Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bence benimkide netti uygun değil dedi. yani tahminde bulunuyo bilemezki doktorlar bile yanılıyo bazen

Ben onun tahminlerine artık guvenmıyoeum
Katiliyorum ama kadinda %100 biliyorum diye bir iddasi yok tahmin ediyorum diyor ama bir dr nin youtube videosunu izledm nub a gore tahmin yapmadigini ama nub teorisininde %100 dogru sonuc ciktigini soyluyorlar dogru gbide dedi :) hatta dr nin adi kaan boztepemi ne yani aslnda iyi bir usg fotosu ve gercekten nubtan anlayan biriyle dogru sonuc %100 mümkün gbi :)

Ben kıza benttim ama bakalın ne olcak
Yani 12+2 de erkek bacak arasi bukadr acikken bukdr bos olmaz olsa kesin gozukur diyorum bende hatirliyosan bacak arasi fotosuda atmstm usg de baya bati dr hc cikinti yoktu banada kiz gbi geliyo ama kiz istedgm icin kaptirip sobradan uzulmek istemiyorum

Ebet ondan bahsediyorum ben de 7 senedir bakıyor cunku
Artık anlaması lazım

Ben de 39 um. Bence risk varsa bunu erkenden öğrenmek en güzeli.
Oyle ama tüm testleri mi yaptiracagiz ozaman
Aslında nift testi en güvenilir deniyor ama oda ciddi pahalı şuan ona maddi olarak hazır değilim gideyim bakalım cuma Dr.ne diyecek artık ona göre kafamızda planlayacagiz ne yapacağımızı

Cok gecmis olsun canım , boyle ara verip girmeyenleri etiketlemeci başı oldum bende iyiym hamd olsun

Bende sonradan üzülmek istemiyorum. Benim kendi doktorum nub a göre kız dedi of daha 2 hafta var bir daha gitmeme. Ama sizin söylediklerimizi bakarsak sıkıntı çünkü çocuk solda duruyor.

Ebet ondan bahsediyorum ben de 7 senedir bakıyor cunku
Artık anlaması lazım
Amaa çıır aşmış biraz ya nubta yandan usg de o kuyruk sokumundaki yerin belli olmasi gerek basta kendide anlttigi gbi ama o arkasi dönük pozisyonu belli olmayan bebelere bile yorum yapmis kadin 7 senedir usandi gayriii bence

Bende sonradan üzülmek istemiyorum. Benim kendi doktorum nub a göre kız dedi of daha 2 hafta var bir daha gitmeme. Ama sizin söylediklerimizi bakarsak sıkıntı çünkü çocuk solda duruyor.
Amaa soldaysa kiz zaten benim dktor ikilide resmen soldan bakti hep onuda yoncambenim demisti ondan duymustum ozellikle dikkat ettim ogun

Amaa çıır aşmış biraz ya nubta yandan usg de o kuyruk sokumundaki yerin belli olmasi gerek basta kendide anlttigi gbi ama o arkasi dönük pozisyonu belli olmayan bebelere bile yorum yapmis kadin 7 senedir usandi gayriii bence
Aa öyle deme
Güzel pozlara yaptığı yorumlarda yanılmamalı

Dr.un kız dediği arkadaşlar en erken kaçıncı haftada söyledi
Bende nedense hamileliğimi öğrendiğim günden beri hep kız hissettim
Belki de çok istediğim için
Ama geçen gece ilk kez rüya gördüm bebek erkekti okadar küçüktü ki ama her ayrıntısı net görünüyordu rüya bu ki biz bebeği karnıma bakarak dışardan görüyorduk eşimle
Bir yerlerim açık kaldı sanırım

Ben 12 temmuz um bide aynı tarihte oluyormuş dedim eşime, inşallah olmaz demeye korkuyorum ama bir önceki burç olsa diyor bilmiyorum bence yengeç olmak güzel tam bir yengecim
İşte bir önceki burç ikizler oda benim eşim ikizler olacağına yengeç olsun ama yengeç olmakta zor hep ince düşünmek fazla duygusallık yoruyor insanı bide trip çok tam yengeçsen bol triplisin sende eşin ondan bi önceki burç olsa derdindedir benimkide bi sonraki burç olsun derdinde hem yengeç hem kız olursa naparım ben diyo

Çok istediğiniz icin olabilir:)) etkiye tepki
Allah gönlünüze gore versın

Aa öyle deme
Güzel pozlara yaptığı yorumlarda yanılmamalı
Bencede ama kizanlar olacaktir begenmiyosan baktirma diye iki tahmin var tutturmak zor olmamali diye dusunuyorum sanki tutturduklrida o sayede gbi ama saygi duyuyorum yinede :) sirf dogru cikacakmi merakimdan attm bende bakalm

Aaayyy yengecten kacisimiz yok ta yengectemi duygusal yaaaa zaten basimda bi kova bi balik var yarabbim napcam bennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…