• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Böyle görüntüler veriyor bana kafayı yiyorum 😁 Siyah beyaz ultrason görüntüsü daha estetik bence ☺️
B739B89D-8B70-4AF1-AAE3-8B54F11AC8C3.jpeg

Cidden ne oldu boyle yahu erkek bebeler costu😅
Buna rağmen bizimki kız çıkarsa kocamı geberticem😂😂😂 Bir de diyorlar ya erkek bebek için erkeğin kahve tüketmesi et yemesi falan lazımmış biz tesadüf o ay o kadar kahve içtik ve et yedik ki😂 Adamı bilmeden hazırlamışım da yani yine tutmazsa yazıklar olsuuunnnn😂😂😂

Buna rağmen bizimki kız çıkarsa kocamı geberticem😂😂😂 Bir de diyorlar ya erkek bebek için erkeğin kahve tüketmesi et yemesi falan lazımmış biz tesadüf o ay o kadar kahve içtik ve et yedik ki😂 Adamı bilmeden hazırlamışım da yani yine tutmazsa yazıklar olsuuunnnn😂😂😂
Benim eşim sadece et yer. Kahve bağımlısı. Zaten doğu tarafından. Bende tam batı zeytinyağına atın beni. Acayip uyumluyuz. Bileydim diyet yaptırırdım 🤣

@Spatzi senden hurrem sultan vibe si aliyorum ara sira umarim gunahini aliyorumdur oyle degildir 😬😅 gecen yazicaktm icimde kaldi iki cocuk ustune sevgiliden bi cocuk yurt disinda olmak ailenin senden uzakta olmasi hamileliginden haberi olmamasi siradisi bir hayat yine :) neyse oyle iste
Hürrem sultan değil de mahidevran dı sanki o bende aynı şeyi düşündüm açıkçası😅

Benim eşim sadece et yer. Kahve bağımlısı. Zaten doğu tarafından. Bende tam batı zeytinyağına atın beni. Acayip uyumluyuz. Bileydim diyet yaptırırdım 🤣
İçeceklerden ise kafein kız bebek için her iki çiftin de uzun süre kafein içeren içeceklerden uzak durması gerekir erkek bebek için erkeğin ilişkiden 30 dakika önce sert kafeinli kahve içmesi tercih edilir.

Stressiz huzurlu ve rahat olmak kız bebek getirirken sıkıntılı stresli ve kaygılı olmak erkek bebek getirir.

Yiyeceklerle bebeğin cinsiyetinin belirlenmesinde kanıtlanmış bilimsel veri yoktur, ama annenin gebelikten en az 6 hafta öncesinden et, balık, sebze, çikolata, tuz gibi potasyum ve sodyum içeriği zengin besinlerle beslenmesinin erkek bebek ihtimalini; süt, peynir, tuzsuz fıstık, fasulye, brokoli gibi kalsiyum ve magnezyum içeriği zengin besinlerle beslenmesinin kız bebek olma ihtimalini arttırdığı iddia edilmektedir.

Bunların hepsini bilmeden uyguladık eşim pek çay kahve sevmez ama son zamanlarda her akşam içmeye başlamıştık et zaten severiz çokta stresli bir dönemdi bir de ilişki pozisyonu falan yazıyodu o da tamam😅 Sadece yumurtlama zamanı mıydı ne zaman kaldım onu bilmiyorum😅

Benim de öyle oldu biter bitmez yumurtlama dönemim başladı. Ve şak diye hamile kalmam şoku :KK70: bir çok kişinin planlı sanırım burda benim de şansıma erken yumurtlamaya denk gelen ve tutan bir çocuk :KK70:
Gercekten ya korunmayı biraktik niye olmuyor diyorduk 10 gunden snra degerlendirmeye basliyorduk ekimde tesaduf biraz erken basldik :) demekki erken yumurtlama oluyordu kaciriyorduk hep aslinda ovulasyon testi bi yandanda iyi bir yöntemmis demkki

Dün yeni bir teori duydum. Adetten hemen sonra yumurta oluşmuşsa ve döllenme olmuşsa bebek kız oluyormuş 🤣
Bunu etrfmdada cok duydum genelde sey derler hatta yıkandim hamile kaldim derler hatta gecen espriside oldu kizlarlar armizda kiz bebek tarifi olan versn demistim :D herkse adetten hemen snra calismalara baslyn demisti :D dogrumu degilmi gorecegiz 🥰

Caglunal Caglunal canim cinsiyetler icinde yer acacakmisin panoda merak ettim 🤩

Ayyyy :D 4 senemin fragmanini yapmis biri dusun oglum merduvenin basindan alttaki dedesine ucarak atladi disi kirildi dedesini. Burnunu kirdi :D yani 4 yildaki en feci vukaitimiz bu :D ama ogluma şükrettiren kiz cocuguda gordum tamamen sans bence okdr uslu erkek cocuklarida varki kesinlikle cinsiyetle alakasi yok

Ayyyy :KK70: 4 senemin fragmanini yapmis biri dusun oglum merduvenin basindan alttaki dedesine ucarak atladi disi kirildi dedesini. Burnunu kirdi :KK70: yani 4 yildaki en feci vukaitimiz bu :KK70: ama ogluma şükrettiren kiz cocuguda gordum tamamen sans bence okdr uslu erkek cocuklarida varki kesinlikle cinsiyetle alakasi yok
Ayyyy evet abimin çocğuda kız ama aşırı yaramaz erkekleri halt etmiş gibi😂😂😂 artık şansa herhalde 😂😂😂

Kızlar ne diyorsunuz? Pazartesi görüşeceğim doktorla. Kötü mü 😞
Bu ikili testmi ikili 11 haftadan snra yapilmiyormu gebelik yasi 10+4 yaziyorda dikkatimi cekti bu arada hic anlamiyorum ama insAllah doktorundan hayirli guzel haberler alirsin benimde 15 gun snra cikicakmis hepimiz icin dua ediyorum 🤲🏼🤲🏼💕

Back