- 28 Eylül 2020
- 2.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.189
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
- #15.681
Yaaaa bu 7+2 görüntüsü. 9+2de ise yine sağda ama alta inmiştiSeninde sağ tarafda üstte canım bebiş
Benimdr sağ alttaydı bu şekilde erkek diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa bu 7+2 görüntüsü. 9+2de ise yine sağda ama alta inmiştiSeninde sağ tarafda üstte canım bebiş
devlette yaptırdım testi . Cinsiyetini sordum ,daha belli olmaz dedi . Çok sıra vardı ilgilenemedi pek .3 e kadar normalmiş, sizin cinsiyet belli oldumu
Kiz benimki solda bacak arasi bos ama bugun dikkat ettim nub ta resmen erkek hic bilmeyen bile anlar o cikinti yukari dogru kafma cok karisik 11 inde devlete 17 sinde ozele randevun var birinden birinde belli olur artkSeninde sağ tarafda üstte canım bebiş
Bakalım çıkıcak merak eettimYaaaa bu 7+2 görüntüsü. 9+2de ise yine sağda ama alta inmişti
Solsa bide bacak arası boşsa kızdır bakalım ayın sınunda belli olur bebişkolsrımızKiz benimki solda bacak arasi bos ama bugun dikkat ettim nub ta resmen erkek hic bilmeyen bile anlar o cikinti yukari dogru kafma cok karisik 11 inde devlete 17 sinde ozele randevun var birinden birinde belli olur artk
Doğru sölüysn bu sağ sol muhabbeti dogru mu yaa son gttiğimde dikkat ettim sürekli usg sol taraftan baktı doktor şmdi muayene sırasındaki mi dogru usg kağıdında ki mi çözemedim bendeKatıl katıl arada sende sessiz durma
Muayene yaparken elimdeki aleeti sağmı solmu tututo zaten az kal illa ocak sonunda söylerlet benceDoğru sölüysn bu sağ sol muhabbeti dogru mu yaa son gttiğimde dikkat ettim sürekli usg sol taraftan baktı doktor şmdi muayene sırasındaki mi dogru usg kağıdında ki mi çözemedim bende
İkraya attınmı o nub teorisi yapan grubaBakin bu nub a gore erkek gbimi yoksa kiz gbimi kafam karisti sanki erkek gbi yoncambenim
Ben onun tahminlerine artık guvenmıyoeumİkraya attınmı o nub teorisi yapan gruba
Attim canim ama cevap yok bildirm gelmedi henuzİkraya attınmı o nub teorisi yapan gruba
Hayır yok. Zaten o tarz gruplar kurmak yasak sitedewhatsapp grubu kuran var mı beni de alın aranıza :)
Muayene yaparken elimdeki aleeti sağmı solmu tututo zaten az kal illa ocak sonunda söylerlet bence
Bende ne yalan söyliyimBen onun tahminlerine artık guvenmıyoeum
Kesin bulur bence en kötü % verirSola tutuyor aynen yarın sabah randevum var inşallah Bi tahmin de falan bulunur cok merak ediyorum
Ben 12 temmuz um bide aynı tarihte oluyormuş dedim eşime, inşallah olmaz demeye korkuyorum ama bir önceki burç olsa diyor bilmiyorum bence yengeç olmak güzel tam bir yengecimBende bundan korkuyorum biz yengeçler duygusal duygusal evde bir yengeç fazlasıyla yetiyorken sende iki olacak trip duyusallık ağlama filan derken Allah yardımcınız olsun özellikle eşinin benimki nasipse Aslan olcak gibi inceden yırtıyorum sanırım
Ben kıza benttim ama bakalın ne olcakAttim canim ama cevap yok bildirm gelmedi henuz