• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Seninde sağ tarafda üstte canım bebiş
Benimdr sağ alttaydı bu şekilde 😀😀 erkek diyorum 🥰
Kiz benimki solda bacak arasi bos ama bugun dikkat ettim nub ta resmen erkek hic bilmeyen bile anlar o cikinti yukari dogru kafma cok karisik 11 inde devlete 17 sinde ozele randevun var birinden birinde belli olur artk :D

Kiz benimki solda bacak arasi bos ama bugun dikkat ettim nub ta resmen erkek hic bilmeyen bile anlar o cikinti yukari dogru kafma cok karisik 11 inde devlete 17 sinde ozele randevun var birinden birinde belli olur artk :KK70:
Solsa bide bacak arası boşsa kızdır bakalım ayın sınunda belli olur bebişkolsrımız 🥰🥰

Bakin bu nub a gore erkek gbimi yoksa kiz gbimi kafam karisti sanki erkek gbi 🤔 yoncambenim yoncambenim

Eklentiler

• IMG_20220104_181121.jpg
    IMG_20220104_181121.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 85
Doğru sölüysn 😂 bu sağ sol muhabbeti dogru mu yaa son gttiğimde dikkat ettim sürekli usg sol taraftan baktı doktor şmdi muayene sırasındaki mi dogru usg kağıdında ki mi çözemedim bende 😂
Muayene yaparken elimdeki aleeti sağmı solmu tututo 🥰 zaten az kal illa ocak sonunda söylerlet bence 🥰

Aaa yok nub tada kiz gbi duruyor erkekte o kivrimdaki sey dimdik yukari dogru duruyor 😮 ayyy artk cinsiyeti ogrenen kadr akla karayi secerm cok merak ediyorum artik

Bende bundan korkuyorum 😂😂 biz yengeçler duygusal duygusal evde bir yengeç fazlasıyla yetiyorken sende iki olacak trip duyusallık ağlama filan derken Allah yardımcınız olsun özellikle eşinin🤭🤭😂 benimki nasipse Aslan olcak gibi inceden yırtıyorum sanırım 😂
Ben 12 temmuz um bide aynı tarihte oluyormuş dedim eşime, inşallah olmaz demeye korkuyorum ama bir önceki burç olsa diyor🤭🤭 bilmiyorum bence yengeç olmak güzel ❤️ tam bir yengecim

Back