• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya merak eden tahmini bile duymak istiyor ya biraz ondan sanırım bu durum.
Net olanda oluyor işte 🤷🏼‍♀️ şans biraz
12. Haftda net bişey söyleyeceğini sanmıyorum bende sormıcam zaten kızlar heves ettiler balon patlatıp öğrenelim diye bizde onlarla öğrencez 14 şubatta gitcem o zaman bir kağıda yazsın organizasyoncuya hazırlatcam evde de patlatcaz bakalım☺️ Ama bu ultrasonu inceleyip orasına burasına bakıp cinsiyet tahmininde bulunmayacağım anlamına gelmez😂 Rüyamda hiç bebek görmedim ama pembe pembe taşlar topladığımı gördüm o günden beri kız olduğunu düşünüyorum gerçi bilinç altından da olabilir bakalım hayırlısı🤗

Günaydın teyzelerr ben anneme totomu döndüm bugün ama siz yinede cinsiyet tahminlerinizi yapın ❤😍😇🧿
20211230_111227.jpg

Ben söylemeyin dedim mesela asla istemedim ama ne yapalım. Daha geç öğrenmek isterdim etkilendim çok.
Tabi canım, bide şey var değişir mi?
8 ayda doğum sırasında falan yanlışlık olmuş denilen hikayeler var.
İnsanız beklenti çok çok doğal bence, tabi hayal kırıklığıda.

Foto atsana gözümüz gönlümüz açılsın 🙈
Biraz erkek vari şeyler alıyorsun dedi eşim hatta 🤭🤭 dedim değiştiririm gerekirse şimdilik alayım bişiler

Eklentiler

• IMG_20211230_000855.jpg
    IMG_20211230_000855.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20211230_000823.jpg
    IMG_20211230_000823.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 74
Ya o kadar kiz istiyordun demek ne diyim inşallah mucize olur 🤗
Ben evli değilken bile hep kızım olsun istedim. 3kizi olana imrenerek bakarım. Oğullarimda ikisinde de insaallah kızdır diye dua ettim. Ne kadar istiyordum düşün 🤣 tabiki sağlık oncelik ama bu hayatta birde kızım olsun cok isterdim.

Ben evli değilken bile hep kızım olsun istedim. 3kizi olana imrenerek bakarım. Oğullarimda ikisinde de insaallah kızdır diye dua ettim. Ne kadar istiyordum düşün 🤣 tabiki sağlık oncelik ama bu hayatta birde kızım olsun cok isterdim.
Neyi çok istersen olmazmış derler ya ne diyim 🤷🏻‍♀️

Arkadaşlar ben bi kalp atışı duyduğumda kan idrar verdim ondan beri hiç vermedim suan 11+2 yim sizler bi daha ne zaman kan verdiniz ya da vereceksiniz ?? Ona göre dr a hatırlatsam belli dr um olmayınca araya kaynamayalim ??

Erkek mi istiyordun😍 çok güzeller ve evet erkek bebeğe alınmış gibi 🤭
Ben erkek gibi gördüm ultrason da doktorda olabilir dedi. Bir tık erkeğe yakın şeyler aldım o sebeple.
En kötü değiştiririm dedim. Ama ben bunları kızım da olsa giydiririm tabi bide o var 🤭

Back