• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hayırlı olsun canım, bana kız gibi geldi, bacak arası fotosu var bişi gözükmüyo, bendede videoda var bacak aradı dolu gözüküyo çünkü ikisini karşılaştırdım🥰🥰🥰 sol kasık tutuyo gibi🥰
Banada bos gbi geldi ama heran pipide firtlayabilir :D oyuzden kaptrmiyorm kendmi

Kizlar kizlar ben geldmmm :) ikili testlerden suanlik usg sonucunda sikinti yok kan verdim 15 gun snra cikacakmis bebesim okdr sakindiki yan pozisyonda hafif hafif tekme atarak kaydirak gbi kayiyordu rahmimde 😄❤️ Allahim cok guzeldi izlemelere doyamadim parmaklari ayaklari agzi burnu yemin ederm aksama kadar izlesem bikmazdim bacak arasinada bakti doktor 🤦🏼‍♀️ bende gordum ama hic birseyde sormadim sonradinda bana hic foto vermedi diye uzulurkennn e nabizdan videodan foto aldm hem yan foto hem bacak arasi :KK70: atiyorum simdi yorumalri aliyimmmm bakalm 🤲🏼🥰💕Eki Görüntüle 2978843 Eki Görüntüle 2978844 Eki Görüntüle 2978845
E nabızda nereden görünüyor ki canım ultrason görünütüsü? Ay çok görmek istedim bizimkini ama aradım bulamadım 🤭

Benim minnoş da bu 🥰 Burda 11+6 da doktor yüzde 51 erkek. Nub erkeğe doğru gidiyor demişti. Oğlum diye sevmeyin şimdiden kıza da dönebilir demişti.oğlumda 12+ 5 te görmüştüm pipisini ve testisini. Bunda hiç bi çıkıntı yoktu. Şimdi pipi mi çıktı kuku mu ah bi bilsem 😅 13+5 olduk.

Eklentiler

• 626E51AA-6453-4B4F-A307-58D2F642D346.jpeg
    626E51AA-6453-4B4F-A307-58D2F642D346.jpeg
    86,4 KB · Görüntüleme: 65
Back