• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Devletemi özeldemi verdiniz kan
Benim sonucumda çıkmış canım devlette yaptirmisdim p.tesi günü.persembe gunu cikmis ama ben haftaya almaya gidicem e nabizdan kan sonuçları çıkınca sonuç cikdi demekdir gelip alabilirsin demişlerdi.sende bak istersen.

Bana doktorum bu testlerin yüzde30 hatalı olduğunu söyledi önermedi malesef.hatta testi temiz çıkıp down sendromu doğanbebeklerin bile olduğunu söyledi.bence buteste çok fazla ümit bağlılorsun gibivgeldi canım.kuzenimin bebeğine hasta dediler 9ay burnundan geldi karnından su bile almaya kalktılar.öyle emindiler stresten şişti.şimdi oğlu var 4 aylık maşallah turp gibi..benim bide ikiz doktor hiç önermedi.çok yanlış payı var dedi.doktor benim kendim bebeğimin bile ense kalınlığı vs. Çok fazlaydı bende neler yaşadım dedi.şimdi 2 yayında turp gibi dedi.
Hangi doktora gidiyorsun canım ?

Arkadaşlar günaydın. Uzuun zamandır yoktum. 200’lü sayfalarda kalmıştım. Açıkçası başlığı bile açasım gelmiyordu. Her gün gerçekçi olmayan senaryolarla gelen bi arkadaş vardı. Adeta ilgi manyağı. Birkaç yerde de yazdığı şeyleri gördüm, hiçbiri birbirini tutmuyor falan. Mahi’nin gittiğini az önce tesadüfen öğrendim. O kadar sevindim ki her şeyin açığa çıkmasına. Kadın 3 bebeğinden birinin kalbinin durduğunu öğreniyor ve sonrasında “ gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum falan diyor. Birkaç fanı vardı burada gördüğüm, onlara da bir şey diyemedim o sıralarda fakat alenen ortada değil miydi ya hu her şey? Acaba gerçek midir hadi ayıp olmasın diye cevap veriyordum herkesin bir şeyler yazdığını görünce. Her neyse, konuları tekrar tekrar açmayayım siz uzun uzun üzerinden geçmişsinizdir zaten.😀 Umarım bütün anneler ve bebekler çok iyidir. 💕 öpüyorum.

Günaydınlar 🌷
Kulak ağrısından gece uyuyamadım. Tüm hamileliklerimin ilk 3 ayı böyle geçmek zorunda mı? Ekstra bir hastalık illa beni buluyor. Allah dermansız dert vermesin. Hastanedeyim sıramı bekliyorum. Kulağımı göstereceğim 🤦‍♀️

Sen ne tarafdan baktığına bak sağ kasıkdan mı bakıyo soldan mı, ona göre emin olcaz, şuana kadar doğdu gidiyo gibi🥰 sol kız , sağ erkek diye🥰🥰
Benim hep sol daydi .doktora sordum dedim ki benim sol kasigim ağrıyor .Bana dedi ki rahmin o tarafa dönüktür ve orada dollenmistir .tabi ben o zamanlar kız diye umitlenmistim 😊

Günaydın kızlar. Birşey soracağım aranızda benim gibi saçları aşırı dökülen var mı ? Tutam tutam dökülüyor ya bu gidişle kel kalacağım 😔 hamilelikten midir yoksa folik asitten midir bilemedim.

Günaydın kızlar. Birşey soracağım aranızda benim gibi saçları aşırı dökülen var mı ? Tutam tutam dökülüyor ya bu gidişle kel kalacağım 😔 hamilelikten midir yoksa folik asitten midir bilemedim.
Benim de çok dökülüyor. I mom kullanıyorum. Oğlumda böyle dökülmemişti hiç. Doğumdan sonra dökülmüştü böyle. Umarım bir an önce biter yoksa kel kalacağız 🙈

Bnde 10 haftada hissetmiştim gazla alakasi yoktu cidden ya baaka bisey gazda degil yada gerckten bebek anlik siçramasini çok hafif hissetmis olablrz kendini cok dinliyormusun ben kendimi dinledigim icin hissetigimi dusunyorum
Yok kendimi fazla dinlemem tv izlerken yada uyumak için yattığımda denk geldi genelde aklımda yokken

Çok teşekkür ederim. Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Canım ben hiç anlamadığım için yazmadım ama bak az çok anlayan arkadaşlar güzel demiş
Arkadaşlar sizin de doktorunuz hep farklı 3-4 boyutlu bakıyor mu? Artık böyle bakma diyeceğim çok tuhaf görünüyor bebiş 😂
Keske ya ne güzel benim ki hep eski usul ultrason böyle bi ultrason görüntüsü olsun isterim
Bu arada ben dün ikili için kan verdim. Bugün çıktı sonucum kızlar.
Hangi hastaneye gidiyorsun??
Vallahi benim normalde de çok cansiz saçlarım vardı gebelik ile dökülme arttı çare bulursan bana da yaz bir tutam saçım kaldı sanki

Bu postla kocaman bir yanılgıyı bozmam lazım erkek annesi olarak. Gözlemci tarafım iyidir. Yoksa herkesin fikri yine kendine 😁

Sabah görmüştüm bu postu. Halbuki bunlar kız çocukla da yaşanabilecek şeyler. Parça parça alınmış görüntüler farkedildiyse. Benim çevremde sadece bir tane uslu bir kız çocuğu var o da bebekliğinden bu yana sakin zaten 😁
Diğerleri gayet kuduruk. Çay takımlarıyla oynayan bir kız çocuğu 2 dakika sonra koltuk tepelerinde olabilir.. 😂

Oğlum da koşmayı, benimle babasıyla boğuşmayı falan sever. Sporlara merak sarmaya başladı. Ama hiç öyle taşkınlıkları yoktur. Kimsenin canını yakmaz. Kavga sevmez. Paylaşımcıdır. Bunların çoğu karakterdir aileden az şey geçer o yaştaki çocuğa.

Bir oyun alanında veya parkta kızların çok cadalozluk yaptığını kendi halinde oyun oynayan veya onunla oynamak isteyip yanaşan çocuğuma vurma girişiminde olan çook kız çocuğu gördüm. Bazılarına ben müdahale ettim, bazılarında aileleri huyunu bildiği için takip ediyordu 😒
Benim tek çocuğum var erkek, ama yeğenlerim ve arkadaş çocuklarım çoktur. Kızım olsa nasıl olur bilmem. Belki sakin olur belki tam tersi. Karakter devreye giriyor burada..

Bu postla kocaman bir yanılgıyı bozmam lazım erkek annesi olarak. Gözlemci tarafım iyidir. Yoksa herkesin fikri yine kendine 😁

Sabah görmüştüm bu postu. Halbuki bunlar kız çocukla da yaşanabilecek şeyler. Parça parça alınmış görüntüler farkedildiyse. Benim çevremde sadece bir tane uslu bir kız çocuğu var o da bebekliğinden bu yana sakin zaten 😁
Diğerleri gayet kuduruk. Çay takımlarıyla oynayan bir kız çocuğu 2 dakika sonra koltuk tepelerinde olabilir.. 😂

Oğlum da koşmayı, benimle babasıyla boğuşmayı falan sever. Sporlara merak sarmaya başladı. Ama hiç öyle taşkınlıkları yoktur. Kimsenin canını yakmaz. Kavga sevmez. Paylaşımcıdır. Bunların çoğu karakterdir aileden az şey geçer o yaştaki çocuğa.

Bir oyun alanında veya parkta kızların çok cadalozluk yaptığını kendi halinde oyun oynayan veya onunla oynamak isteyip yanaşan çocuğuma vurma girişiminde olan çook kız çocuğu gördüm. Bazılarına ben müdahale ettim, bazılarında aileleri huyunu bildiği için takip ediyordu 😒
Benim tek çocuğum var erkek, ama yeğenlerim ve arkadaş çocuklarım çoktur. Kızım olsa nasıl olur bilmem. Belki sakin olur belki tam tersi. Karakter devreye giriyor burada..
Benim kız yeğenim var Allah uzun, sağlıklı ömürler versin ama 10 erkek çocuğu gücünde 😅 Abim çok fenaymış, kızı da aynı onun gibi oldu. Düz duvara tırmanılır mı diye deniyor, ayağını duvara atıyor falan 😁 Allahtan 5 yaşını geçti de rahatladılar. Şimdi süse püse düşkün oldu. Bunca sene ikinci çocuğu düşünemediler bile 😅

Benim de çok dökülüyor. Saçlarım seyrek olmadığı için şimdilik relaxım. Belki geçici bir dönemdir diye umut ediyorum 😁

Back