- Konu Sahibi yoncambenim
- #15.761
Ay pardon yanlış yazmışım sağda duruyor çocuk. Ama solda miyomum var.Amaa soldaysa kiz zaten benim dktor ikilide resmen soldan bakti hep onuda yoncambenim demisti ondan duymustum ozellikle dikkat ettim ogun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay pardon yanlış yazmışım sağda duruyor çocuk. Ama solda miyomum var.Amaa soldaysa kiz zaten benim dktor ikilide resmen soldan bakti hep onuda yoncambenim demisti ondan duymustum ozellikle dikkat ettim ogun
Yüzün gülsün işte misss gibi alışveriş yaparsın bozuncaHahaha sorma az buçuk kar ettim
Almadım ben daha en son 640 ₺ gördüm. Biraz daha insin dedim inmediBu arada düşükken altın alanlar iyisiniz çıkıyo altınzeki kadınlar
Sana dediler al diye burda ozman konuşulnda alsaydın keşkeeee daha düşermi bilemedimAlmadım ben daha en son 640 ₺ gördüm. Biraz daha insin dedim inmedi
Beklemedeyim
Yaa gönlünü alirkenki anlasmasida anne bidaha bana kizmak yok tamammi diyo bu arada valla cizmissinz ama ben asla orda pipi goremiyorum gormek istedgm gbi degl yada ahahah tabi videoda daha bariz bellidirYaaaaa kıyamam onaaaaaaaaa beeee çok tatlı
Yok canim pişman değilim almadığımaSana dediler al diye burda ozman konuşulnda alsaydın keşkeeee daha düşermi bilemedim
Bebiş yaaa erkeğinde bmyle olması tatlıYaa gönlünü alirkenki anlasmasida anne bidaha bana kizmak yok tamammi diyo bu arada valla cizmissinz ama ben asla orda pipi goremiyorum gormek istedgm gbi degl yada ahahah tabi videoda daha bariz bellidir
Ayyyy artık ona eminim 1 gün içinde artık herşey olabiliyorYok canim pişman değilim almadığıma
Heran ne olacak belli olmaz
Aynen. Bankada duruyor paraAyyyy artık ona eminim 1 gün içinde artık herşey olabiliyor
Ben cok pis gaza geldim bakalim ne olacakBu arada düşükken altın alanlar iyisiniz çıkıyo altınzeki kadınlar
Vallahi bende bilmislik yapmis olmiyimde doktordan daha iyi bilemem tabi ama banda kiz gbi geldi valla bidahi muayenen nezmn bakalm dogru cikacakmi tahminimBebiş yaaa erkeğinde bmyle olması tatlıYanılma olabilir dedi, kuzenime sordum onada ilk başta erkek demişlerdi benimki hgibiymiş, meğerse k’kuşu şişmiş sonradan kız olduğu çıktı
Benim 18 hafta usgsi gibi var elimde birde daha 11+5te.Ben boyle bisi gormek istiyorum galiba baksana hersyi en ince ayrintisina kadr belli ama tabi bu 18 haftaya kadr iki bacagini asla ayirmamis kiz zannedilen oglumun usg si yani buyuk oldgu icin bukdr net 12 haftada daha miniktir tabikide
Her gramda 140 lira kar şuan. 3220 lira kardasinBende 650 den 23 gram aldim anlayan kizceler iyi etmismiyim suan kac oldu vallahi haberim yok soyleyiverin gari
Ayyy cok sevindim vallahi :) kar kardir ama cokta cikmasn ya valla benim 3 kurus karimdan daha onemli cikmamasiHer gramda 140 lira kar şuan. 3220 lira kardasin
Aynı aynı benim yeğen tipik balık burçları işte ayyy şöyle duygusal ve bol tripli bi yengeç kızı hadi inşallah ya Allah gönlüne göre versin ev biraz bol nazlı ağlamalı ve tripli olsada güzel olur vallahiBİttim resmen oglum cok nazli cok duygusal bir balik erkegi ...oglum niye bunu boyle yaptin diyorum misal asla bagirmadan yani normal ses tonuyla dudagini bukuyo agliyo anne bana kizma ben sana küstüm diyip gidip agliyor hemdeeee gönlunu alana kadr bu gun icinde 1500 kere oluyor cok asiri duygusal bunun 2x i ise yengc hep beraber oturur aglariz artk bari kiz olsa minik erkegin nazlisi duygusali daha zor oluyor yauvvv
Ben o işi bi tutturamıyorum 18 den dolar almıştım en son 1000 lira zararla sattımBu arada düşükken altın alanlar iyisiniz çıkıyo altınzeki kadınlar
Benimde öyle 12+6 da bacak arası boş, hamburger görüntüsü var bu kız dedi inş değişmez diyorum bendeBacak arasını yakaladı ve yakınlaştırdı
Gösterdi bana boş diye
Bana erkek gibi gelmedi, dik bir çıkıntı göremedim. Ümitlendirmek istemem tabi ama. Video da var mıydı?Var olmaz mi en net bu nubta. Hatta o çıkıntı belli burada ama paralel