- 28 Ekim 2021
- 70
- 66
- 28
- Konu Sahibi yoncambenim
İnşallah duyarsınız ne kadar oldu kalp atışını ne zaman duyabiliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben biraz geriden geliyorum ama özlemişim bu heyecanları. İnşallah hepimiz duyarız o kalp atışınıAnlıyorum seni insan sabırsızlanıyor bende perşembe kalp atışı için gidicem inşallah duyabiliriz,
Hoşgeldin. Günlerimiz çok yakınsağlıkla kucağımıza alalımMerhaba kızlar, ben de 28 ekim perşembe günü öğrendim. Regle 4 gün vardı. Beta 22,09 çıktı. 1 kasımda tekrar kan vereceğim. Umarım herkes bebişini sağlıkla kucağına alır Temmuz’da
Merhaba kalp atışı için hangi kaç haftalık kaç günlükken gidiyorsunuz . Benim şuan 5+2 beni 6+0 da çağırdıAnlıyorum seni insan sabırsızlanıyor bende perşembe kalp atışı için gidicem inşallah duyabiliriz,
Merhaba 1000 olmadan kese görünmüyor bilginize. Bir hafta sonra doktora gidinMerhaba kızlar, ben de 28 ekim perşembe günü öğrendim. Regle 4 gün vardı. Beta 22,09 çıktı. 1 kasımda tekrar kan vereceğim. Umarım herkes bebişini sağlıkla kucağına alır Temmuz’da
İnşallah canımBen biraz geriden geliyorum ama özlemişim bu heyecanları. İnşallah hepimiz duyarız o kalp atışını
6 haftada duyulur diyorlar şuan 5+5 benim perşembe günü gidicem 6+4 te gitmiş olucam kalp için inşallah duyabilirimMerhaba kalp atışı için hangi kaç haftalık kaç günlükken gidiyorsunuz . Benim şuan 5+2 beni 6+0 da çağırdı
Benim haziran sonu temmuz başı çok fark yok zaten aradaBenim 30 Haziran ama Temmuz aynını takip edebilirim 5+2 benim de.
6 haftada duyuluyor muş canım inşallah perşembe günü duymuş olucamİnşallah duyarsınız ne kadar oldu kalp atışını ne zaman duyabiliyoruz
Anladım çok yakınmışız. Benimde Haziran işte ama bu Temmuz ayı daha yakın geldi bana da. Beni normalde 6+0 da çağırdı ama yurt dışında olucM 6+4 te burda olucam. Ama ben gitmeden görünüp kalbi duymak istedim ama sanırım dönünce duymak daha mantıklı olacak. Sizden kan testi aldılar mı yoksa bu gidişinizde mi yapılacakBenim haziran sonu temmuz başı çok fark yok zaten arada
Merhaba canım hoşgeldin inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir miniklerimiz ben en çok bu yıl erkek mi kızmı senesi onu merak ediyorum,Merhaba kızlar, ben de 28 ekim perşembe günü öğrendim. Regle 4 gün vardı. Beta 22,09 çıktı. 1 kasımda tekrar kan vereceğim. Umarım herkes bebişini sağlıkla kucağına alır Temmuz’da
2 kere verdim sonra gerek duymadı perşembe kalp atışı için gidicemAnladım çok yakınmışız. Benimde Haziran işte ama bu Temmuz ayı daha yakın geldi bana da. Beni normalde 6+0 da çağırdı ama yurt dışında olucM 6+4 te burda olucam. Ama ben gitmeden görünüp kalbi duymak istedim ama sanırım dönünce duymak daha mantıklı olacak. Sizden kan testi aldılar mı yoksa bu gidişinizde mi yapılacak
Yok öyle beta kan testi değil, genel bakılıyor ya, şekerine kadar bakılıyor vitaminlerine falan2 kere verdim sonra gerek duymadı perşembe kalp atışı için gidicem
Çok güzel bir şey o günler hemen gelse benim içinde6 haftada duyuluyor muş canım inşallah perşembe günü duymuş olucam
Ben her zaman önce bi oğlum olur diye düşünüyordum fakat hiç belli olmaz Ben de çok merak ediyorumMerhaba canım hoşgeldin inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir miniklerimiz ben en çok bu yıl erkek mi kızmı senesi onu merak ediyorum,
Yok öyle beta kan testi değil, genel bakılıyor ya, şekerine kadar bakılıyor vitaminlerine falanonl
Onlar için erken daha iilerki haftalarda bakılır sanırım canımYok öyle beta kan testi değil, genel bakılıyor ya, şekerine kadar bakılıyor vitaminlerine falan