- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.701
İlk çocuğumda atmışım zaten yorum yapmamış.onun dışındakiler yorumlamış. Bunda da erkeğe benzettım dediBendene yalan söyliyim
Aynenn bende ümitliyim o konuda bakalm inşallahKesin bulur bence en kötü % verir
Bence benimkide netti uygun değil dedi.İlk çocuğumda atmışım zaten yorum yapmamış.onun dışındakiler yorumlamış. Bunda da erkeğe benzettım dedi
Ama kız .
Nubtan iyi anlayan biri şak diye anlar. Öyle milet gibi garip grup çekimlerde atmadım
Aşırı net attım
Katiliyorum ama kadinda %100 biliyorum diye bir iddasi yok tahmin ediyorum diyorBen onun tahminlerine artık guvenmıyoeum
Yani 12+2 de erkek bacak arasi bukadr acikken bukdr bos olmaz olsa kesin gozukur diyorum bende hatirliyosan bacak arasi fotosuda atmstm usg de baya bati dr hc cikinti yoktu banada kiz gbi geliyo ama kiz istedgm icin kaptirip sobradan uzulmek istemiyorumBen kıza benttim ama bakalın ne olcak
Ebet ondan bahsediyorum ben de 7 senedir bakıyor cunkuKatiliyorum ama kadinda %100 biliyorum diye bir iddasi yok tahmin ediyorum diyorama bir dr nin youtube videosunu izledm nub a gore tahmin yapmadigini ama nub teorisininde %100 dogru sonuc ciktigini soyluyorlar dogru gbide dedi :) hatta dr nin adi kaan boztepemi ne yani aslnda iyi bir usg fotosu ve gercekten nubtan anlayan biriyle dogru sonuc %100 mümkün gbi :)
Oyle ama tüm testleri mi yaptiracagiz ozamanBen de 39 um. Bence risk varsa bunu erkenden öğrenmek en güzeli.
Cok gecmis olsun canım , boyle ara verip girmeyenleri etiketlemeci başı oldumYaa canimburda birinin aklina gelince cok mutlu oluyorum :) 4.5 gundur yokum burda ara ara girdim ama tam okuyamadim insAllah cok sey kacirmamisimdir .. Annem rahatsizdi onun la ilgileniyordum aktif olamadim oyuzden..
Bu arada sen nasilsin iysindir insAllah
Bende sonradan üzülmek istemiyorum.Yani 12+2 de erkek bacak arasi bukadr acikken bukdr bos olmaz olsa kesin gozukur diyorum bende hatirliyosan bacak arasi fotosuda atmstm usg de baya bati dr hc cikinti yoktu banada kiz gbi geliyo ama kiz istedgm icin kaptirip sobradan uzulmek istemiyorum
Amaa çıır aşmış biraz yaEbet ondan bahsediyorum ben de 7 senedir bakıyor cunku
Artık anlaması lazım
Bende instagramda görmüştüm kullanışlımı bilmiyorum değişik geldi banaAaaa yok valla ben hiç bilmiyorum senden duydum dereceli olanlarıda
Amaa soldaysa kiz zatenBende sonradan üzülmek istemiyorum.Benim kendi doktorum nub a göre kız dedi of daha 2 hafta var bir daha gitmeme. Ama sizin söylediklerimizi bakarsak sıkıntı çünkü çocuk solda duruyor.
Aa öyle demeAmaa çıır aşmış biraz yanubta yandan usg de o kuyruk sokumundaki yerin belli olmasi gerek basta kendide anlttigi gbi ama o arkasi dönük pozisyonu belli olmayan bebelere bile yorum yapmis kadin 7 senedir usandi gayriii bence
Haha iyi hatrliyon kiz aklna geldigim icin tesekkur ederm bi kisinin yuzunu guldrdnCok gecmis olsun canım , boyle ara verip girmeyenleri etiketlemeci başı oldumbende iyiym hamd olsun
İşte bir önceki burç ikizler oda benim eşimBen 12 temmuz um bide aynı tarihte oluyormuş dedim eşime, inşallah olmaz demeye korkuyorum ama bir önceki burç olsa diyorbilmiyorum bence yengeç olmak güzel tam bir yengecim
Çok istediğiniz icin olabilir:)) etkiye tepkiDr.un kız dediği arkadaşlar en erken kaçıncı haftada söyledi
Bende nedense hamileliğimi öğrendiğim günden beri hep kız hissettim
Belki de çok istediğim için
Ama geçen gece ilk kez rüya gördüm bebek erkekti okadar küçüktü ki ama her ayrıntısı net görünüyordu rüya bu ki biz bebeği karnıma bakarak dışardan görüyorduk eşimle
Bir yerlerim açık kaldı sanırım
BencedeAa öyle deme
Güzel pozlara yaptığı yorumlarda yanılmamalı
Hadi bakalım benimki tutmadıBencedeama kizanlar olacaktir begenmiyosan baktirma diye iki tahmin var tutturmak zor olmamali diye dusunuyorum sanki tutturduklrida o sayede gbi ama saygi duyuyorum yinede :) sirf dogru cikacakmi merakimdan attm bende bakalm
Aaayyy yengecten kacisimiz yok ta yengectemi duygusal yaaaa zaten basimda bi kova bi balik var yarabbim napcam bennnnnnİşte bir önceki burç ikizler oda benim eşimikizler olacağına yengeç olsun ama yengeç olmakta zor hep ince düşünmek fazla duygusallık yoruyor insanı bide trip çok tam yengeçsen bol triplisin sende eşin ondan bi önceki burç olsa derdindedir benimkide bi sonraki burç olsun derdinde hem yengeç hem kız olursa naparım ben diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?