- 21 Ocak 2021
- 4.414
- 6.397
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
- #16.021
Çok teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun canım
Benim küçük 22 Haziran yengeç, ben yengeçlere bayıldım bunun da yengeç olacağını bilmek beni doğum zamanıyla ilgili tek mutlu eden şey22 haziran ile 22 temmuz arası yengecmiş canim. 22 Den önce doğmaz heralde
o da erken oluyor cunku
Ayyy evet bende 22 temmuzum son sınırdayım Doğru ya senin 6 siymiş duygusal bir kızçen olucak22 haziran ile 22 temmuz arası yengecmiş canim. 22 Den önce doğmaz heralde
o da erken oluyor cunku
İnş sağlıcakla kucağımıza alırız. Bu ense boyunada takmıştım da12+0 dı ben gittğimde
Aslında yengeç burcu fenadırAyyy evet bende 22 temmuzum son sınırdayım Doğru ya senin 6 siymiş duygusal bir kızçen olucak
3 mm aşağısı normal yazıyodu , oyuzden fazla olduğunu düşünmüyorum normal merak etme , inşallah alıcaz bebişlerimizi kucağımızaİnş sağlıcakla kucağımıza alırız. Bu ense boyunada takmıştım da
Ahh o yengeclerBenim küçük 22 Haziran yengeç, ben yengeçlere bayıldım bunun da yengeç olacağını bilmek beni doğum zamanıyla ilgili tek mutlu eden şey
Aaaaaa kıskançmı biraz aşırı oluyordaAslında yengeç burcu fenadır
Eşim de yengeç, allah uzak etsin derım
Aynen canım çok kıskanç. Ruh hali cok dengesizAaaaaa kıskançmı biraz aşırı oluyorda
İnş Allah o günleri görmeyi nasip etsin bu cumartesi yani 14: haftada beni yine kontrole çağırdı. Azıcık telaş ettim3 mm aşağısı normal yazıyodu , oyuzden fazla olduğunu düşünmüyorum normal merak etme , inşallah alıcaz bebişlerimizi kucağımıza
Aaa bu ben, ikizlerim AmaAynen canım çok kıskanç. Ruh hali cok dengesiz
Aşırı kararsız
Kendi kendime tribe girer . Misal başka şeye kızar ama o anda başka şeye patlar
Böyle bir ruh hastası işte
Gizli yenceçAaa bu ben, ikizlerim Ama
Yok yok günlünü ferah tut maşallahİnş Allah o günleri görmeyi nasip etsin bu cumartesi yani 14: haftada beni yine kontrole çağırdı. Azıcık telaş ettim
Ayyyy resmen nasılda yengeç doğruAynen canım çok kıskanç. Ruh hali cok dengesiz
Aşırı kararsız
Kendi kendime tribe girer . Misal başka şeye kızar ama o anda başka şeye patlar
Böyle bir ruh hastası işte
Genetik derken kan pihtisi ve genetik test mi yoksa bebeğe ait nift testini mi kastettin canım?Arkadaşlar ben genetik test için genstar diye bir firma ile iletişime geçtim. Labaratuvari Yurtiçinde olduğu için diğer firmalara göre daha uygun bir fiyat verdi. Bu firmayı daha önce araştıran oldu mu, güvenilir mi acaba?
Evet bebeğe ait Fetal DNA/nifty test canımGenetik derken kan pihtisi ve genetik test mi yoksa bebeğe ait nift testini mi kastettin canım?
Benim de çok akıntım var 6 kat peçeteyle geziyorum. Yoksa iç çamaşırım hep ıslak hatta pantolon bile nemleniyor.Kızlar 3 aylık hamileyim ilkte sulu akıntım vardı az önce yoğun sümük gibi geldi sizede oluyor Mu