Bu postla kocaman bir yanılgıyı bozmam lazım erkek annesi olarak. Gözlemci tarafım iyidir. Yoksa herkesin fikri yine kendine
Sabah görmüştüm bu postu. Halbuki bunlar kız çocukla da yaşanabilecek şeyler. Parça parça alınmış görüntüler farkedildiyse. Benim çevremde sadece bir tane uslu bir kız çocuğu var o da bebekliğinden bu yana sakin zaten
Diğerleri gayet kuduruk. Çay takımlarıyla oynayan bir kız çocuğu 2 dakika sonra koltuk tepelerinde olabilir..
Oğlum da koşmayı, benimle babasıyla boğuşmayı falan sever. Sporlara merak sarmaya başladı. Ama hiç öyle taşkınlıkları yoktur. Kimsenin canını yakmaz. Kavga sevmez. Paylaşımcıdır. Bunların çoğu karakterdir aileden az şey geçer o yaştaki çocuğa.
Bir oyun alanında veya parkta kızların çok cadalozluk yaptığını kendi halinde oyun oynayan veya onunla oynamak isteyip yanaşan çocuğuma vurma girişiminde olan çook kız çocuğu gördüm. Bazılarına ben müdahale ettim, bazılarında aileleri huyunu bildiği için takip ediyordu
Benim tek çocuğum var erkek, ama yeğenlerim ve arkadaş çocuklarım çoktur. Kızım olsa nasıl olur bilmem. Belki sakin olur belki tam tersi. Karakter devreye giriyor burada..