Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bencede ama kizanlar olacaktir begenmiyosan baktirma diye iki tahmin var tutturmak zor olmamali diye dusunuyorum sanki tutturduklrida o sayede gbi ama saygi duyuyorum yinede :) sirf dogru cikacakmi merakimdan attm bende bakalm
Bak o nubta.dimdik diye durmasi gereken şey erkegi gosteriyor dedin ya benim usg resmim tam o sekilde boyle dimdik bisey havaya bakiyor bak koyayim

Eklentiler

• 20220104_183737.jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 96
Benim ilk çocuğumda üçlü test sıkıntılı çıkmıştı. Ayrıntılıya girdiğimde özellikle o sıkıntılı çıkan bölgeye daha dikkatli bakmalarını istemiştim için rahat etsin diye. Şükür bir şey çıkmadı.
Malesef nfity test çok pahalı ve döviz yükseldikçe test ücreti de artıyor.

Aaayyy yengecten kacisimiz yok ta yengectemi duygusal yaaaa zaten basimda bi kova bi balik var yarabbim napcam bennnnnn
Aaaa o balığı x2 düşün yengeçte benim yeğenim balık şuan 5 yaşında hala tvde yanlışlıkla uzun hava Karadeniz türküsü filan duyunca ağlıyor daha küçükken de pepe nin şarkılarına ağlardı o ağlayınca bende ağlardım hiç bilmiyorum büyüyünce napcak gönül ilişkilerinde kızlar kalbini kırınca baya oturur ağlar hem yengeç hem balık daha zor vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…