• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben bunu aldım.
Screenshot_2022-01-05-21-08-56-818_com.solidict.ebebek.jpg

Sen böyle sorunca neler yediğimi de unuttum :KK45:
Brokoli çorbası, yayla çorbası, kremalı makarna, makarna salatası, yoğurtlu mezeler, taratorlar, mücver, dün de pizza yaptım. Aklıma geldikçe yazayım. Daha hiç soğan kavurup da bir yemek yapmadım ben de. Ne yediğimi bilmediğimi farkettim :KK45:
Ay benimde tek tiksindiğim şey neoldu biliyonmu eşim akşamları çekirdek çitlerdi.Allahım kavrulmuş çekirdek ne pis koktu burnuma..şükür neyseki hepsi geçti şuan

Selam kızlar nasılsınız, bebisleriniz nasıl? Uzun süredir bakamıyorum buraya ama söyle bir göz attım yazılanlara çok şükür kötü bir şey yok gibi hiç birinizde 🙏 Biz 12 hafta 3 günlük olduk, ben NIPT testi yaptırdım sonuçlarım iyi geldi şükür. Genel durumumuz iyi şükür. Cinsiyet tahminlerini görünce bende heveslendim. 10 hafta 3 günlük ultason fotoğrafı var anlayanlar bir bakarsa sevinirim 😁
Erkek gibi yukarı doğru duruyo😅

Benim duş küvetim falan tertemiz duruyor.ikibebeğide sırayla yıkarım diye düşünüyorum😅biberonları iyisini gaz yapmayanları alıyımda 2 tane gerisi alınır yavaş yavaş..hı bide ateş ölçer falan var.ama tansiyon aleti alıcam ilk

Henüz belli değil mi senin cinsiyetlero çok meral ediyorum canim ikiz olduğu için 🥰
Evet yarın gideceğim bakalım 12+2 ama bebekler 5 gün önde gidiyordu.13 haftalık çıkabilirler.vallahi ilk kızımda hiç meraklı değildim taa 20.hagtaya kadar hiç doktora sormadım.nedense bundada sormuyorum garip.oysaki ikiz insan daha çok merak eder diyorlar.olasılık çok ya 2 kız ya 2 erkek ya 1k 1 erkek..tuhaf duydu.sizde yüzde 50... Bende olasılıklar daha karışık 😅😅

Back