• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Eklentiler

• 1641311963305631224239589062493.jpg
    1641311963305631224239589062493.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 103
Bu nasıl erkek😅 sen benimkini gör😅
Hahahahaahha yaaaaaa güldürdün😂😂😂😂
İşarete gerek yok ki😅 bu kaybolur ve kız organına dönüşürse artık hiç bir doktora kızmam yanıldı diye.
oooo seninki el sallıyo bildiğin😂😂😂
yoncambenim yoncambenim benimki değişmez emin oldum sana bile erkek dediyse.
valla yaaaaa ama seninki net çekmiş bayaaaa sanki
Doktor yanılmalarına hak verıyorum. Cunku kızların da çıkıntı var
Heleki oluşum aşamasında daha cıKık olabiliyor 😂
🥰🥰🥰🥰🥰ahhh ahhh

Expresso Expresso kiz niye sesiniz çıkmıyo tek tek bana etiket şey ettiriyonuz:KK71:anaaa karılara bak :ıslık: dur baska kim vardi düşünüm 😅
Teşekkürler sorduğun için🥰. Buralardayım aslında, ama gruba bi bakayım dedim, gergin konuşmalar. Biraz uzak durayım dedim. Baktım cinsiyet belli olanlar varmış, tebrikler👏👏👏. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Teşekkürler sorduğun için🥰. Buralardayım aslında, ama gruba bi bakayım dedim, gergin konuşmalar. Biraz uzak durayım dedim. Baktım cinsiyet belli olanlar varmış, tebrikler👏👏👏. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Ahh ah gerginlik bitecek gibi degil bu grupta ama olsun alıştık 😁🤣 cinsiyetler artik ocak sonuna kesinlesmis olcak insallah☺️

Aaaa o balığı x2 düşün yengeçte 🤭 benim yeğenim balık şuan 5 yaşında hala tvde yanlışlıkla uzun hava Karadeniz türküsü filan duyunca ağlıyor daha küçükken de pepe nin şarkılarına ağlardı o ağlayınca bende ağlardım 😂😂 hiç bilmiyorum büyüyünce napcak gönül ilişkilerinde kızlar kalbini kırınca baya oturur ağlar hem yengeç hem balık daha zor vallahi 🤭
Bİttim resmen oglum cok nazli cok duygusal bir balik erkegi ...oglum niye bunu boyle yaptin diyorum misal asla bagirmadan yani normal ses tonuyla dudagini bukuyo agliyo anne bana kizma ben sana küstüm diyip gidip agliyor 🤔 hemdeeee gönlunu alana kadr bu gun icinde 1500 kere oluyor cok asiri duygusal bunun 2x i ise yengc hep beraber oturur aglariz artk :D bari kiz olsa minik erkegin nazlisi duygusali daha zor oluyor yauvvv💆🏻‍♀️

Bİttim resmen oglum cok nazli cok duygusal bir balik erkegi ...oglum niye bunu boyle yaptin diyorum misal asla bagirmadan yani normal ses tonuyla dudagini bukuyo agliyo anne bana kizma ben sana küstüm diyip gidip agliyor 🤔 hemdeeee gönlunu alana kadr bu gun icinde 1500 kere oluyor cok asiri duygusal bunun 2x i ise yengc hep beraber oturur aglariz artk :KK70: bari kiz olsa minik erkegin nazlisi duygusali daha zor oluyor yauvvv💆🏻‍♀️
Yaaaaa kıyamam onaaaaaaaaa beeee çok tatlı🥰🥰🥰

Back