- 9 Temmuz 2021
- 11.413
- 24.263
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.801
Canım açmış var zaten, söyleyenleri yazıyo, yana kaydır listeyi sonda varBunu etrfmdada cok duydum genelde sey derler hatta yıkandim hamile kaldim derler hatta gecen espriside oldu kizlarlar armizda kiz bebek tarifi olan versn demistimherkse adetten hemen snra calismalara baslyn demisti dogrumu degilmi gorecegiz
Caglunal canim cinsiyetler icinde yer acacakmisin panoda merak ettim
Bence simariklik sakinlik konusunda anne babanin kucuklugune benzeme olayi dogru :) keza benim oglum anasinin oglu esim cok sakinmis ben tam bir zıpırAyyyy evet abimin çocğuda kız ama aşırı yaramaz erkekleri halt etmiş gibiartık şansa herhalde
Aa gormemistim saol canm soyledgn icin ayyy merak ettikce cikar bakarm haha unutuyoruz nede olsa ikidebi sormakta olmaz :)Canım açmış var zaten, söyleyenleri yazıyo, yana kaydır listeyi sonda var
Eğer öyleyse bizimki çok sakin olur, bende eşimde sessiz sedasız yaramaz olmayan çocuklarmışızBence simariklik sakinlik konusunda anne babanin kucuklugune benzeme olayi dogru :) keza benim oglum anasinin oglu esim cok sakinmis ben tam bir zıpır
aynen bende ordan bakıyorum bazenAa gormemistim saol canm soyledgn icin ayyy merak ettikce cikar bakarm haha unutuyoruz nede olsa ikidebi sormakta olmaz :)
Yaptırdım ama salı günü yaptırdım, pazartesi yada salı günü çıkarmış bekliyorum , istersen gel istersen ara biz bilgi veririz dedi hocayoncambenim sen ozelde yaptirdin ikili kan testini dimi ciktimi seninki
İnşallahEvet sorun olmayinca cagirmiyorlar galiba benim doktorumda mesj at sonucunu hersy yolundaysa randevunu bira daha ileri bir tarihe veririz demisti ay insAllah hayrli haberler aliriz
Bana doktorum bu testlerin yüzde30 hatalı olduğunu söyledi önermedi malesef.hatta testi temiz çıkıp down sendromu doğanbebeklerin bile olduğunu söyledi.bence buteste çok fazla ümit bağlılorsun gibivgeldi canım.kuzenimin bebeğine hasta dediler 9ay burnundan geldi karnından su bile almaya kalktılar.öyle emindiler stresten şişti.şimdi oğlu var 4 aylık maşallah turp gibi..benim bide ikiz doktor hiç önermedi.çok yanlış payı var dedi.doktor benim kendim bebeğimin bile ense kalınlığı vs. Çok fazlaydı bende neler yaşadım dedi.şimdi 2 yayında turp gibi dedi.Bu ikili testmi ikili 11 haftadan snra yapilmiyormu gebelik yasi 10+4 yaziyorda dikkatimi cekti bu arada hic anlamiyorum ama insAllah doktorundan hayirli guzel haberler alirsin benimde 15 gun snra cikicakmis hepimiz icin dua ediyorum
Bjnlara diyet mi geçer. Benim eşimde Egeli ben kereviz yaparım o dışarıdan söyler. Egeli olduğuna bin şahit ister. Erkek olursa ye daha devam et derimBenim eşim sadece et yer. Kahve bağımlısı. Zaten doğu tarafından. Bende tam batı zeytinyağına atın beni. Acayip uyumluyuz. Bileydim diyet yaptırırdım
Doktor bana hiç kan hapından bahsetmedi. Diğer randevuda soracağım. Çok geçmiş olsunKızlar kan hapına başlayıp karın ağrısı yaşayan var mı ?Sanırsam ishal yapıyormuş dün başladım karnım çok ağrıyor.
Canım panoda cinsiyet bölümü var zaten birkaç arkadaşı ekledim bile sen sanırım bakmadan yazdınBunu etrfmdada cok duydum genelde sey derler hatta yıkandim hamile kaldim derler hatta gecen espriside oldu kizlarlar armizda kiz bebek tarifi olan versn demistimherkse adetten hemen snra calismalara baslyn demisti dogrumu degilmi gorecegiz
Caglunal canim cinsiyetler icinde yer acacakmisin panoda merak ettim
Benimde çok şişkinlik ve gazı var. Resmen uyuyamıyorum geceleri. Doktora gitmeme daha 1 hafta var. Şimdilik kimyon çayı içiyorum. Siz hangi ilacı kullanıyorsunuz?Kabızlık ve şişkinlik sorunu olan bence doktorundan ilaç istesin. Ben evde neler neler yaptım olmadı. Doktor da ilk etapta ilaç başlamak istememişti ama dün yazdı artık. 1 haftadan fazla kullanma dedi ama benim işim belli olmaz büyük rahatbend
Dogru tabiki haklisin aslinda inanarak ve oyle aman hastalik belli olsun diye degilde bebegi daha detayli gormek icin yaptirdim desemBana doktorum bu testlerin yüzde30 hatalı olduğunu söyledi önermedi malesef.hatta testi temiz çıkıp down sendromu doğanbebeklerin bile olduğunu söyledi.bence buteste çok fazla ümit bağlılorsun gibivgeldi canım.kuzenimin bebeğine hasta dediler 9ay burnundan geldi karnından su bile almaya kalktılar.öyle emindiler stresten şişti.şimdi oğlu var 4 aylık maşallah turp gibi..benim bide ikiz doktor hiç önermedi.çok yanlış payı var dedi.doktor benim kendim bebeğimin bile ense kalınlığı vs. Çok fazlaydı bende neler yaşadım dedi.şimdi 2 yayında turp gibi dedi.
Evet bakmadan yazdim kusura bakma herkes yeni ogrenmeye basladi ya belki daha yapilmamistr diye dusundum konusunada denk gelmedimCanım panoda cinsiyet bölümü var zaten birkaç arkadaşı ekledim bile sen sanırım bakmadan yazdın
Kızlar benim her akşam sol kasığımda baloncuk patlar gibi bişey oluyor gazdır bu kadar erken hissedilmez diyorum ama gazlı olduğum zamanlarla alakası yok bazen çok gaz oluyor özellikle soğuk birşeyler yersem ama o zamanlarda olmuyor. Ben sağımda diye düşünüyordum belimin ve kasığımın sağı ağrıyordu başından beri ama acaba solda ve hareketini mi hissediyorum diye düşünmeye de başladım var mı bişeyler hisseden daha 10 haftalık çok erken ama garip bişey yani tekme gibi anlık. Dr ultrasonla bakınca anlıcam artık ne tarafta
11-15 hafta arası. 10+4 zaten 11. Hafta. Kontrole gitmiştim hoca ölçüm yapıp ikili için uygun dedi sonra kan verdim.Bu ikili testmi ikili 11 haftadan snra yapilmiyormu gebelik yasi 10+4 yaziyorda dikkatimi cekti bu arada hic anlamiyorum ama insAllah doktorundan hayirli guzel haberler alirsin benimde 15 gun snra cikicakmis hepimiz icin dua ediyorum
Teşekkür ederim canım.doktor da gayet iyi ayrıntıları yüzyüze görüşeceğiz demiş.Gayet iyi görünüyor doktorun daha iyi açıklar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?