Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar 3 aylık hamileyim ilkte sulu akıntım vardı az önce yoğun sümük gibi geldi sizede oluyor Mu
Olabiliyormuş ama sarı ya da yeşil ise enfeksiyon olabilir idrar testi ver istersen
Evet bebeğe ait Fetal DNA/nifty test canım
Canım ben bu testin Türkiye de olmadığını biliyorum emin misin burada yapıldığına.. fiyatı nedir ?
Benim de çok akıntım var 6 kat peçeteyle geziyorum. Yoksa iç çamaşırım hep ıslak hatta pantolon bile nemleniyor.
Günde en az 3 iç çamaşırı değiştiriyorum ve buna rağmen günlük ped de var tabi .. Progestan fitil kaynaklı olduğunu anladım ama

Benim serbest beta 23.43
Pappa 1.81 cok duusk deglmi ya doktora gittim bugun devlettekine tek dedigigi dusuk risk bu testler %100 sonuc vermez zaten !! Sorun yok hersy yolun aman ne aciklayci valla ben benimkindende sizinki dende bisi anlamdm ama insAllah hayirli sonuclar alirsiniz panik yapmayin doktorunuz daha iyi anlar

Evet hep iyi düşünelim İnşallah doğumda kurtulayım bende

Aynı durumdayım 5 kg aldım. Tuvaletten çıkamıyorum. Gece kaç kere gittiğini bilmiyorum. Çok fena

Canım araştır istersen: genstar sağlık.
Ben de bu forumdan yaptiran kişileri okudum.
Normalde 4bin altı fiyat veren yok. Bu firma 200 dolar dedi.

Günde en az 3 iç çamaşırı değiştiriyorum ve buna rağmen günlük ped de var tabi .. Progestan fitil kaynaklı olduğunu anladım ama
Ben de şu an Progestan kullanıyorum. Allahtan son 8 gün kaldı… belki sonra bu akıntı da kesilir.

Kızlar aklıma bişey takıldı benim bebiş ultrasona göre 2gün ilerde gözüküyor acaba tahmini doğum tarihini 2 gün geriye çekmek gerekiyor mu gelişimi ilerde olduğu için?
Canım öncelikle geçmiş olsun. Gerek yok bence güncellemene çünkü bazen 2 gun ileri 3 gunngeri derken tam haftasına da dönebiliyor bebisler. Benim oğlum hep 1 hafta ilerden gitti. Son ay tam gününe döndü. Şimdi de 4 gün ilerden gidiyor. Bakalım ne olacak

Çok teşekkür ederim canım tamam o zsman ellemiyorum bende sağlıkla gelsin de kuzularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…