- 15 Ekim 2016
- 22.627
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.848
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
- #14.761
Amy geçmiş olsunHasta olmadan once başagrım olmadı canım
Evet maalesef az su içiyorum
Şuan kesildi devam ederse bende parol alayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amy geçmiş olsunHasta olmadan once başagrım olmadı canım
Kimse de birşey yazmadı...Kızlar ne diyorsunuz? Pazartesi görüşeceğim doktorla. Kötü mü
Dün yeni bir teori duydum. Adetten hemen sonra yumurta oluşmuşsa ve döllenme olmuşsa bebek kız oluyormuşMuhtmelen adetin 9 gunu dollenm oldu ilginc bukadr erken yumurtaldigimi bilmiyordum normalde her ay takvimime gore 13.14 gunelri degerlendirrdik
Benim de öyle oldu biter bitmez yumurtlama dönemim başladı. Ve şak diye hamile kalmam şoku bir çok kişinin planlı sanırım burda benim de şansıma erken yumurtlamaya denk gelen ve tutan bir çocukMuhtmelen adetin 9 gunu dollenm oldu ilginc bukadr erken yumurtaldigimi bilmiyordum normalde her ay takvimime gore 13.14 gunelri degerlendirrdik
Ya yanlış yönlendirmek istemem ama bana gayet iyi geldi sonuçlarKimse de birşey yazmadı...
Ben hiç anlamadığım için bir şey diyemediö malesef umarım bir sorun yokturKimse de birşey yazmadı...
Ben anlamadığım için yazamadım ama 1/100000 yazıyo sanırım yok bişiKızlar ne diyorsunuz? Pazartesi görüşeceğim doktorla. Kötü mü
NeeyyDün yeni bir teori duydum. Adetten hemen sonra yumurta oluşmuşsa ve döllenme olmuşsa bebek kız oluyormuş
Canım bildiğim kadarıyla testin risksiz çıkmış..yani sıkıntı yok bebek de..benimkızımdada böyleaynısıydıKızlar ne diyorsunuz? Pazartesi görüşeceğim doktorla. Kötü mü
Benim bir kaç haftadır yoğun bir şekilde oluyor ara ara ona yorduk biz.Hasta olmadan once başagrım olmadı canım
Yazdım canım..testinğüzel çıkmışKimse de birşey yazmadı...
Çok teşekkür ederim. Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Canım bildiğim kadarıyla testin risksiz çıkmış..yani sıkıntı yok bebek de..benimkızımdada böyleaynısıydı
Valla 2 kızı olan bir arkadaşımdan duydum onun da öyle olmuş
Heyecanlandım şimdiValla 2 kızı olan bir arkadaşımdan duydum onun da öyle olmuş
Bakalım tutacak mıHeyecanlandım şimdi
Çikolatalar o teori tam olarak öyle değil. Teoriye göre erkek spermler dayanıksız ama hızlı kız spermler ise dayanıklı ama yavaş. Yumurtlamadan sonra ilişki olursa ve döllenirse. Erkek sperm hızlı olduğu için yumurtaya daha erken ulaşıyor. Eğer adetten yumurtlamaya kadar ilişki olduysa ve yumurtlamaya birkaç gün kala ilişki bırakıldıysa dayanıksız erkek spermler yumurtlamaya kadar ölüyor ve sadece kız spermler kalıyor. Yani kız sperm yumurtaya ulaşıyor. Yani ben de hamile kaldığım ay hayatımda ilk defa erken yumurtladım ama malum cinsiyeti biz değil erkek belirliyor. O yüzden alakası olduğunu düşünmüyorumBenim de öyle oldu biter bitmez yumurtlama dönemim başladı. Ve şak diye hamile kalmam şoku bir çok kişinin planlı sanırım burda benim de şansıma erken yumurtlamaya denk gelen ve tutan bir çocuk
Yanlış anladınız. Ben arkadaşa çok şüphe ediyorsanız buraya yazmak yerine yöneticilere danışın, şüphenizi bildirin demek istedim. Çünkü benim sizinle az çok muhabbetim var, acaba fake mi gibi muhabbet dönünce, yok yere ben şahsen şüpheye düşüyorum. Yani bildirin derken arkadaşın yapması gereken şeyi kastettim. Yazmak yerine şüphesini gereken yerlere söyleyebilir. Ayrıca polis değiliz yahu Ben de varım ama belki de yokumNeyi bildiriyolar anlamadım? Ben tüm bunları anlatmakta zorunda degildim benim icinde zor durum oldugu icin paylasıp birazda olsa destek moral icindi. Neyse sessizce takip ederim bende cok rahatsız olduysanız.
Benim bakıyor pozisyon uygunsa uzak gibi görünüyorArkadaşlar sizin de doktorunuz hep farklı 3-4 boyutlu bakıyor mu? Artık böyle bakma diyeceğim çok tuhaf görünüyor bebiş