- 28 Eylül 2020
- 2.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.189
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
- #14.781
Böyle görüntüler veriyor bana kafayı yiyorum Siyah beyaz ultrason görüntüsü daha estetik bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buna rağmen bizimki kız çıkarsa kocamı geberticem Bir de diyorlar ya erkek bebek için erkeğin kahve tüketmesi et yemesi falan lazımmış biz tesadüf o ay o kadar kahve içtik ve et yedik ki Adamı bilmeden hazırlamışım da yani yine tutmazsa yazıklar olsuuunnnnCidden ne oldu boyle yahu erkek bebeler costu
Benim eşim sadece et yer. Kahve bağımlısı. Zaten doğu tarafından. Bende tam batı zeytinyağına atın beni. Acayip uyumluyuz. Bileydim diyet yaptırırdımBuna rağmen bizimki kız çıkarsa kocamı geberticem Bir de diyorlar ya erkek bebek için erkeğin kahve tüketmesi et yemesi falan lazımmış biz tesadüf o ay o kadar kahve içtik ve et yedik ki Adamı bilmeden hazırlamışım da yani yine tutmazsa yazıklar olsuuunnnn
Hürrem sultan değil de mahidevran dı sanki o bende aynı şeyi düşündüm açıkçası@Spatzi senden hurrem sultan vibe si aliyorum ara sira umarim gunahini aliyorumdur oyle degildir gecen yazicaktm icimde kaldi iki cocuk ustune sevgiliden bi cocuk yurt disinda olmak ailenin senden uzakta olmasi hamileliginden haberi olmamasi siradisi bir hayat yine :) neyse oyle iste
İçeceklerden ise kafein kız bebek için her iki çiftin de uzun süre kafein içeren içeceklerden uzak durması gerekir erkek bebek için erkeğin ilişkiden 30 dakika önce sert kafeinli kahve içmesi tercih edilir.Benim eşim sadece et yer. Kahve bağımlısı. Zaten doğu tarafından. Bende tam batı zeytinyağına atın beni. Acayip uyumluyuz. Bileydim diyet yaptırırdım
Seninki baya ilginçmiş düzgün versin benim en fazla böyle veriyo oda 1 taneistersen dediBöyle görüntüler veriyor bana kafayı yiyorum Siyah beyaz ultrason görüntüsü daha estetik bence
Eki Görüntüle 2979064
Şu kısma göre 3. Oğlum geliyor, hayırlı olsunStressiz huzurlu ve rahat olmak kız bebek getirirken stresli ve kaygılı olmak erkek bebek getirir.
Benimde değişme ihtimali yok bunlara göre geçmiş olsunŞu kısma göre 3. Oğlum geliyor, hayırlı olsun
Biz birbirimizi kalan 6 ay motive edelim bizi bizden başkası anlamazBenimde değişme ihtimali yok bunlara göre geçmiş olsun
Bende bunlara göre bile benim yine kızım olacak gibi geliyo erkeğin e si geçmiyo içimdenBenimde değişme ihtimali yok bunlara göre geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun. Yordum kendimi diyordun dinlen ateşini kontrol et canım aman dikkat.Selam kızlar dün aksamlar beri hastayım yatıyorum. Acayip baş ağrısı
Üşüme ve terleme var
Boğaz ağrısı, hapşırma öksürme yok inşallah olmaz.
Sağ ol canim. Dün aşırı yoruldum evet.Çok geçmiş olsun. Yordum kendimi diyordun dinlen ateşini kontrol et canım aman dikkat.
Gercekten ya korunmayı biraktik niye olmuyor diyorduk 10 gunden snra degerlendirmeye basliyorduk ekimde tesaduf biraz erken basldik :) demekki erken yumurtlama oluyordu kaciriyorduk hep aslinda ovulasyon testi bi yandanda iyi bir yöntemmis demkkiBenim de öyle oldu biter bitmez yumurtlama dönemim başladı. Ve şak diye hamile kalmam şoku bir çok kişinin planlı sanırım burda benim de şansıma erken yumurtlamaya denk gelen ve tutan bir çocuk
Bunu etrfmdada cok duydum genelde sey derler hatta yıkandim hamile kaldim derler hatta gecen espriside oldu kizlarlar armizda kiz bebek tarifi olan versn demistim herkse adetten hemen snra calismalara baslyn demisti dogrumu degilmi gorecegizDün yeni bir teori duydum. Adetten hemen sonra yumurta oluşmuşsa ve döllenme olmuşsa bebek kız oluyormuş
Ayyyy 4 senemin fragmanini yapmis biri dusun oglum merduvenin basindan alttaki dedesine ucarak atladi disi kirildi dedesini. Burnunu kirdi yani 4 yildaki en feci vukaitimiz bu ama ogluma şükrettiren kiz cocuguda gordum tamamen sans bence okdr uslu erkek cocuklarida varki kesinlikle cinsiyetle alakasi yok
Gayet iyi görünüyor doktorun daha iyi açıklar canım.Kızlar ne diyorsunuz? Pazartesi görüşeceğim doktorla. Kötü mü
Ayyyy evet abimin çocğuda kız ama aşırı yaramaz erkekleri halt etmiş gibi artık şansa herhaldeAyyyy 4 senemin fragmanini yapmis biri dusun oglum merduvenin basindan alttaki dedesine ucarak atladi disi kirildi dedesini. Burnunu kirdi yani 4 yildaki en feci vukaitimiz bu ama ogluma şükrettiren kiz cocuguda gordum tamamen sans bence okdr uslu erkek cocuklarida varki kesinlikle cinsiyetle alakasi yok
Bu ikili testmi ikili 11 haftadan snra yapilmiyormu gebelik yasi 10+4 yaziyorda dikkatimi cekti bu arada hic anlamiyorum ama insAllah doktorundan hayirli guzel haberler alirsin benimde 15 gun snra cikicakmis hepimiz icin dua ediyorumKızlar ne diyorsunuz? Pazartesi görüşeceğim doktorla. Kötü mü