- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.941
Iyi gozun aydin canim , bugun bebisler pek nazli cikti kimse cinsiyet ogrenemdi 1 kisi haric galibaHellloooo kızlar. Çok yoğun bir gün geçirince ancak girebildim asla okuyamadım ama yazayım dedim.
Temiz çıktı çok şükür doktorum cinsiyet için 4 boyutluyu bile açtı doktor ama asla asla göstermedi sıpa.
1hafta önce gittiğimde bacak arasını baya baya açmıştı bunda asla açmadı göremedik 3haftada bir gidiyorum 17sinde gittiğimde kesin öğreneceğim artık çikolatalar kekler börekler yiyip gidicem
Bide ben arabaya binince bulantım x2 mahvoldum ya nolucak böyle bilmiyorum
Olabilir catlamadan kaşınır. Aynı anlattigin gibi benim de kazinma bulantı yltarzi bir şey oluyor. Ben yanımda bir çanta yiyecek götürüyorum işe giderkenAynen midemde biraz yer açılsa kazınma bulantı arası bir his geliyor. Aranmaya başlıyorum. Beynim direk oraya yoğunlaşıyor
Bir de istediğim tada karar veremiyorum. Sanki işyerinde her türlü imkan önümdeymiş gibi
Geçen hazır çabuk domates çorbası içtim. Normalde hazır çorba yapıp içmem
Bu kaşıntı hissi acaba çatlama mı diye düşünmedim değil
Ben de 5 kg aldımBen ilkinde 30küsür aldım. Bunda asla almayacağım diyordum ilk 2 ayda 6 kilo almıştım son ayı +1le kapatıp şimdilik 71im umarım bende almam ya. Vermek dert değil verilir bir şekilde ama o çorap bile giyememek hali çok çok sinir bozucu
Kızınız nasıl oldu en son hastaydı. Benim oğlan da hasta şimdi. Manisa’da güzel bir çocuk doktoru var mı bildiğiniz. Nebül kullanıyoruz habire. Her gidişimizde doktor bjnu yazıyor sıkıldım gerçekten bitiyor öksürük haftası bir daha nüksediyor.Anladım canım, ne güzel, cinsiyet heyecanı başlamış
Gelebiliyorsanız İzmir Görkem hanıma gelin. Benim kızımın doktoru bayılırım kendisine. Dünyanın en tatlı en güzel doktorudur.Kızınız nasıl oldu en son hastaydı. Benim oğlan da hasta şimdi. Manisa’da güzel bir çocuk doktoru var mı bildiğiniz. Nebül kullanıyoruz habire. Her gidişimizde doktor bjnu yazıyor sıkıldım gerçekten bitiyor öksürük haftası bir daha nüksediyor.
Hızlı gidip yavaş bitirende varmış ya bir kaç arkadaşım öyle söyledi ama şunu anladım kilo al alma ikincide elin yüzün hemen şişiyor bi değişiyor.Ben de 5 kg aldımilkinda toplam 9 kg almıştım. Ama şimdi iyi gitmiyor. Şimdiden sonra yesek yemesek bile alicaz.
Evet ya resmen popişini döndü ve asla ama asla göstermedi.Iyi gozun aydin canim , bugun bebisler pek nazli cikti kimse cinsiyet ogrenemdi 1 kisi haric galiba
O hastalığı atlattık, geçende orta kulak iltihabı oldu. Antibiyotiği bu gün bitti, ama bu gün yine bi haller vardı gözlerinin altı çökmüştü. Yarına nasip bakalımKızınız nasıl oldu en son hastaydı. Benim oğlan da hasta şimdi. Manisa’da güzel bir çocuk doktoru var mı bildiğiniz. Nebül kullanıyoruz habire. Her gidişimizde doktor bjnu yazıyor sıkıldım gerçekten bitiyor öksürük haftası bir daha nüksediyor.
Çok geçmiş olsun. Bize de sık tekrarladığı için immünolojiye görünün dedi. En kısa zamanda gitmemiz gerekiyor. Sık sık havalandırıyorum evi. Hatta haftasonu kv geldi. Çok soğuk çocuğu üşütüyorsunuz böyle dedi durdu. Eviniz 22-23 derece. Oğlumda hiç sevmez sıcağı zaten.O hastalığı atlattık, geçende orta kulak iltihabı oldu. Antibiyotiği bu gün bitti, ama bu gün yine bi haller vardı gözlerinin altı çökmüştü. Yarına nasip bakalımben devlete götürüyorum ama hastalanmadigimiz ve ilaç kullanmadığımız bir boşluk bulursak alerji immünoloji bölümüne gidicez. Bir de çocuk doktoru bir arkadaşım var, geçende ona götürdüm, krup gibiydi (evet o arada krup atlattık bi de) buhar vermek yerine sık sık odayı havalandırın, ortamı soğutun dedi. Cidden çok işe yaradı. Saatte bir, iki saatte bir havalandirdik. Buharsız geçti.
Alerjik çocuklara sıcak hiç iyi gelmiyo, akar ürüyor evde. Soğuğa alışkın olması güzel, üşürse bi yelek giydirmek değil mi. Bi de kimin ne söylediğine takilmayacaksin. Çok hasta olan çocukları kurtarma psikolojisi oluyor insanlarda. Çocuğun hakkında hiçbir şey bilmezler, ama senin yüzünden hasta olduğuna inanırlar. Ve hep daha iyi bir fikirleri vardır. Konuşmaya başladıklarında kafanı yavaş yavaş 30 derece kadar cevirip boş boş bakÇok geçmiş olsun. Bize de sık tekrarladığı için immünolojiye görünün dedi. En kısa zamanda gitmemiz gerekiyor. Sık sık havalandırıyorum evi. Hatta haftasonu kv geldi. Çok soğuk çocuğu üşütüyorsunuz böyle dedi durdu. Eviniz 22-23 derece. Oğlumda hiç sevmez sıcağı zaten.
Olabilir catlamadan kaşınır. Aynı anlattigin gibi benim de kazinma bulantı yltarzi bir şey oluyor. Ben yanımda bir çanta yiyecek götürüyorum işe giderkenama hazır çorba zararliymis diye içmiyorum. İş yerine tost makinesi götürdüm odama evden tost hazırlayıp götürüyorum.
Ben ilkinde 30küsür aldım. Bunda asla almayacağım diyordum ilk 2 ayda 6 kilo almıştım son ayı +1le kapatıp şimdilik 71im umarım bende almam ya. Vermek dert değil verilir bir şekilde ama o çorap bile giyememek hali çok çok sinir bozucu
O hastalığı atlattık, geçende orta kulak iltihabı oldu. Antibiyotiği bu gün bitti, ama bu gün yine bi haller vardı gözlerinin altı çökmüştü. Yarına nasip bakalımben devlete götürüyorum ama hastalanmadigimiz ve ilaç kullanmadığımız bir boşluk bulursak alerji immünoloji bölümüne gidicez. Bir de çocuk doktoru bir arkadaşım var, geçende ona götürdüm, krup gibiydi (evet o arada krup atlattık bi de) buhar vermek yerine sık sık odayı havalandırın, ortamı soğutun dedi. Cidden çok işe yaradı. Saatte bir, iki saatte bir havalandirdik. Buharsız geçti.
Sorma canım. Kvye benden görünüyorlar. Kendi sanki çocuk gibi hareket ediyor. Açın kombiyi diyip durduAlerjik çocuklara sıcak hiç iyi gelmiyo, akar ürüyor evde. Soğuğa alışkın olması güzel, üşürse bi yelek giydirmek değil mi. Bi de kimin ne söylediğine takilmayacaksin. Çok hasta olan çocukları kurtarma psikolojisi oluyor insanlarda. Çocuğun hakkında hiçbir şey bilmezler, ama senin yüzünden hasta olduğuna inanırlar. Ve hep daha iyi bir fikirleri vardır. Konuşmaya başladıklarında kafanı yavaş yavaş 30 derece kadar cevirip boş boş bakdeli sanıp susuyolla
Çok geçmiş olsun. Bizimki de her enfeksiyonda hastanelik oluyor nerdeyse. Zor vallahi zor. Çinko kullandık biz bi de multivitaminlerden. Yararı oldu mu bilmiyorum tabii. Olmustur elbet.Geçmiş olsun.
Biz krupu havasız geçiremedik. Geçiremezmişiz de zaten. Ben böyle geniz akıntısı, göz iltihabı görmedim. Hava verince burun spreyine gerek kalmadı neyseki. Mahvetti çocuğumu. Boğazı iyileşmedi yine antibiyotik içti..
Bana da bulaştı. Bana hava için ilaç vermedi tabi. Kaç gece uyuyamadım öksürükten.
Bu geçti ya yenisi ne zaman gelecek diye bakıyorum. Pekmezle, propolisle takviye yapıyorum her gün..
Bebiş için özele gidiyorum. Ilcedeyim ben, manisa merkez değil. Kızım artık büyüdü bi de yazılan ilaçlar hep aynı. O yüzden kızımı devlete götürmeye başladım.Sorma canım. Kvye benden görünüyorlar. Kendi sanki çocuk gibi hareket ediyor. Açın kombiyi diyip durduen iyisi deli olmak valla ben de evlenince öğrendim erken zamanda Allah’a şükür. Şimdi beni çeksinler sen Manisa’da devlete mi gidiyorsun bebiş için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?