- 28 Eylül 2020
- 2.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.189
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
- #14.861
Ya ben cinsiyeti de yazacaksın sandım ama doktor söylememiş ofSelam kızlar
2 li test yaptırdım bugün. Benimkinin neden hep yeri dar gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben cinsiyeti de yazacaksın sandım ama doktor söylememiş ofSelam kızlar
Devlet doktorları boylr:) söylemiyorlar, değişiklerYa ben cinsiyeti de yazacaksın sandım ama doktor söylememiş of
Benim iki kızım var bebekliklerinden beri sakindirler kimseye vurmazlar kırıp dökmezler ben kırılacak eşya falan hiç kaldırmadım mesela ama çok yaramaz kız arkadaşları da var bu nasıl çocuk dedirten. Genelde erkek çocukları yapı itibariyle biraz daha hareketliler top oynamak atlamak zıplamak dövüş silah falan ilgi alanları hatta erkek ve kızların çizgi filmleri bile farklı ama biraz da aile yapısından kaynaklı özellikle türkiyede erkekse herşey serbest sert ol yumuşak olma vur kır modunda yetiştiriliyor çoğu çocuk. Allah hepimize uslu uslu bebeler versin
Benimde kız yeğenim var maşallah bütün erkeklere beden yaramazlıkdaBu postla kocaman bir yanılgıyı bozmam lazım erkek annesi olarak. Gözlemci tarafım iyidir. Yoksa herkesin fikri yine kendine
Sabah görmüştüm bu postu. Halbuki bunlar kız çocukla da yaşanabilecek şeyler. Parça parça alınmış görüntüler farkedildiyse. Benim çevremde sadece bir tane uslu bir kız çocuğu var o da bebekliğinden bu yana sakin zaten
Diğerleri gayet kuduruk. Çay takımlarıyla oynayan bir kız çocuğu 2 dakika sonra koltuk tepelerinde olabilir..
Oğlum da koşmayı, benimle babasıyla boğuşmayı falan sever. Sporlara merak sarmaya başladı. Ama hiç öyle taşkınlıkları yoktur. Kimsenin canını yakmaz. Kavga sevmez. Paylaşımcıdır. Bunların çoğu karakterdir aileden az şey geçer o yaştaki çocuğa.
Bir oyun alanında veya parkta kızların çok cadalozluk yaptığını kendi halinde oyun oynayan veya onunla oynamak isteyip yanaşan çocuğuma vurma girişiminde olan çook kız çocuğu gördüm. Bazılarına ben müdahale ettim, bazılarında aileleri huyunu bildiği için takip ediyordu
Benim tek çocuğum var erkek, ama yeğenlerim ve arkadaş çocuklarım çoktur. Kızım olsa nasıl olur bilmem. Belki sakin olur belki tam tersi. Karakter devreye giriyor burada..
Aynen öyle bütün bebekler sağlıklı anneler mutlu olsun inşallahKonuştuğum tüm firmalar 10 iş günü diyor, yani tam 2 hafta. Benim daha 1 hafta oldu ama işte heyecan bırakmıyor :) Sonucu güzel olsun da bekleyelim napalım...
Ah ne güzel poz vermişSelam kızlar
Bence de çok anlaşılır duruyor. Ama ben anlamıyorum tabiiAh ne güzel poz vermiş
Nub da anlarlar bence. Ben kız gibi hissettimBence de çok anlaşılır duruyor. Ama ben anlamıyorum tabii
Evet yazdım bakalımNub da anlarlar bence. Ben kız gibi hissettim
BenKızlar mide bulantısı devam eden var mi
Kızlar mide bulantısı devam eden var mi
Ediyor, ilaca rağmen akşamları bazen bulanıyor.Kızlar mide bulantısı devam eden var mi
Özelde verdim koru hastanesindeDevletemi özeldemi verdiniz kan