- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
- #16.061
Hangi ara 13 kisi cinsiyeti kesin ogrendide oy verdi bea bende 5 kisi vardir anca ogrenen diyordum.daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende varım ama oylamadimHangi ara 13 kisi cinsiyeti kesin ogrendide oy verdi bea bende 5 kisi vardir anca ogrenen diyordum.daha
Ben daha oylamadımHangi ara 13 kisi cinsiyeti kesin ogrendide oy verdi bea bende 5 kisi vardir anca ogrenen diyordum.daha
Oy verenlerin çoğu grupda aktif olmayan sanki
Sen kızı işaretlemişsinBende varım ama oylamadim
Ben kıza oy verdim
Biraz önce işaretledimSen kızı işaretlemişsin
Biraz önce konusulunca verdimfbtl kıza oy vermişsin bebem
Hayırlısı olsun. Sonuçta yanılma da olabilirBiraz önce konusulunca verdim
Ben tüm mesajları verdim ama mesajlar umarım 4.olarak algilanmamistirHayırlısı olsun. Sonuçta yanılma da olabilir
Bu işler belli olmaz. Suan erken zaten
Mesaj derken duadan mi bahsediyorsun. Eğer dua iseBen tüm mesajları verdim ama mesajlar umarım 4.olarak algilanmamistir
Dua mesaj totem ne ararsan var ayrıntı verdim aslinda ama bilemiyorum sen benim geç kabul olmuş duamsin misali ikiz kız doguracaksin bundan sonrasında diyor annemMesaj derken duadan mi bahsediyorsun. Eğer dua ise
Dua da ayrıntıya yer vermek cok önemli bılesın
Evet simdi inceledim cogunu tanimiyorumOy verenlerin çoğu grupda aktif olmayan sanki
Daha once gitmis oldugunuz herhangi bir barkotta olur sizin adiniza olanCanım bana o gün dr 10 gun e çıkar dedi aradan 3 gün geçti enabiza düşmüş tahlil olarak ama rapor yok aradim raporu ancak bir hafta 10 güne çıkar dedi malesef etlik sayfasından bakamıyorum çünkü dosya numaram yok keşke verilen barkodun fotoğrafını çekseydim 10 gün sonra gidicem raporu almaya bakalım aslında randevu almadan gitcem umarım verirler raporu mırın kırın etmezler cunku aynı gün riskli gebeliğe randevu aldım oraya kan sulandirici igne dozunu soracağım umarım orada da asistan olmaz da ilgilenir dr .. etlik i hic sevmedim haftaya da son gidişim olur sanırım bundan sonra şehir hastanesine giderim inşallah
Kız ben de mi işaretliyim o zaman, evren diyorsun mesaj diyorsunBiraz önce işaretledim
Ahh geçmişler olsunÇok teşekkür ederim. Kullandığım progestan iğnesi kalçamda çoklu, derin apseler oluşturmuş. Kalçadan geçen siyatik sinirin etrafında ödem oluşturmuştu. O yüzden apar topar ameliyata alındım. Çok zorlu bir 10 gün geçirdim. Dün taburcu oldum.