• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yani evet, biraz işin eğlencesi aslında. Doğru açı, doğru hafta vs vs bi sürü şey lazım😊. Zaten kesin olsa ben baktırmazdım, doktora bile söylemeyin diyorum😇, net öğrenmek istemiyorum🙈
Yaaaa helal valla sana 🥰🥰🤦🏼‍♀😀😀😀 ben dayanamıyorum 😀 aslında cinsiyet değilde alışveriş yapıcam net bi bilgi olmayınca rahat rahat yapamıyorum😂😂

Kabızlık ve şişkinlik sorunu olan bence doktorundan ilaç istesin. Ben evde neler neler yaptım olmadı. Doktor da ilk etapta ilaç başlamak istememişti ama dün yazdı artık. 1 haftadan fazla kullanma dedi ama benim işim belli olmaz büyük rahatlıkmış :deli:

Benimde akrabalar herkes biliyoda intagram ailesine ilk defa paylaşıcam özendim süsler püsler😀 bende sanırım ilerde ikincide yapmam. Yavrum ikincilerde şanssız hep karambole geliyolar😂
Haklısın canım ikinciler hep bi boşvermişlik 😂 benim de kısmetse doğum öncesi ve doğum sonrası fotoğraf çekimleri olacak. Oğlumda yaptım onda yapmazsam olmaz.

Oğlumda var kızım da ama cinsiyetini yinede merak ediyorum:emir_bebek: Sizlerinde peş peşe gelince cinsiyetleri sabırsızlanıyorum bende:KK49::anneadayı:

Bu arada yılbası icin bir planınız var mı? Bana sürpriz yapmıs yarın Parise gidiyoruz arabayla. Hazılanmaya calısıyorum bi yandan🙈

Kabızlık ve şişkinlik sorunu olan bence doktorundan ilaç istesin. Ben evde neler neler yaptım olmadı. Doktor da ilk etapta ilaç başlamak istememişti ama dün yazdı artık. 1 haftadan fazla kullanma dedi ama benim işim belli olmaz büyük rahatlıkmış :deli:
Ben de öyleyim 3 gün çıkmadığımı bilirim wcye. İnciri bir fincana atıyorum üstüne sıcak su ekliyorum. Sonra ılıyınca içiyorum iyi geliyor. Ama yine de 3 günü buluyor bu süreç.

Oğlumda var kızım da ama cinsiyetini yinede merak ediyorum:emir_bebek: Sizlerinde peş peşe gelince cinsiyetleri sabırsızlanıyorum bende:KK49::anneadayı:

Bu arada yılbası icin bir planınız var mı? Bana sürpriz yapmıs yarın Parise gidiyoruz arabayla. Hazılanmaya calısıyorum bi yandan🙈
Yaaaaa süper ne güzel zevkine bir merak seninki ☺️ Yılbaşı evdeyiz biz evde olmak bana daha bi huzur veriyor. Parisi gezmek ne güzel olur tabi 😍

Back