- 4 Şubat 2011
- 4.505
- 665
- Konu Sahibi yoncambenim
Benimde bat 19 kasım.eger olursa bende bu gruba dahil olucam sabirsizla bekliyorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah gelirsin yanımızaBenimde bat 19 kasım.eger olursa bende bu gruba dahil olucam sabirsizla bekliyorm
Çok teşekkürler. Sizin de durumu okudum. Hayırlısı neyse o olsunHayırlı olsun sağlıkla gelsin
Neden belli değil canımBenim daha doğuracağım kesin değil o yüzden girmedim, önceki gebeliğimde öğrenir öğrenmez girmiştim.
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah darısı bekleyenlereMerhaba kızlar, benim de bugün adet günüm. Test yaptım pozitif, kan testim de 76 çıktı. Hepimizin hamilelikleri sağlıkla ilerlesin
Amin inşallah canım teşekkür ederimÇok teşekkürler. Sizin de durumu okudum. Hayırlısı neyse o olsun
Neden belli değil canım
Şu üstteki mesajımdan dolayı kuzumYok yani bebeğin babası bile bilmiyor ki sadece en yakın arkadaşım biliyor. Eski eşe söylesem olay çıkar sanırım. Aileme söylesem verecekleri tepki belli. Evet benim de ilgincime gitti boşandıktan sonra sadece kadın için 300 günlük evlilik yasağı müddeti var o sürede çocuk doğurursan eski eşin nüfusuna, bu sefer babalık reddi davası açıp dna testi işleri ile uğraşmak lazım bebeğin asıl babası orataya çıkacak falan. Ondan dolayı kürtaj istiyorum ya zaten. Ama kıyamıyorum da, avukatla görüşeceğini pzt bakalım.
Çocuğu evde doğurup herkesten gizli büyütesim var
Ay canım benim ya. Allah yardımcın olsun. Rabbim sana hayırlı Bir kapı açsın inşaAllah. Bebeğini sana bağışlasınŞu üstteki mesajımdan dolayı kuzum
Valla bravo 7 aylık bebeğin olmasına rağmenAz önce İstanbul'da olmama rağmen kan verdim pazartesi verecektim normalde dayanamadım. Bakalım sonuç açıklanınca yazacağım
Merhaba canım bebeğin hayırlı olsun hoşgeldin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızMerhaba kızlar, benim de bugün adet günüm. Test yaptım pozitif, kan testim de 76 çıktı. Hepimizin hamilelikleri sağlıkla ilerlesin
Gayet iyi çıkmış sonucun artışın önemli pazartesi günü bakalım ne çıkacak sonucun inşallah sağlıkla artar canımKızlar merhaba ben de dün kan verdim erken gebelik testim silik çıkmıştı hcg 35.24 çıktı adetime 3 gün var pazartesi tekrar kan vericem normal mi sizce inşallah herşey yolunda giderse sanırım temmuz annesi olucam
Aminnn canım benim, çok teşekkür ederim güzel duaların için hepimizinki bağışlasın rabbimAy canım benim ya. Allah yardımcın olsun. Rabbim sana hayırlı Bir kapı açsın inşaAllah. Bebeğini sana bağışlasın
Napayım düzenli artış var mı diye merak ettim belki kimyasaldır, kürtaja gerek kalmadan düşmüştür değeri bilmiyorumValla bravo 7 aylık bebeğin olmasına rağmen
Tekrar istiyorsun.
Ve kan aldırmalar falan :)) hadi bakalım hayırlısı bence doğurursun
Sonuçu merakla bekliyorum. Aynısını ben de yaptim perşembe günü:)Napayım düzenli artış var mı diye merak ettim belki kimyasaldır, kürtaja gerek kalmadan düşmüştür değeri bilmiyorum
İnşallah çok teşekkür ediyorum pazartesiyi iple çekiyorumGayet iyi çıkmış sonucun artışın önemli pazartesi günü bakalım ne çıkacak sonucun inşallah sağlıkla artar canım
Seninki 2 katına çıktı değil mi benimki çıkmaz umarım ne diyeyim, ilk buraya yazarım canım, bende bekliyorum meraklaSonuçu merakla bekliyorum. Aynısını ben de yaptim perşembe günü:)
Pazartesi yaptırdığımda 127,47 falandıSeninki 2 katına çıktı değil mi benimki çıkmaz umarım ne diyeyim, ilk buraya yazarım canım, bende bekliyorum merakla
Çok iyi artmış, sağlıkla gelsin sağol canımPazartesi yaptırdığımda 127,47 falandı
Perşembe ise 450 küsürlerseydi
Hayırlısı olsun canım
Anlıyorum seni insan sabırsızlanıyor bende perşembe kalp atışı için gidicem inşallah duyabiliriz,İnşallah çok teşekkür ediyorum pazartesiyi iple çekiyorum