- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi yoncambenim
- #15.721
Senin belli oldumu sana ne dediHadi bakalım benimki tutmadı
Seninki tutacak mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin belli oldumu sana ne dediHadi bakalım benimki tutmadı
Seninki tutacak mi
Evet benim kızSenin belli oldumu sana ne dedi
Bak o nubta.dimdik diye durmasi gereken şey erkegi gosteriyor dedin ya benim usg resmim tam o sekilde boyle dimdik bisey havaya bakiyor bak koyayimBencede ama kizanlar olacaktir begenmiyosan baktirma diye iki tahmin var tutturmak zor olmamali diye dusunuyorum sanki tutturduklrida o sayede gbi ama saygi duyuyorum yinede :) sirf dogru cikacakmi merakimdan attm bende bakalm
Benimkininde bacak arasi bariz bombos ama doktor hc bisi demedi emin olamamis gbi senin doktormu emin ve kesin konusmus yoksa benimkimi cok supheciEvet benim kız
Doktorum bacak arasını gösterdi
Boş dedi.
Ah ah çok aminnnÇok istediğiniz icin olabilir:)) etkiye tepki
Allah gönlünüze gore versın
Benim ilk çocuğumda üçlü test sıkıntılı çıkmıştı. Ayrıntılıya girdiğimde özellikle o sıkıntılı çıkan bölgeye daha dikkatli bakmalarını istemiştim için rahat etsin diye. Şükür bir şey çıkmadı.Oyle ama tüm testleri mi yaptiracagiz ozaman
Aslında nift testi en güvenilir deniyor ama oda ciddi pahalı şuan ona maddi olarak hazır değilim gideyim bakalım cuma Dr.ne diyecek artık ona göre kafamızda planlayacagiz ne yapacağımızı
Cnam dr sana cinsiyet soyledimi ama o dimdik duran kordon gbi geldi bana cok gobegine dogru sankiBak o nubta.dimdik diye durmasi gereken şey erkegi gosteriyor dedin ya benim usg resmim tam o sekilde boyle dimdik bisey havaya bakiyor bak koyayim
Bacak arasını yakaladı ve yakınlaştırdıBenimkininde bacak arasi bariz bombos ama doktor hc bisi demedi emin olamamis gbi senin doktormu emin ve kesin konusmus yoksa benimkimi cok supheci
İkra erkek görünüyor dedi doktorumda %70 erkek demişti daha net degil bakalımCnam dr sana cinsiyet soyledimi ama o dimdik duran kordon gbi geldi bana cok gobegine dogru sanki
Böylemiydiiiii ayyyyBacak arasını yakaladı ve yakınlaştırdı
Gösterdi bana boş diye
Nub unu anlayamdm ben ama o gordugum kordon gbi geldi cnm umarim gonlunden hangisi geciyorsa hayrlisi ile o olsunİkra erkek görünüyor dedi doktorumda %70 erkek demişti daha net degil bakalım
EvetBöylemiydiiiii ayyyy
Oyuncak gibiBöylemiydiiiii ayyyy
Böylemiydiiiii ayyyy
İşaretlesene nerdeEki Görüntüle 2981824
Merhaba teyzeleri bizimde p’piş burda
Yaa evett ay ben umutlandim gitti artik kendmi sıkyodum kac gundr umutlanmamak icinOyuncak gibi
Mimik popo
Aaaa o balığı x2 düşün yengeçte benim yeğenim balık şuan 5 yaşında hala tvde yanlışlıkla uzun hava Karadeniz türküsü filan duyunca ağlıyor daha küçükken de pepe nin şarkılarına ağlardı o ağlayınca bende ağlardım hiç bilmiyorum büyüyünce napcak gönül ilişkilerinde kızlar kalbini kırınca baya oturur ağlar hem yengeç hem balık daha zor vallahiAaayyy yengecten kacisimiz yok ta yengectemi duygusal yaaaa zaten basimda bi kova bi balik var yarabbim napcam bennnnnn
Kiz hani pipi bos duruyo buEki Görüntüle 2981824
Merhaba teyzeleri bizimde p’piş burda
Kiz hani pipi bos duruyo bu
Birde burdan bakEki Görüntüle 2981829
Şurda dik duran şeymiş