• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bana da börek falan yeme dedi, inadına hep börek istiyorum 😂 genelde çorba tarzı şeyler yiyorum, hiç kusmadım ama yağlı şeyler yiyince çok kötü oluyorum.
Ben geçen gün neredeyse yarım kilo küt böreği yedim :D :D birden uykumdan onu sayıklayarak uyandım resmen :27: daha da yemem o kdar çok yedim ki

Ben geçen gün neredeyse yarım kilo küt böreği yedim :KK70: :KK70: birden uykumdan onu sayıklayarak uyandım resmen :KK53: daha da yemem o kdar çok yedim ki
Ya ben de börek falan çok severim 😅 Doktor yeme, ağır gelir belki kabızlık yapar, mideni bulandırır dedi. Ama aldım yedim, hiç de dediği gibi olmadı 😂

Kızlar bu topikte her muhabbetimiz çok güzel 🤗 Sadece evet rahatsız edici, düşündürücü konular bazen dönmüyor da değil. Dozunda olduğu sürece sorun yok 😌
Ben şahsen hiç çocuğu olmayan bir kadın olarak (iki kimyasal üstüne hamile kaldım), erkek çocuklara kötü yorumlar yapılınca gerçekten üzüldüğüm oldu. Ben sadece sağlıklı olsun diye dua ederken -ki sizler de eminin böyle dua ediyorsunuz-, bazı yorumlar itici geliyor 🤭 Hamileyiz ya, daha hassas,duygusal olabiliyoruz. Ben o yorumları hızlıca geçiyorum ama rahatsız olduğumu dile getirsem de, size karşı olan samimiyetimden dile getiririm. Yoksa polemik falan, hiç halim yok 😁 Mesela özellikle bebeğini erkek isteyen(kızı vardı sanırım), kız olacaksa ne kadar geç öğrenirsem o kadar iyi olur diyen bir arkadaş vardı😅 Bu size de tuhaf gelmiyor mu?
Böyle espri olur mu hiç.. En sonunda sorun bende heralde deyip okumayı bırakıyorum 🤭
Mesajım kimseye şahsen değildir. Sanırım benim gibi şaşıran arkadaşlar da var, ben de şaşıran gruptayım onu belirtiyorum sadece🙃
Canım benim de bir kızım var. Bende erkek çocuk istiyorum bunuda Allahtan diliyorum. Dilerse verir.
Ama o sözün sahibi ben değilim tabi. Kız olursa geç öğreneyim diye. Sözün sahibi kendini bilir..
Bak canım mesela ben 35 yaşındayım elhamdülillah bir kızım var bin şükür. Erkek evlat duygusu farklı kız evlat duygusu farklı ıkısını de tatmak isterim. Kiii 35 yaşındayım 40 yaştan sonra çocuk istemiyorum. 35 yaş dan sonra fizyolojik olarak da psikolojik olarak da bana göre ağır geliyor. 25 yaşlarda olsam belki böyle olmazdım.
Benim ikinciyi erkek istememin nedeni bir kızım bir oğlum olsun diye. Yoksa cinsiyet ayrımından değil.

Aynı yeminle
Aşeriyor sürekli acikiyor midesi bulanıyor sürekli tafta trip
Sinirden gülüyorum artık 😂
Ahh Ahh al benden de okadar 😂😂😂 bence bunlar o sendromdan oldular cidden bak hamileliğin ilerleyen haftalarında çok ilginçtir ki bu sendromda olan baba adayları ciddi ciddi kilo filan alıyormuş 😂

Ahh Ahh al benden de okadar 😂😂😂 bence bunlar o sendromdan oldular cidden bak hamileliğin ilerleyen haftalarında çok ilginçtir ki bu sendromda olan baba adayları ciddi ciddi kilo filan alıyormuş 😂
Bu sendromları yaşayan eşler doğuma da giriyor mu 😅 Benimki girerse kesin bayılır, girmesin daha iyi bi de onu ayıltmaya çalışmayalım 😅

Ya ben de börek falan çok severim 😅 Doktor yeme, ağır gelir belki kabızlık yapar, mideni bulandırır dedi. Ama aldım yedim, hiç de dediği gibi olmadı 😂
Ben kaçınılmaz sonu yaşadım ama olsun pişman değilim 🤪

Bu sendromları yaşayan eşler doğuma da giriyor mu 😅 Benimki girerse kesin bayılır, girmesin daha iyi bi de onu ayıltmaya çalışmayalım 😅
Valla onu bilmiyorum ama aman benimkide girmesin bizi bırakıp adamları ayıltmakta uğraşır hemşireler kaldıki benimki kan alınırken bile bakamaz beni bırakıp hastanenin dışının dışına kaçar doğuma hiç sanmıyorum girebileceğini😂😂

Kızlar ya benim gönlümden normal doğum geçiyor. Ama yaşadığım yerde klinik mantığı pek yok(yurtdışı). Devlet hastaneleri var. Herkesin dediği, doktorların sorumluluk almamak için hemen sezaryene yönlendirdikleri. Mesela suyun geliyor gidiyorsun, 2-3 saat sonra “senin ağrın çok ama açılman yok, dayanamazsın, bu böyle saatlerce gider, gel alalım bebeği” diyorlarmış. O anın stresiyle tüm arkadaşlarım, tamam tamam alın hemen deyip kabul ettiler. Şimdiden bunu düşünüyorum 😐

Kızlar ya benim gönlümden normal doğum geçiyor. Ama yaşadığım yerde klinik mantığı pek yok(yurtdışı). Devlet hastaneleri var. Herkesin dediği, doktorların sorumluluk almamak için hemen sezaryene yönlendirdikleri. Mesela suyun geliyor gidiyorsun, 2-3 saat sonra “senin ağrın çok ama açılman yok, dayanamazsın, bu böyle saatlerce gider, gel alalım bebeği” diyorlarmış. O anın stresiyle tüm arkadaşlarım, tamam tamam alın hemen deyip kabul ettiler. Şimdiden bunu düşünüyorum 😐
Aynı ben Almanyadayım ve başıma geldi haklısın 🤦‍♀️

Madem herşeyi yaşıyorlar doğuma da girsinler 😂😂😂benim hastanede normal doğum olursa babaları alıyor doktorum
Ama ben eski sezeryanliyim ssvd de istemiyorum şimdilik
Çok zorlasam sokarım eşimi doğuma ameliyathaneye ama o girmek istemiyor😁😁

İşte bir önceki burç ikizler oda benim eşim 🤭 ikizler olacağına yengeç olsun 😂 ama yengeç olmakta zor hep ince düşünmek fazla duygusallık yoruyor insanı bide trip çok tam yengeçsen bol triplisin sende eşin ondan bi önceki burç olsa derdindedir benimkide bi sonraki burç olsun derdinde hem yengeç hem kız olursa naparım ben diyo 🤣🤣
Hahahaha o kadar haklı ki 🤪🤪
Şaka bir yana yükselen falan bir sürü etmen var ama yengeç iyidir. Aslan kadın ıdaha zor canım ablam aslan🤢
Sağlıkla zamanında gelsinlerde gerisi teferruat 🙏🏻

Merhaba ultrasona ne sıklıkla gidiyorsunuz 2 haftada bir girmek sakıncalı mı. Bir ay uzun bir süre gibi :KK43:
Benim doktorum 3 haftada bir kontrol yapıyor ben öyle gidiyorum ama ayda 2 3 falan bence bebeğe zararlı.
Belli haftadan sonra bayılıyorum ultrason ışınlarından son 5 hafta kızımda ki doktorum hiç sokmamıştı ultrasona ki ben 42de doğum yaptım hep nts ye girerdim ve dinlerdi o kadar.
Avrupa ülkelerinde normal doğumun desteklediğini biliyordum bende demekki her yerde bu şekilde değil.
Doktoruna danıştın mı o ne diyor?
Onun tavrı konuşmasından bellidir aslında az çok

Valla yeme durumumu pek değiştirmedim sık filanda yemiyorum ama çabuk acıkıyorum sanki. Birde doktorum daha ilk başta diyet verdi şunu ye bunu yeme az ye filan. İlk zamanlar kanınla besleniyor protein ve bol su dedi ilk 3 ay hatta 4 ay böyle beslenebilir bu ona yeterli çocuğu doyurcam diye çok yeme o çocuğa değil sana kilo olur dedi🤭
Valla ben çok aldım, çok dikkat edemedim bulantıdan yemek de yenmiyor nasıl aldım falan diyordum kan ilacım yapıyormuş.
+7deyim 🤢

Hahahaha o kadar haklı ki 🤪🤪
Şaka bir yana yükselen falan bir sürü etmen var ama yengeç iyidir. Aslan kadın ıdaha zor canım ablam aslan🤢
Sağlıkla zamanında gelsinlerde gerisi teferruat 🙏🏻
Ama aslanlar lider ruhlu filan ya o yönden daha bi iyi oluyorlar 🤭 sağlıkla gelsinler Allah o günleri göstersin de beklenilen günden önce olur sonra olur nasipte ne varsa artık 🥰

Prilamı dünle bugun hiç içmedim , bugun bitiğim resmen öldüm şuan, çıkartmamak için kendimi zor tutuyorum🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Sanırım devam edicem hapa🤦🏼‍♀️

Senin yazının altındada içimden gelen birşeyi arkadaşlara yazmak istiyorum …🥰🥰
Eskiden kızları hor görürlerdi , erkek doğuramassan bir ton laf ederlerdiki hala yaşlılarımızda o var , bak örnek sanada belki bu kızsa aynısını yapıcaklar bir erkek yapamadı diye ayıflanacaklar yaşlılar.. cahiller 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️..
babanemin bir sürü kız torunu var ama 1 tane erkek torunu var diye her lafında 1 tane torunum var derdi, beni sinir ederdi biz neyiz yani torun değilmiyiz. Yada üst üste iki kız doğurdu diye , karısıyla konuşmayanda biliyorum ..
Bak ne güzel artık yeni nesil erkekler kız erkek ayırmıyor hatta baba kız ilşkisi olsun diye kız istiyorlar, bu durum benim çok hoşuma gidiyor. En azından üstümde baskı hissetmiyorum. Ne güzel bir zamandayız çok şükür..
Bizim insanımız çok erkeğe değer verdi. Kızları hor gördü .. Bir dönemdede kızlar değerli olsun bırakında 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 😀😀😀
Eşimin tarafında da hep erkek torunlar 🤭 14 erkek torun.. insan doğal olarak olmayanı ister fıtrat bu, merak eder, tatmak ister.. şimdi benim kayınvalide de vaadlerde bulunuyor, kız bebeği olana altınlar takacakmış. Doğru bulmuyorum ama bir yerde de insanın "ötekine" olan merağını anlıyorum. Benimde oğlum var, bu sefer de oğlum olursa çok sevinirim, oğluma arkadaş 😊 ama kızım olursa da dünyalar benim olur ❤️ şükür ki mevlam aratmadı diyorum ve isteyen herkese inşallah nasip olur 🙌🏻

Avrupa ülkelerinde normal doğumun desteklediğini biliyordum bende demekki her yerde bu şekilde değil.
Doktoruna danıştın mı o ne diyor?
Onun tavrı konuşmasından bellidir aslında az çok
Ben özel muayenehanesi olan bir doktora gidiyorum. Kendisi hastanelerde çalışmıyor. 7. aydan sonra hastane doktoruna gideceğim. Bakalım o ne diyecek 😅

Back