- 9 Temmuz 2021
- 11.415
- 24.263
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
- #14.621
Evet evet çiğdem hanıma gidiyorumyoncambenim sen kime gidiyorsun Çiğdem hanıma mı?
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet çiğdem hanıma gidiyorumyoncambenim sen kime gidiyorsun Çiğdem hanıma mı?
Hayirlisi olsunErkek gibi geldi ama erkek istediğin için değil![]()
Banada bos gbi geldi ama heran pipide firtlayabilirHayırlı olsun canım, bana kız gibi geldi, bacak arası fotosu var bişi gözükmüyo, bendede videoda var bacak aradı dolu gözüküyo çünkü ikisini karşılaştırdımsol kasık tutuyo gibi
![]()
Ayy agzin bal yesincanım bacak arası boş sanırım kızın olacak senin![]()
Hadi gozun aydınBen de varım, salı randevum ve 5 haftadır görmüyorum![]()
E nabızda nereden görünüyor ki canım ultrason görünütüsü? Ay çok görmek istedim bizimkini ama aradım bulamadımKizlar kizlar ben geldmmm :) ikili testlerden suanlik usg sonucunda sikinti yok kan verdim 15 gun snra cikacakmis bebesim okdr sakindiki yan pozisyonda hafif hafif tekme atarak kaydirak gbi kayiyordu rahmimdeAllahim cok guzeldi izlemelere doyamadim parmaklari ayaklari agzi burnu yemin ederm aksama kadar izlesem bikmazdim bacak arasinada bakti doktor
bende gordum ama hic birseyde sormadim sonradinda bana hic foto vermedi diye uzulurkennn e nabizdan videodan foto aldm hem yan foto hem bacak arasi
atiyorum simdi yorumalri aliyimmmm bakalm
Eki Görüntüle 2978843 Eki Görüntüle 2978844 Eki Görüntüle 2978845
Oyy minnoşKizlar benim minnoşumda burda![]()
Ben de ona aldım randevu ikili için. Nasıl biriEvet evet çiğdem hanıma gidiyorum![]()
Aynen canim 28 ocakta gitmeyi düşünüyorum telrardanOyy minnoş
Aynı durumdayız seninle ocakta netleşecek malesef bizim cinsiyetler
Yazdıklarını yeni okudum, dr erkek demiş sanırım. Daha erken gerçekten. Seni çok iyi anlıyorum, değişik bir duygu oluyor ama değişebilir. Bak ıkra meyra da kıza benzetmiş. Hiç belli olmazBenim iki oğlum soldaydi![]()
Harika ben çok beğeniyorum internetten bak hatta instagramı var gençde ilgili baya, onda doğum yapıcam kısmetseBen de ona aldım randevu ikili için. Nasıl biri![]()
Bana bütün bebekler erkek gibi geliyor diyecektim ki dr. erkek demişEvet %70 erkek dedi![]()
Ben aldığım randevuyu iptal ettim 12 si gibi giderim diiye düşünüyorumBende dün dayanamayıp gördüm 9+6 tekme savuruyordu bacak bacak üstüne attı falan baya belli olmaya başlamış 20 gündür görmüyorsan bi 20 gün daha bekleme ben çatlarım meraktan![]()
Canım ankara da ki çiğdem hanım dan mı bahsediyorsun hani eşi ile özel kliniği olan ??Evet evet çiğdem hanıma gidiyorum![]()
Seninkide erkek hissediyorummBana bütün bebekler erkek gibi geliyor diyecektim ki dr. erkek demiş![]()
Evet oyle yaptiEllerini gözüne mi koymuş o ay yerimm![]()
Yok avrasya hastanesi zeytinburnundaki canım istanbulda yaşıyorum benCanım ankara da ki çiğdem hanım dan mı bahsediyorsun hani eşi ile özel kliniği olan ??