- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
- #14.901
Her şey netti ama cinsiyet icin suan erken dedi 2 li test uzmanı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi tatiller canımHerkese iyi yıllar dilerim. Bizde 2 gün için mini bir tatile cıktik. Umarım iyi gelir.
Ben evde 3 gündür bir x kromozom yollayamadin bide 3.cocuk istiyordun diye geziyorumEğer bu da kızsa
Kaynanaya " bak görüyor musun, oğlun bana bir erkek evlat veremedi " dicem
Sonuçta cinsiyeti baba belirler
Ooo iyi tatiller canımHerkese iyi yıllar dilerim. Bizde 2 gün için mini bir tatile cıktik. Umarım iyi gelir.
Ya ben anlamıyorum. Benim doğum tarihim senden 5 gün önce ben de Çarşamba günü gittim en son hala %51 rakamını söyledi doktor. Niye benim doktor söylemiyorKiz nerdesin dun doktora gittim ya ben %70 erkek dedi sana bisey dedimi gerceo demesede seninkide %70 erkek
Ya ben napıyım 1 kızım var..şuan ikizlere hamileyim doktor ikiside kıza benziyor dediY kromozonu bana uğramamış..4.yüde yaparız diyoBen evde 3 gündür bir x kromozom yollayamadin bide 3.cocuk istiyordun diye geziyorum
Bilmiyorum ya 4.asla düşünemem bide bu kesin erkekse zaten hala minicik umudum var 3.erkege hazir değilim.Ya ben napıyım 1 kızım var..şuan ikizlere hamileyim doktor ikiside kıza benziyor dediY kromozonu bana uğramamış..4.yüde yaparız diyo
Boşver ya keşke bana da söylemeseydiYa ben anlamıyorum. Benim doğum tarihim senden 5 gün önce ben de Çarşamba günü gittim en son hala %51 rakamını söyledi doktor. Niye benim doktor söylemiyor
O yüzden tatile çıkarttı seni kocişBoşver ya keşke bana da söylemeseydi
Hahaha muhtemelen 3 cocuk olunca zor zaten normalde senede bir çocuksuz tatil yapıyoruz ama annem 3üne bakmaz benceO yüzden tatile çıkarttı seni kociş
Sanırım benimde geleceğim sana benyo, çok istiyoruz ya olmazBilmiyorum ya 4.asla düşünemem bide bu kesin erkekse zaten hala minicik umudum var 3.erkege hazir değilim.
Bu haftalarda cinsiyetlerde yanılma oluyor canimBilmiyorum ya 4.asla düşünemem bide bu kesin erkekse zaten hala minicik umudum var 3.erkege hazir değilim.
Ben evde 3 gündür bir x kromozom yollayamadin bide 3.cocuk istiyordun diye geziyorum
Ya ben napıyım 1 kızım var..şuan ikizlere hamileyim doktor ikiside kıza benziyor dediY kromozonu bana uğramamış..4.yüde yaparız diyo
Evet çift kese farklı cinsiyette olabilir aynada olabilirSenin çift keseydi dimi? Çift yumurta ikizleri genelde farklı cinsiyetlerde oluyor.. Varsa da ben hiç denk gelmedim
Bendede aynı şey varİlacı kesicem galiba zaten 13 haftaya girdimYa kızlar benim ağzım beynim midem hiç boş durmuyor ya. İlaç içiyorum ya yemek yiyebiliyorum haliyle. Ama bu ilaç da insanı kötü etkiliyor sanki. Bulantı kesilince anlayacağım bu yaşadığım normal mi değil mi?
Öğlen karnımı doyurdum. Saat 3 olmadan canım bir şeyler çekmeye başladı. Ama tam tarif de edemiyorum. Sanki bir sürü şey alıp hepsinden bir ısırık alasım var
Yemezsem ağzımın içi tuhaf oluyor. Midem kazınıp bulanmaya başlıyor. Ay anlatabiliyor muyum?