Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yaa gönlünü alirkenki anlasmasida anne bidaha bana kizmak yok tamammi diyo bu arada valla cizmissinz ama ben asla orda pipi goremiyorum gormek istedgm gbi degl yada ahahah tabi videoda daha bariz bellidir
Bebiş yaaa erkeğinde bmyle olması tatlı Yanılma olabilir dedi, kuzenime sordum onada ilk başta erkek demişlerdi benimki hgibiymiş, meğerse k’kuşu şişmiş sonradan kız olduğu çıktı

Ben boyle bisi gormek istiyorum galiba baksana hersyi en ince ayrintisina kadr belli ama tabi bu 18 haftaya kadr iki bacagini asla ayirmamis kiz zannedilen oglumun usg si yani buyuk oldgu icin bukdr net 12 haftada daha miniktir tabikide

Eklentiler

• IMG_20220104_192107.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 86
Vallahi bende bilmislik yapmis olmiyimde doktordan daha iyi bilemem tabi ama banda kiz gbi geldi valla bidahi muayenen nezmn bakalm dogru cikacakmi tahminim

Aynı aynı benim yeğen tipik balık burçları işte ayyy şöyle duygusal ve bol tripli bi yengeç kızı hadi inşallah ya Allah gönlüne göre versin ev biraz bol nazlı ağlamalı ve tripli olsada güzel olur vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…