Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Arkadaşlar ben bi kalp atışı duyduğumda kan idrar verdim ondan beri hiç vermedim suan 11+2 yim sizler bi daha ne zaman kan verdiniz ya da vereceksiniz ?? Ona göre dr a hatırlatsam belli dr um olmayınca araya kaynamayalim ??
Eğer ekstra bir sorun yoksa istemiyor. Benim hasimatom var tsh sorun olmasın diye verdim ilaçta kullanmıyorum çünkü. Diğer tahlillere bakmadı ama tekrar

Arkadaşlar ben bi kalp atışı duyduğumda kan idrar verdim ondan beri hiç vermedim suan 11+2 yim sizler bi daha ne zaman kan verdiniz ya da vereceksiniz ?? Ona göre dr a hatırlatsam belli dr um olmayınca araya kaynamayalim ??
Ben bidaha vermedim kan kimsede istemedi canım gerekli bidaha vermek

Kız seniKendimeçok benzetiyorum..bendede cinsiyet merakı yok 1 kızım var dündoktor ikizlerin de kıza benzediğini söyledi..erkek dese yine heyecan basmayacaktı.sağlıklı olsunlarda.aynı sen gibi düşündükçe stresevgirilorum hazır değil gibi son ayları düşünüyorum erken doğum riski ikizlerde

Bende öyle 1 kere verdim.bide sağlıklı ocağında aldılar.folikasiti bırakıp decavit_ kan hapı ve d vitamini üçüne başlattı doktor
Ben kan vermeden, 12. Haftada folik asitim bitti zaten ilk 3 aymış o , sonra bana direk vitamine geçirdi, 30 tane var içinde zaten,1 ay sonraki randevumda o bitsin demir ilacına geçicez dedi

Benim kızda aynı bu şekildeydi KIZZZZZ ŞUENDA BEBEKLERİMİN BİRİDE BÖYLE YATIYO BUNADA KIZ OLABİLİR DEDİ

Bacım senin ultrason görüntüleri resmen tüm tezleri çürütmüş birinde kese de bebeğin yüz şekli de yuvarlak birinde kese fasülye olmuş bebeğin de kafası daha bir dikleşmiş önce kızmış sonra vazgeçmiş erkek olmuş gibi

Kizlar kizlar ben geldmmm :) ikili testlerden suanlik usg sonucunda sikinti yok kan verdim 15 gun snra cikacakmis bebesim okdr sakindiki yan pozisyonda hafif hafif tekme atarak kaydirak gbi kayiyordu rahmimde Allahim cok guzeldi izlemelere doyamadim parmaklari ayaklari agzi burnu yemin ederm aksama kadar izlesem bikmazdim bacak arasinada bakti doktor bende gordum ama hic birseyde sormadim sonradinda bana hic foto vermedi diye uzulurkennn e nabizdan videodan foto aldm hem yan foto hem bacak arasi atiyorum simdi yorumalri aliyimmmm bakalm

Eklentiler

• IMG_20211230_141644.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 106
Öyle diyolarda, bazı arkadaşlarda o tutmamış galiba, zamanla değişiyomuş
Benim başta sivriydi böyle erkek kafası gibi 2 hafta sonra yuvarlak olmuş .buna göre de doktor cinsiyeti değiştirdi. Acaba bundan mı dedim .amann bu da ne zormuş .hoş ben bir an önce doğurmak istiyorum cinsiyet bahane de .

Erkek gibi geldi ama erkek istediğin için değil

benim de başından beri hep sağ tarafım ağrıyor ve sağda hissediyorum USG bakılırken de doktor hep sağ tarafımdan bakıyor bebeğim erkek acaba gerçekten doğrumu sizinde inşallah erkek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…