- 23 Ekim 2018
- 15.437
- 35.197
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
- #16.041
Bugün bulantı ilacı içmedim kendimi denemek için ama yok ya iyi değilim, tam geçmemiş daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabiliyormuş ama sarı ya da yeşil ise enfeksiyon olabilir idrar testi ver istersenKızlar 3 aylık hamileyim ilkte sulu akıntım vardı az önce yoğun sümük gibi geldi sizede oluyor Mu
Canım ben bu testin Türkiye de olmadığını biliyorum emin misin burada yapıldığına.. fiyatı nedir ?Evet bebeğe ait Fetal DNA/nifty test canım
Günde en az 3 iç çamaşırı değiştiriyorum ve buna rağmen günlük ped de var tabi .. Progestan fitil kaynaklı olduğunu anladım amaBenim de çok akıntım var 6 kat peçeteyle geziyorum. Yoksa iç çamaşırım hep ıslak hatta pantolon bile nemleniyor.
Nolursun şu takvimini ekle , kıyaslama yapıcam acaba ben de öyle miyim gibisinden yapamıyorumBugün bulantı ilacı içmedim kendimi denemek için ama yok ya iyi değilim, tam geçmemiş daha
Yok anam yok bırakamıcaz bellikiBugün bulantı ilacı içmedim kendimi denemek için ama yok ya iyi değilim, tam geçmemiş daha
Her gece 2 tane alıyorumBugün bulantı ilacı içmedim kendimi denemek için ama yok ya iyi değilim, tam geçmemiş daha
Benim serbest beta 23.43Arkadaşlar,
Ben 3 gün önce test verdim öylesine baktım tahlillerde sonucu gördüm ama rapor henüz yok normalde 10 güne çıkar demişlerdi..
Hcg aşırı yüksek çıkmış elim ayağım titriyor.. hastaneyi aradim ama henüz rapor yok 10 güne gelin dedi ama bariz sonuç çok kötü gibi hissettim netten baktım bu degerim neredeyse 200 lerde olması lazımmış kizlar ikili taramada betaniz neydi lütfen yazar mısınız ??
Evet hep iyi düşünelim İnşallah doğumda kurtulayım bendeBenim miyom da büyüktü ölçüsünü bilmiyorum ama doktorun avcunun içi kadardı fotoğrafını atmıştı bana doğum sonrası. Doğumda alınırsa çok rahat edersin bence doktorun yönlendirir zaten. Kötü düşünmüyoruz hem, hep iyi düşünüyoruz
Aynı durumdayım 5 kg aldım. Tuvaletten çıkamıyorum. Gece kaç kere gittiğini bilmiyorum. Çok fenaKızlar benim karnım kocaman oldu aynı zamanda kalçalarım da Kilo aldım baya ne bulsam yediğim için Yalnız karnım baya şiş 5 aylık gibi duruyor göbek zaten vardı ama bebekten dolayı büyüdüğünü de hissediyorum rahim baya göbek deliği hizama gelmiş gibi özellikle gece öksürdüğümde veya sağa sola dönerken sancı yapıyor hissediyorum yerini baya yukarıda. Bir de idrar torbama baskı yapıyor heralde 1 bardak su içsem 10 dk ya wc deyim sürekli tuvalete gidiyorum 9 aylık olmuş gibi gece bile uyanıp wc ye gidiyorum Ultrasonda görmüş olmasam üstüne gördüm heralde benim sandığımdan daha ileride yada ikiz derdim o derece
Canım araştır istersen: genstar sağlık.Olabiliyormuş ama sarı ya da yeşil ise enfeksiyon olabilir idrar testi ver istersen
Canım ben bu testin Türkiye de olmadığını biliyorum emin misin burada yapıldığına.. fiyatı nedir ?
Günde en az 3 iç çamaşırı değiştiriyorum ve buna rağmen günlük ped de var tabi .. Progestan fitil kaynaklı olduğunu anladım ama
EkledimNolursun şu takvimini ekle , kıyaslama yapıcam acaba ben de öyle miyim gibisinden yapamıyorum
Ben de öyleHer gece 2 tane alıyorum
Ekledim
Ben de şu an Progestan kullanıyorum. Allahtan son 8 gün kaldı… belki sonra bu akıntı da kesilir.Günde en az 3 iç çamaşırı değiştiriyorum ve buna rağmen günlük ped de var tabi .. Progestan fitil kaynaklı olduğunu anladım ama
Ekledim
Canım öncelikle geçmiş olsun. Gerek yok bence güncellemene çünkü bazen 2 gun ileri 3 gunngeri derken tam haftasına da dönebiliyor bebisler. Benim oğlum hep 1 hafta ilerden gitti. Son ay tam gününe döndü. Şimdi de 4 gün ilerden gidiyor. Bakalım ne olacakKızlar aklıma bişey takıldı benim bebiş ultrasona göre 2gün ilerde gözüküyor acaba tahmini doğum tarihini 2 gün geriye çekmek gerekiyor mu gelişimi ilerde olduğu için?
Ben gördüm ama anlamıyorum kiKimse bana yorum yapmadı resim de attım. Herhalde siz daha samimi oldunuz Bende burada Bi nebze teselli buluyorum
Yaaa hayırlı olsun canımKızlaaar
Benim gen testim sonuçlandı bugün ve çoook şükür tertemiz çıktı…
Ve de kız bebek olduğu %100 kesinleşti
Çok teşekkür ederim canım tamam o zsman ellemiyorum bende sağlıkla gelsin de kuzularımız❤Canım öncelikle geçmiş olsun. Gerek yok bence güncellemene çünkü bazen 2 gun ileri 3 gunngeri derken tam haftasına da dönebiliyor bebisler. Benim oğlum hep 1 hafta ilerden gitti. Son ay tam gününe döndü. Şimdi de 4 gün ilerden gidiyor. Bakalım ne olacak
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin kızın❤Kızlaaar
Benim gen testim sonuçlandı bugün ve çoook şükür tertemiz çıktı…
Ve de kız bebek olduğu %100 kesinleşti