Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım açmış var zaten, söyleyenleri yazıyo, yana kaydır listeyi sonda var

Bence simariklik sakinlik konusunda anne babanin kucuklugune benzeme olayi dogru :) keza benim oglum anasinin oglu esim cok sakinmis ben tam bir zıpır
Eğer öyleyse bizimki çok sakin olur, bende eşimde sessiz sedasız yaramaz olmayan çocuklarmışız
Aa gormemistim saol canm soyledgn icin ayyy merak ettikce cikar bakarm haha unutuyoruz nede olsa ikidebi sormakta olmaz :)
aynen bende ordan bakıyorum bazen

Bu ikili testmi ikili 11 haftadan snra yapilmiyormu gebelik yasi 10+4 yaziyorda dikkatimi cekti bu arada hic anlamiyorum ama insAllah doktorundan hayirli guzel haberler alirsin benimde 15 gun snra cikicakmis hepimiz icin dua ediyorum
Bana doktorum bu testlerin yüzde30 hatalı olduğunu söyledi önermedi malesef.hatta testi temiz çıkıp down sendromu doğanbebeklerin bile olduğunu söyledi.bence buteste çok fazla ümit bağlılorsun gibivgeldi canım.kuzenimin bebeğine hasta dediler 9ay burnundan geldi karnından su bile almaya kalktılar.öyle emindiler stresten şişti.şimdi oğlu var 4 aylık maşallah turp gibi..benim bide ikiz doktor hiç önermedi.çok yanlış payı var dedi.doktor benim kendim bebeğimin bile ense kalınlığı vs. Çok fazlaydı bende neler yaşadım dedi.şimdi 2 yayında turp gibi dedi.

Benim eşim sadece et yer. Kahve bağımlısı. Zaten doğu tarafından. Bende tam batı zeytinyağına atın beni. Acayip uyumluyuz. Bileydim diyet yaptırırdım
Bjnlara diyet mi geçer. Benim eşimde Egeli ben kereviz yaparım o dışarıdan söyler. Egeli olduğuna bin şahit ister. Erkek olursa ye daha devam et derim

Canım panoda cinsiyet bölümü var zaten birkaç arkadaşı ekledim bile sen sanırım bakmadan yazdın

Kızlar benim her akşam sol kasığımda baloncuk patlar gibi bişey oluyor gazdır bu kadar erken hissedilmez diyorum ama gazlı olduğum zamanlarla alakası yok bazen çok gaz oluyor özellikle soğuk birşeyler yersem ama o zamanlarda olmuyor. Ben sağımda diye düşünüyordum belimin ve kasığımın sağı ağrıyordu başından beri ama acaba solda ve hareketini mi hissediyorum diye düşünmeye de başladım var mı bişeyler hisseden daha 10 haftalık çok erken ama garip bişey yani tekme gibi anlık. Dr ultrasonla bakınca anlıcam artık ne tarafta

Benimde çok şişkinlik ve gazı var. Resmen uyuyamıyorum geceleri. Doktora gitmeme daha 1 hafta var. Şimdilik kimyon çayı içiyorum. Siz hangi ilacı kullanıyorsunuz?

Dogru tabiki haklisin aslinda inanarak ve oyle aman hastalik belli olsun diye degilde bebegi daha detayli gormek icin yaptirdim desem cnku neolursa olsun basim gozum ustune hastada olsa ben canina kiyamam yani gebeligini sonlandirmak isteyende olabilir asla kinamam yadirgamamda herksin kendince bir sebebi vardir .. oyuzden benimki teste dayali degilde genel bir dua umarim herkes yavrusunu saglikla kucagina alir bende cok duydum etrafimda saglikli denip down sendromlu dogan down sendromlu denip saglikli dogan ..

Misal bugun bende plesanta previami ne ondan suphelendi 26 haftada gel bakalm dedi ama umursamadim buraya yazmadim bile hersey olacagina varir hem diyorki hafta ielrledikce plesanta yukari cikar hem korkma endise etme diyor hemde insanin icine korkuyu veriyor yani belkide haklidir bilemem ama oalcskla olecege care yok sezeryan dogum yapnlarn sonraki gebelklerinde gorulebliyormus rahim agzina yakin plesanta ama ozeldeki doktorum bebek rahmin en guzel yerine tutunmus heesy gayet yolunda demisti doktorlar bile birbiriyle çelisiyor oyuzden hersyn iysini rabbim bilir ..
Zaten doktor bugun biyandan ikili yapiyor biyandan gozumun icine bakark bak bu yuzde yuz sonuc veren bi test degil anldn dmi diye uyarp duruyor

Bnde 10 haftada hissetmiştim gazla alakasi yoktu cidden ya baaka bisey gazda degil yada gerckten bebek anlik siçramasini çok hafif hissetmis olablrz kendini cok dinliyormusun ben kendimi dinledigim icin hissetigimi dusunyorum

Bu ikili testmi ikili 11 haftadan snra yapilmiyormu gebelik yasi 10+4 yaziyorda dikkatimi cekti bu arada hic anlamiyorum ama insAllah doktorundan hayirli guzel haberler alirsin benimde 15 gun snra cikicakmis hepimiz icin dua ediyorum
11-15 hafta arası. 10+4 zaten 11. Hafta. Kontrole gitmiştim hoca ölçüm yapıp ikili için uygun dedi sonra kan verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…