- 9 Temmuz 2021
- 11.415
- 24.263
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
- #14.581
Bencede yaaaIkra bana kız demiş ama bence fotodan öyle. Yoksa benim kaybolacak gibi degil o çıkıntı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede yaaaIkra bana kız demiş ama bence fotodan öyle. Yoksa benim kaybolacak gibi degil o çıkıntı
Eğer ekstra bir sorun yoksa istemiyor. Benim hasimatom var tsh sorun olmasın diye verdim ilaçta kullanmıyorum çünkü. Diğer tahlillere bakmadı ama tekrarArkadaşlar ben bi kalp atışı duyduğumda kan idrar verdim ondan beri hiç vermedim suan 11+2 yim sizler bi daha ne zaman kan verdiniz ya da vereceksiniz ?? Ona göre dr a hatırlatsam belli dr um olmayınca araya kaynamayalim ??
Sana da mı kız dedi?Bencede yaaa
Bana uygun değil dedi, sanki baya p’pi gözüküyodu gibi geldi banaSana da mı kız dedi?
Ben bidaha vermedim kan kimsede istemedi canım gerekli bidaha vermekArkadaşlar ben bi kalp atışı duyduğumda kan idrar verdim ondan beri hiç vermedim suan 11+2 yim sizler bi daha ne zaman kan verdiniz ya da vereceksiniz ?? Ona göre dr a hatırlatsam belli dr um olmayınca araya kaynamayalim ??
Öyle diyolarda, bazı arkadaşlarda o tutmamış galiba, zamanla değişiyomuşKızların kafası ultrasonda daha mı yuvarlak oluyor?
Kız seniKendimeçok benzetiyorum..bendede cinsiyet merakı yok 1 kızım var dündoktor ikizlerin de kıza benzediğini söyledi..erkek dese yine heyecan basmayacaktı.sağlıklı olsunlarda.aynı sen gibi düşündükçe stresevgirilorum hazır değil gibi son ayları düşünüyorum erken doğum riski ikizlerdeAllah seni
Sanki zorla hamile bırakmışlar gibi bir his var içimde
Son aylar
Doğma aşaması
Bebeklik dönemı
Ek gıdası
Ayyy düşündükçe bayılazam
Şuan kendimi gram hazır hissetmiyorum
Sil baştan her şey. Rahat bir 5 yıl gitti kafadan
Bende öyle 1 kere verdim.bide sağlıklı ocağında aldılar.folikasiti bırakıp decavit_ kan hapı ve d vitamini üçüne başlattı doktorBen bidaha vermedim kan kimsede istemedi canım gerekli bidaha vermek
Ben kan vermeden, 12. Haftada folik asitim bitti zaten ilk 3 aymış o , sonra bana direk vitamine geçirdi, 30 tane var içinde zaten,1 ay sonraki randevumda o bitsin demir ilacına geçicez dediBende öyle 1 kere verdim.bide sağlıklı ocağında aldılar.folikasiti bırakıp decavit_ kan hapı ve d vitamini üçüne başlattı doktor
Gönlünüze göre olur inşalallah , bizede bildirin :)Yok canim suan doktoru bekliyorum bakalim nr diyecek
Benim kızda aynı bu şekildeydi KIZZZZZ ŞUENDA BEBEKLERİMİN BİRİDE BÖYLE YATIYO BUNADA KIZ OLABİLİR DEDİKızlar selam , bende Allah nasip ederse Temmuz annesi olacağım Haftaya ikili testimiz var inşallah sonuçlar iyi çıkar. Allah bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin Sağlıkla Cimsiyetini çok merak ediyorum sizlerin içinden ne geçiyor merak ettim
Vitaminin adı nedir DECAVİT Mİ ?BANADA decavit kan hapı ve d vitamini başladı.Ben kan vermeden, 12. Haftada folik asitim bitti zaten ilk 3 aymış o , sonra bana direk vitamine geçirdi, 30 tane var içinde zaten,1 ay sonraki randevumda o bitsin demir ilacına geçicez dedi
Bacım senin ultrason görüntüleri resmen tüm tezleri çürütmüş birinde kese de bebeğin yüz şekli de yuvarlak birinde kese fasülye olmuş bebeğin de kafası daha bir dikleşmiş önce kızmış sonra vazgeçmiş erkek olmuş gibiKızlar selam , bende Allah nasip ederse Temmuz annesi olacağım Haftaya ikili testimiz var inşallah sonuçlar iyi çıkar. Allah bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin Sağlıkla Cimsiyetini çok merak ediyorum sizlerin içinden ne geçiyor merak ettim
Bebisin yan pozisyonda ve net olmasi gerk boyle hc belli olmuyorNubtan kiz olsugunu dusunuyorum ben bebisimin hadi bide siz bakin
Benim başta sivriydi böyle erkek kafası gibi 2 hafta sonra yuvarlak olmuş .buna göre de doktor cinsiyeti değiştirdi. Acaba bundan mı dedim .amann bu da ne zormuş .hoş ben bir an önce doğurmak istiyorum cinsiyet bahane de .Öyle diyolarda, bazı arkadaşlarda o tutmamış galiba, zamanla değişiyomuş
Erkek gibi geldi ama erkek istediğin için değilKizlar kizlar ben geldmmm :) ikili testlerden suanlik usg sonucunda sikinti yok kan verdim 15 gun snra cikacakmis bebesim okdr sakindiki yan pozisyonda hafif hafif tekme atarak kaydirak gbi kayiyordu rahmimde Allahim cok guzeldi izlemelere doyamadim parmaklari ayaklari agzi burnu yemin ederm aksama kadar izlesem bikmazdim bacak arasinada bakti doktor bende gordum ama hic birseyde sormadim sonradinda bana hic foto vermedi diye uzulurkennn e nabizdan videodan foto aldm hem yan foto hem bacak arasi atiyorum simdi yorumalri aliyimmmm bakalm Eki Görüntüle 2978843 Eki Görüntüle 2978844 Eki Görüntüle 2978845
benim de başından beri hep sağ tarafım ağrıyor ve sağda hissediyorum USG bakılırken de doktor hep sağ tarafımdan bakıyor bebeğim erkek acaba gerçekten doğrumu sizinde inşallah erkek olurZaten ultrasondaki o başlığı ne tarafa tutarsa o tarafda olduğunu anlıyorsun bebeğin, benim sağa götürüyo bişi yok, sağda gözüküyor.
Benimde en başlarda hep sağ kasığımm ağrıyodu.
Hadi bakalım 2 kızdan sonra belki erkeği bulmuşsunudr