neden acaba diye düşündüm :olamaz:

Bat son adet tarihi değil mi kızlar? :confused:
Yok canım bat bir önceki adet tarihi diye biiliyorum ben son adetin ilk günü :)
Benim doktorun yazdıgı listede 17 Temmuz gözüküyor o şekilde düzelttim şimdi ..
Bu arada tesekkür ederimmm aminn hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin.
Doktor cinsiyet tahmininde bulundu mu

İkili test için esim ve ben olumsuz baktık yaptırmak istemedik Rabbim sağlıklı sihhatli heryönden sağlık ve sihhat nasip etsin bebeklerimize..
Doğum tarihi elbette nasip tam olarak bilinmez fakat benimle aynı haftalarda olan kızlar tam 10 gün bayram tatiline denk geliyor içimi bir korku saldı.
Hadi doktor sehir dısında izinli olurs avs siz ne düsünüyorsunuz hic aklınıza geldi miiiiii ????
Gelmez mi bir ara konuşuldu bile. Sezaryen olacak olanlar büyük ihtimal bayramdan önce patır patır döküleceğiz. Ama sizin normal doğum ihtimali var ilk doğumunuz sanırım. Nöbetçi doktorla doğum yapmak durumunda kalabilirsiniz :olamaz::KK14:

Gelmez mi bir ara konuşuldu bile. Sezaryen olacak olanlar büyük ihtimal bayramdan önce patır patır döküleceğiz. Ama sizin normal doğum ihtimali var ilk doğumunuz sanırım. Nöbetçi doktorla doğum yapmak durumunda kalabilirsiniz :olamaz::KK14:
Allahım bu durum beni az biraz endişelendiriyorrrrr
Aklımda kalbimde hep normal dgum varrr ama ne nasip olacak bilemiyorum tabii :eek::olamaz::KK200:

Yok canım bat bir önceki adet tarihi diye biiliyorum ben son adetin ilk günü :)
Benim doktorun yazdıgı listede 17 Temmuz gözüküyor o şekilde düzelttim şimdi ..
Bu arada tesekkür ederimmm aminn hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin.
Doktor cinsiyet tahmininde bulundu mu
Tahminler geliyor bir bir arkadaşlarımızdan :nazar::KK24: Benim kontrolüm yarın iple çekiyorum :KK36::KK71:

Allahım bu durum beni az biraz endişelendiriyorrrrr
Aklımda kalbimde hep normal dgum varrr ama ne nasip olacak bilemiyorum tabii :eek::olamaz::KK200:
Endişelenmek için çok erken ilerleyen zamanlarda konuşursunuz doktorunuzla hiç stresine girmeyin. İnşallah gönlünüze göre bir doğum olur ama hangisi olursa olsun, doğumunuzu kim yaparsa yapsın sağlıkla kurtulun :dua:

Kızlar bu yoğun baş ağrısına bir çözüm bulabilen var mı?
Alnımı böyle duvara vurasım geliyor. Mide bulantısı da tetikliyor sanırım 🤢
Mentollü kremimsi taşlar varmış sanırım geçecek geçecek diye erteliyorum ama ne bulsam alıcam.
Benim başlarda dayanılmaz bi baş ağrısı vardı. Aktardan nane yağı alıp şakaklara sürdüm yanlız gözleri filan baya yakıyo birde bana kesin değilde geçiçi çözüm gibi geldi sadece hafifletiyor kesmiyor. En son dayanamadım parol içtim uyku getiriyor öyle uyudum. Birde migren taşı öneriyorlar ona denemedim ama.

10 gün değil 4 gün olucak tatil 1. Günü Cumartesi ye denk geliyor

Kızlar moralim çok bozuk.. Bugün ikili test için devlete gitmiştim orada bebek kıvrımlı duruyor ense kalınlığı göremiyoruz 3lü teste gelirsin dediler içime sinmedi özelde gittim para verdim aman dedim nolcak içimiz rahat etsin.. Özeldeki perinatolog down sendromu ile ilgili bir sorun yok dedi ama dakikalarca baktı karnıma ve sağ elini göremiyorum dedi ve koldaki çift kemikler kısa görünüyor dedi... Sol elini normal gördü ama sağ eli yoktu bebeğimin😔😔 Haftaya tekrar bakalım kan sonucuyla beraber dedi.. Kendi doktorum içimi rahatlatmak için daha bebeğin çok küçük yanılmalar olabilir dedi ama içim içimi yiyo.. Tamam ne gelirse kabulüm dedim onu bilerek girdim teste ama böyle belirsizlikte beni strese soktu açıkcası.. Böyle birşey başına gelen var mı ? Ne yapıcam farklı bir perinatoloğa görünmeli miyim ? 😔😔
istersen bir hafta bekle,, perinataloglar bu işin ehli ama bir hafta daha bekleyemem dersen başka perinataloğa git.. belki altıda kaldı bebişin diğer kolu zaten düşünsene minicik daha onda görünmedi .. üzülme stres yapma kendine inşallah hiç birşeyi yoktur dualarım seninle 👏

Kızlar bu yoğun baş ağrısına bir çözüm bulabilen var mı?
Alnımı böyle duvara vurasım geliyor. Mide bulantısı da tetikliyor sanırım 🤢
Mentollü kremimsi taşlar varmış sanırım geçecek geçecek diye erteliyorum ama ne bulsam alıcam.
Bu konuya çare bulunursa bana da yazın hep başım ağrıyor ya hiç geçmiyor resmen

Bat aşağı yukarı aynı benim de 13 Ekim canim hosgeldin

Kızlar down riskini ikilide az çok öğreniyoruz ama sma nasıl öğreniliyor acaba bilen var mı? O kadar çok sma lı bebek görmeye başladık ki ondan da korkuyorum diğer çocuklarımda hiç duymadım böyle şeyler ultrasonda anlaşılmıyor mu acaba? İlla amniyosentez mi lazım böyle şeyler için hiç farkedilmeden keyfi yaptırılmaz ki o da🥺

Back