• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar kizlar ben geldmmm :) ikili testlerden suanlik usg sonucunda sikinti yok kan verdim 15 gun snra cikacakmis bebesim okdr sakindiki yan pozisyonda hafif hafif tekme atarak kaydirak gbi kayiyordu rahmimde 😄❤️ Allahim cok guzeldi izlemelere doyamadim parmaklari ayaklari agzi burnu yemin ederm aksama kadar izlesem bikmazdim bacak arasinada bakti doktor 🤦🏼‍♀️ bende gordum ama hic birseyde sormadim sonradinda bana hic foto vermedi diye uzulurkennn e nabizdan videodan foto aldm hem yan foto hem bacak arasi :KK70: atiyorum simdi yorumalri aliyimmmm bakalm 🤲🏼🥰💕Eki Görüntüle 2978843 Eki Görüntüle 2978844 Eki Görüntüle 2978845
Hayırlı olsun canım, bana kız gibi geldi, bacak arası fotosu var bişi gözükmüyo, bendede videoda var bacak aradı dolu gözüküyo çünkü ikisini karşılaştırdım🥰🥰🥰 sol kasık tutuyo gibi🥰

benim de başından beri hep sağ tarafım ağrıyor ve sağda hissediyorum USG bakılırken de doktor hep sağ tarafımdan bakıyor bebeğim erkek acaba gerçekten doğrumu sizinde inşallah erkek olur 👏😊
Ayyy galiba doğru gibi , bundan sonra cinsiyetleri böyle anlayalım, ben kız istiyorum ama 🥵
Napalım artık sağlık sıhatli doğsunlarda , zaten ilk çocuğum kız erkek farketmez🥰🥰

Benim başta sivriydi böyle erkek kafası gibi 2 hafta sonra yuvarlak olmuş .buna göre de doktor cinsiyeti değiştirdi. Acaba bundan mı dedim .amann bu da ne zormuş .hoş ben bir an önce doğurmak istiyorum cinsiyet bahane de .
Sen ne tarafdan baktığına bak sağ kasıkdan mı bakıyo soldan mı, ona göre emin olcaz, şuana kadar doğdu gidiyo gibi🥰 sol kız , sağ erkek diye🥰🥰

Benim 11+5 cuma +6 cmrts bende haftasonuna kalmasın diyorum test başka yere gönderilecek çünkü. 12+1 daha mantıklı geldi ama daha 20 gün var 20 gündür de görmedim merak ediyorum😅 Gerçi gitsem ne görecem sağlıklı deyip gönderecek henüz küçük zaten. Yada biraz öne çekip 11+ larda gideyim diyorum kafam karıştı.
Bende dün dayanamayıp gördüm 9+6 tekme savuruyordu bacak bacak üstüne attı falan baya belli olmaya başlamış 20 gündür görmüyorsan bi 20 gün daha bekleme ben çatlarım meraktan 🤣

Hanımlar pazar günü hamile olduğumu öğrenmiştim hcg 39 çıkmıştı doktor daha çok yeni demişti dün kan verdim hcg 50 çıktı sizce artışı normal mi
canım 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor sanki bana düşük gibi geldi ama burada KK da öğrendiğim kadarıyla %70 artışta olabilirmiş bence tam 2 gün sonra aynı hastanede yine kan ver birde yine KK da okuduğuma göre bazen düşük gidip sonradan hızla yükselen oluyormuş umarım sağlıkla ilerler gebeliğin 👏

Kizlar benim minnoşumda burda😎😁

Eklentiler

• 20211230_143946.jpg
    20211230_143946.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 96
Kizlar kizlar ben geldmmm :) ikili testlerden suanlik usg sonucunda sikinti yok kan verdim 15 gun snra cikacakmis bebesim okdr sakindiki yan pozisyonda hafif hafif tekme atarak kaydirak gbi kayiyordu rahmimde 😄❤️ Allahim cok guzeldi izlemelere doyamadim parmaklari ayaklari agzi burnu yemin ederm aksama kadar izlesem bikmazdim bacak arasinada bakti doktor 🤦🏼‍♀️ bende gordum ama hic birseyde sormadim sonradinda bana hic foto vermedi diye uzulurkennn e nabizdan videodan foto aldm hem yan foto hem bacak arasi :KK70: atiyorum simdi yorumalri aliyimmmm bakalm 🤲🏼🥰💕Eki Görüntüle 2978843 Eki Görüntüle 2978844 Eki Görüntüle 2978845
canım bacak arası boş sanırım kızın olacak senin 😊

Ben evli değilken bile hep kızım olsun istedim. 3kizi olana imrenerek bakarım. Oğullarimda ikisinde de insaallah kızdır diye dua ettim. Ne kadar istiyordum düşün 🤣 tabiki sağlık oncelik ama bu hayatta birde kızım olsun cok isterdim.
bende aynen senin gibi hep kızım olsun istedim bu hayatta bir abim var ne ablam ne kız kardeşim var bari bir kızım olsun diyordum oda nasip olmadı 🤷‍♀️

Back