• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yaa gönlünü alirkenki anlasmasida anne bidaha bana kizmak yok tamammi diyo 😂😂 bu arada valla cizmissinz ama ben asla orda pipi goremiyorum gormek istedgm gbi degl yada ahahah tabi videoda daha bariz bellidir
Bebiş yaaa erkeğinde bmyle olması tatlı
🥰
🥰
🥰
Yanılma olabilir dedi, kuzenime sordum onada ilk başta erkek demişlerdi benimki hgibiymiş, meğerse k’kuşu şişmiş sonradan kız olduğu çıktı😀😀

Ben boyle bisi gormek istiyorum galiba baksana hersyi en ince ayrintisina kadr belli :D ama tabi bu 18 haftaya kadr iki bacagini asla ayirmamis kiz zannedilen oglumun usg si yani buyuk oldgu icin bukdr net 12 haftada daha miniktir tabikide

Eklentiler

• IMG_20220104_192107.jpg
    IMG_20220104_192107.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 85
Bebiş yaaa erkeğinde bmyle olması tatlı
🥰
🥰
🥰
Yanılma olabilir dedi, kuzenime sordum onada ilk başta erkek demişlerdi benimki hgibiymiş, meğerse k’kuşu şişmiş sonradan kız olduğu çıktı😀😀
Vallahi bende bilmislik yapmis olmiyimde doktordan daha iyi bilemem tabi ama banda kiz gbi geldi valla bidahi muayenen nezmn bakalm dogru cikacakmi tahminim🤔🤔

Bİttim resmen oglum cok nazli cok duygusal bir balik erkegi ...oglum niye bunu boyle yaptin diyorum misal asla bagirmadan yani normal ses tonuyla dudagini bukuyo agliyo anne bana kizma ben sana küstüm diyip gidip agliyor 🤔 hemdeeee gönlunu alana kadr bu gun icinde 1500 kere oluyor cok asiri duygusal bunun 2x i ise yengc hep beraber oturur aglariz artk :KK70: bari kiz olsa minik erkegin nazlisi duygusali daha zor oluyor yauvvv💆🏻‍♀️
Aynı aynı benim yeğen tipik balık burçları işte 🤣🤣 ayyy şöyle duygusal ve bol tripli bi yengeç kızı hadi inşallah ya Allah gönlüne göre versin ev biraz bol nazlı ağlamalı ve tripli olsada güzel olur vallahi 🤭🤭

Back