• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yok orada benim isteğim kız demek istedim aslında, benim daha belli değil canım 10unda ikili testim var , bir sey söyler illaki. Yoncanın doktoruna gideceğim:KK53: ama ben 16. Haftamdakime inanırım :deli:

Ahahahha ya ramzi teorisine göre zaten benim bildiğim öyle, solda ise kız sağda ise erkek. Seninki doğru aslında, o zaman benimki de kız :deli:
Sag taraftaymıs😂 yanlış yerden bakmısım

Eklentiler

• 20220104_174212.jpg
    20220104_174212.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 76
Ben de yengecim benim de doğum tarihi 21 temmuz 😊 Eşim de yengeç hatta bebiş de yengeç olacak biz yengeçler ailesi olacağız 🙈ama benim de sat gruba göre daha erken tahmini doğum 3temmuz bi 13gün erken doğsa ikizler oldu bile ama ben yengeç olmasını tercih ederim biz eşimle gül gibi geçinip gidiyoruz yengeç erkek evine çok bağlı oluyor bakalım hayırlısı 🥰
Benim eşimde 1 günle yengeci kaçırmış ikizlerde kalmış🤭 biraz dengesiz cidden ama evine de bağlı sanırım iki burçtanda almış 😂 neyse ikizler olmasındansa yengeç olsun bebişler 🤭🤭

Konu açılmış bende bunu atacaktım fiyatı çok uygun geldii ama alıp almamak arasında kaldiiim
Bu paket halinde, bime gelen tek tek sanırım, oyuzden sadece kuvveti alıcam bide maşrapayı alırım diye dişündüm, evde kova var çünkü. Yerde kaplamıyo

Yaa canim ❤️ burda birinin aklina gelince cok mutlu oluyorum :) 4.5 gundur yokum burda ara ara girdim ama tam okuyamadim insAllah cok sey kacirmamisimdir .. Annem rahatsizdi onun la ilgileniyordum aktif olamadim oyuzden..
Bu arada sen nasilsin iysindir insAllah 🥰

Back