• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar benimkinin belli mi 11+5 dedi 5 gün önde gidilormuş ama boyu 5.1 cm..tabi bundan bi tane daha var..😅ikiz benim

Eklentiler

• IMG_20211231_152706.jpg
    IMG_20211231_152706.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 80
Ya kızlar benim ağzım beynim midem hiç boş durmuyor ya. İlaç içiyorum ya yemek yiyebiliyorum haliyle. Ama bu ilaç da insanı kötü etkiliyor sanki. Bulantı kesilince anlayacağım bu yaşadığım normal mi değil mi?

Öğlen karnımı doyurdum. Saat 3 olmadan canım bir şeyler çekmeye başladı. Ama tam tarif de edemiyorum. Sanki bir sürü şey alıp hepsinden bir ısırık alasım var :KK70:

Yemezsem ağzımın içi tuhaf oluyor. Midem kazınıp bulanmaya başlıyor. Ay anlatabiliyor muyum? 🙄

Ya kızlar benim ağzım beynim midem hiç boş durmuyor ya. İlaç içiyorum ya yemek yiyebiliyorum haliyle. Ama bu ilaç da insanı kötü etkiliyor sanki. Bulantı kesilince anlayacağım bu yaşadığım normal mi değil mi?

Öğlen karnımı doyurdum. Saat 3 olmadan canım bir şeyler çekmeye başladı. Ama tam tarif de edemiyorum. Sanki bir sürü şey alıp hepsinden bir ısırık alasım var :KK70:

Yemezsem ağzımın içi tuhaf oluyor. Midem kazınıp bulanmaya başlıyor. Ay anlatabiliyor muyum? 🙄
Bendede aynı şey var🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️İlacı kesicem galiba zaten 13 haftaya girdim

Back