• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım bana o gün dr 10 gun e çıkar dedi aradan 3 gün geçti enabiza düşmüş tahlil olarak ama rapor yok aradim raporu ancak bir hafta 10 güne çıkar dedi malesef etlik sayfasından bakamıyorum çünkü dosya numaram yok keşke verilen barkodun fotoğrafını çekseydim 10 gün sonra gidicem raporu almaya bakalım aslında randevu almadan gitcem umarım verirler raporu mırın kırın etmezler cunku aynı gün riskli gebeliğe randevu aldım oraya kan sulandirici igne dozunu soracağım umarım orada da asistan olmaz da ilgilenir dr .. etlik i hic sevmedim haftaya da son gidişim olur sanırım bundan sonra şehir hastanesine giderim inşallah
Daha once gitmis oldugunuz herhangi bir barkotta olur sizin adiniza olan

Çok teşekkür ederim. Kullandığım progestan iğnesi kalçamda çoklu, derin apseler oluşturmuş. Kalçadan geçen siyatik sinirin etrafında ödem oluşturmuştu. O yüzden apar topar ameliyata alındım. Çok zorlu bir 10 gün geçirdim. Dün taburcu oldum.
Ahh geçmişler olsun🙏🏻
inşallah hızlıca toparlanırsın çok çok zorlamıştır eminim ki. Ameliyat oldum diyince bende şaşırdım çünkü asla yapmazlar gebelikte kolay kolay. Bebişinlr nazar boncuğunuz olsun 😍

Back