Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Nedense bana kız gibi geldi ama belli olmaz benimde içime sanki erkeğe alışmam gerek hissi doğmaya basladi doktor kontrolü öncesi bakalim hayırlısı

Doğru çok haklısın insanların canı çekse ve yiyemese ben de çok kızıyorum bu programlara Benim isyerime online şeyler gelmiyor biraz uzak etrafta büfe filan da yok maalesef. Mecburen başimizin çaresine bakıyoruz. Yemekhane var ama ona da gitmek istemiyorum.
Çorba konusunda Haklısın valla canin cektiyse zararliysa da yiyeceksin.

Tok olsan daha iyi canım hatta biraz tatlı da ye bebek hareket ettiği pozisyon değişiyor ense kalınlığı burun kemiği daha iyi görülüyor
Arkadaşlar aklınızda olsun. Oksurunce de bebek hareket ediyor. Ben aç gitmiştim ikili teste. Doktor öksür hareket eder dedi. Gerçekten baya hareketlendi. Zıpladı zıpladı döndü.

Çok geçmiş olsun. Bizimki de her enfeksiyonda hastanelik oluyor nerdeyse. Zor vallahi zor. Çinko kullandık biz bi de multivitaminlerden. Yararı oldu mu bilmiyorum tabii. Olmustur elbet.

İllaki olmuştur. Her hastalığı kapıveriyorlar valla hiç es geçmiyorlar
Çinko iyi geliyor evet. Ara ara ben de kullanıyorum. Ama fazlası zarar olur diye sürekli kullanamıyorum. İyi aklıma getirdin. Evde varken başlayayım yine bu ara.
Benim ki zaten zayıf biraz toparladı diyorum her hastalıkta biraz süzülüyor..

Evet teyzoslar biz geldik çok şükür burun kemigi ve ense kalinligi normaldi kan sonuclari 10 gun sonra cikicak benm yaramaz tıpkı babasina benzicek burnu bile aynısı yikilmadim ayaktayim belki biryerden de bana benzer umuduyla

Eklentiler

• IMG-20211228-WA0000.jpeg
    42,7 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG-20211228-WA0002.jpeg
    45,2 KB · Görüntüleme: 88
Çamaşır suyuyla mutfak banyo temizliyorum ama çok detaylı değil dök fırçala durula şeklinde çok fazla maruz kalmıyorum.
Dik süpürgemin sapı ayarlanıyor çok eğilmiyorum belim ağrıyor hafif ama zaten yarım saat bile sürmüyor. Büyük süpürgeyle annem yada eşim süpürüyorlar ama her haftaya gerek kalmıyor ben hergün süpürünce. Robot süpürge almıştım ama bozuk çıktı şansıma servise gitti haber yok henüz.
Ayrıca ben spor da yapıyorum salona gidiyorum bana uygun hareketler gösteriyorlar ama orda da zorlanıyorum dr.um onayladı bol yürüyüşte yap hareketsiz kalma dedi zaten hamile kaldığımda sporda zıp zıp zıplıyordum öyle tuttuğuna göre bidaha bişey olmaz

Ya ben süpürmeden değil de supurme esnasında çekiş gücü ve hali tirtigi yüzünden ileri geri yaparken baya güç uyguluyorum yoksa süpürge gitmiyor o esnada kasığımı zorlamadan korkuyorum hali değil parke olsa evet rahat ama evimin heryeri hali neredeyse

Bişey olmaz canım o kadarcık şeyden Ama korkuyorsan eşine bırak boşver.

Kızlar grip olanlar vardı iyileştiniz mi? Bende kaptım çocuklardan ya içim dışım ıhlamur oldu var mı başka öneriniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…