• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar 3 aylık hamileyim ilkte sulu akıntım vardı az önce yoğun sümük gibi geldi sizede oluyor Mu
Olabiliyormuş ama sarı ya da yeşil ise enfeksiyon olabilir idrar testi ver istersen
Evet bebeğe ait Fetal DNA/nifty test canım
Canım ben bu testin Türkiye de olmadığını biliyorum emin misin burada yapıldığına.. fiyatı nedir ?
Benim de çok akıntım var 🙄 6 kat peçeteyle geziyorum. Yoksa iç çamaşırım hep ıslak hatta pantolon bile nemleniyor.
Günde en az 3 iç çamaşırı değiştiriyorum ve buna rağmen günlük ped de var tabi .. Progestan fitil kaynaklı olduğunu anladım ama

Arkadaşlar,
Ben 3 gün önce test verdim öylesine baktım tahlillerde sonucu gördüm ama rapor henüz yok normalde 10 güne çıkar demişlerdi..
Hcg aşırı yüksek çıkmış elim ayağım titriyor.. hastaneyi aradim ama henüz rapor yok 10 güne gelin dedi ama bariz sonuç çok kötü gibi hissettim netten baktım bu degerim neredeyse 200 lerde olması lazımmış kizlar ikili taramada betaniz neydi lütfen yazar mısınız ??
Benim serbest beta 23.43
Pappa 1.81 cok duusk deglmi ya doktora gittim bugun devlettekine tek dedigigi dusuk risk bu testler %100 sonuc vermez zaten !! Sorun yok hersy yolun aman ne aciklayci valla ben benimkindende sizinki dende bisi anlamdm ama insAllah hayirli sonuclar alirsiniz panik yapmayin doktorunuz daha iyi anlar

Benim miyom da büyüktü ölçüsünü bilmiyorum ama doktorun avcunun içi kadardı fotoğrafını atmıştı bana doğum sonrası. Doğumda alınırsa çok rahat edersin bence doktorun yönlendirir zaten. Kötü düşünmüyoruz hem, hep iyi düşünüyoruz ☺️☺️
Evet hep iyi düşünelim🥰 İnşallah doğumda kurtulayım bende 😊

Kızlar benim karnım kocaman oldu aynı zamanda kalçalarım da😅 Kilo aldım baya ne bulsam yediğim için🙄 Yalnız karnım baya şiş 5 aylık gibi duruyor göbek zaten vardı ama bebekten dolayı büyüdüğünü de hissediyorum rahim baya göbek deliği hizama gelmiş gibi özellikle gece öksürdüğümde veya sağa sola dönerken sancı yapıyor hissediyorum yerini baya yukarıda. Bir de idrar torbama baskı yapıyor heralde 1 bardak su içsem 10 dk ya wc deyim sürekli tuvalete gidiyorum 9 aylık olmuş gibi gece bile uyanıp wc ye gidiyorum🙄 Ultrasonda görmüş olmasam üstüne gördüm heralde benim sandığımdan daha ileride yada ikiz derdim o derece🤷🏻‍♀️
Aynı durumdayım 5 kg aldım. Tuvaletten çıkamıyorum. Gece kaç kere gittiğini bilmiyorum. Çok fena🙈

Olabiliyormuş ama sarı ya da yeşil ise enfeksiyon olabilir idrar testi ver istersen

Canım ben bu testin Türkiye de olmadığını biliyorum emin misin burada yapıldığına.. fiyatı nedir ?

Günde en az 3 iç çamaşırı değiştiriyorum ve buna rağmen günlük ped de var tabi .. Progestan fitil kaynaklı olduğunu anladım ama
Canım araştır istersen: genstar sağlık.
Ben de bu forumdan yaptiran kişileri okudum.
Normalde 4bin altı fiyat veren yok. Bu firma 200 dolar dedi.

Kızlar aklıma bişey takıldı benim bebiş ultrasona göre 2gün ilerde gözüküyor acaba tahmini doğum tarihini 2 gün geriye çekmek gerekiyor mu gelişimi ilerde olduğu için?
Canım öncelikle geçmiş olsun. Gerek yok bence güncellemene çünkü bazen 2 gun ileri 3 gunngeri derken tam haftasına da dönebiliyor bebisler. Benim oğlum hep 1 hafta ilerden gitti. Son ay tam gününe döndü. Şimdi de 4 gün ilerden gidiyor. Bakalım ne olacak😄

Canım öncelikle geçmiş olsun. Gerek yok bence güncellemene çünkü bazen 2 gun ileri 3 gunngeri derken tam haftasına da dönebiliyor bebisler. Benim oğlum hep 1 hafta ilerden gitti. Son ay tam gününe döndü. Şimdi de 4 gün ilerden gidiyor. Bakalım ne olacak😄
Çok teşekkür ederim canım tamam o zsman ellemiyorum bende sağlıkla gelsin de kuzularımız🥰

Back