- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.161
Anladım, attığın resimlerde pek belli değil o zaman o çıkıntısı falan.rabbim gonlundekini nasip etsin inşallah sağlıklaBu konuyu baya araştırdım. Aslında 11+5 te çıkıntı olması kızda da mümkün diyor ama doktor bu erkek cikintisi kızda böyle olmaz dedi bende bariz gördüm şehir dışındayım evde resimler yoksa atardım.bacak arasından bakınca dolu. Ama işte umut ediyorum yoksa doktor deneyimli baya.
Aslında yandan bakınca belli değil gerçekten düz haklısın diğerlerinde de öyle iki bacak arasından bakınca çıkıntı var bariz. Baya inceledi 10 dk eski doktorum hani yanılma olur belki falan dedi hatta sonrada bu erkek cıkıntisi fbtl mucize gerek dediAnladım, attığın resimlerde pek belli değil o zaman o çıkıntısı falan.rabbim gonlundekini nasip etsin inşallah sağlıklaHaziran grubuna bakıyorum arada hala belli olmayanlar var ordada bayağı kesinleşmesi uzun zaman alcak herhalde
Duyar kasicak bisey yok burda bnce anne babanın içinden geçen bir cinsiyet olabilir doğal yani.2 tane oğlun vardı yanlış bilmiyorsam 3.cuyu içinden kız geçirmen demek sağlığını ikinci plana atıyorsun demek değildir elbette.benim ilk çocuğum ama benimde içimden geçen kız tabiki öncelik her zaman sağlıklı olması o tartışılmaz bileCinsiyet konusunda eminim artık bu arada tüm hislerim ve belirtilerim kız dese de bence kendimi kandırmak bu alışma süreci yoksa bir değişim beklemiyorum. Böyle böyle sürece alışıyorum sadece.
Not: tabiki önceligim sağlıklı olması. Bu konuda duyar yemek istemiyorum.
Ay değişmesin ya ben halimden memnunumErken öğrenilen cinsiyetler bazen değişebiliyor
Burasi sosyal alan olunca ee kimliklerde belli değil emin ol birileri çıkıp biz ne zorluklarla diye başlıyor cümleye. Evet 2 oğlum var ve hep ilkinden beri kız hayal ettim. Ondan biraz zor oldu alışmam. Ve hatta 2 kızım olsa bunu yine kız isterdim. Ama kısmet Allah büyüktür bir mucize olur belkiDuyar kasicak bisey yok burda bnce anne babanın içinden geçen bir cinsiyet olabilir doğal yani.2 tane oğlun vardı yanlış bilmiyorsam 3.cuyu içinden kız geçirmen demek sağlığını ikinci plana atıyorsun demek değildir elbette.benim ilk çocuğum ama benimde içimden geçen kız tabiki öncelik her zaman sağlıklı olması o tartışılmaz bileboşver insanları, insanlar hep konuscak bişey bulur.
Boşver desinler salla gitsinBurasi sosyal alan olunca ee kimliklerde belli değil emin ol birileri çıkıp biz ne zorluklarla diye başlıyor cümleye. Evet 2 oğlum var ve hep ilkinden beri kız hayal ettim. Ondan biraz zor oldu alışmam. Ve hatta 2 kızım olsa bunu yine kız isterdim. Ama kısmet Allah büyüktür bir mucize olur belki
Dikkat et bol sıvı tüket canım. Bulantı bende, prilamı iki güne bire düşürdüm ilk gün berbat geçti sonra ki gün alıştı sanki vücudum. Ekşime yanma devam. Kötü koku hassasiyeti de devam ediyor. İdare edecek düzeye geldim. Umarım senin de bu hafta düzelir şu bulantı. Öksürdükçe de artıyor bulantı olmasa da kusma isteği geliyor. Çok geçmiş olsun
İnşAllah. Rabbim gönlüne göre versin canımAy değişmesin ya ben halimden memnunumDoktor çok net görüyorum dedi umarım öyle olmuştur
Farkın olsunİkra meyra ya foto atmayan bir ben kaldım galiba
Yaaa ben belki dedim şimdi nerden biliyimSen de ortaya lafı atıp
Şaşırma bir de
Farkın olsun
Ben merak etmemeye çalışsam bile mumkun değil merak etme mekDimi
Ya sonuçta net bir şey diyemiyor. Salı doktora gideceğim o da net bir şey diyemeyecek. O yüzden merak etmemeye çalışıyorum netleşene kadar
Bende o çıkıntılı gördüm aaa erkek mi dedim doktorum bu haftalarda vajina dudaklarıda böyle görünüyor dedi. Ama ben kendimi erkeğe şartlamıştım ki örneklere baktım.Bu konuyu baya araştırdım. Aslında 11+5 te çıkıntı olması kızda da mümkün diyor ama doktor bu erkek cikintisi kızda böyle olmaz dedi bende bariz gördüm şehir dışındayım evde resimler yoksa atardım.bacak arasından bakınca dolu. Ama işte umut ediyorum yoksa doktor deneyimli baya.
Kızlar bugün bel ağrısı kasık ağrısı sanki regl olucakmışım gibi ağrım oldu uzanıyorum biraz hafifledi ama anlamayandım normal midir? 11+1 bugün
Bide benİkra meyra ya foto atmayan bir ben kaldım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?