Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İyi akşamlar 😊Ben dr.Vedat Uluğ takibindeyim , şuana kadar her öneri ve konuşmalarıyla güven veriyor. Önemli olan da bu diye düşünüyorum .
Daha önceki işimden dolayı İzmir'deki birçok kadın dogumcuyla çalıştım ondan merak ettim 😊
Aylin hanım oglumunda dr.u iki kardeşin dr.u aynı olsun dedik
aynı zamanda 5 sene Tınaztepe Hastanesi'nde çalıştım oyüzden hastane tanıdık dr.tanidik ebe hemşire ameliyathane tanıdık başka yere gitmeyi pek düşünemedim açıkçası

Kızlar bu arada kilonuz ne alemde 🤭 Ben kusmuyorum, kilo vermedim ama yemeği de asla abartmıyorum. 2 hafta önce 62, bugün 64 tarttı doktor. Lakin evde hep 63.3, en başından beri😂 Yani 62 de 64 de doğruyu yansıtmıyor 😁 Doktor da 2 haftada 2 kilo almışsın diyerek gülüyor. Doktora aç gideceğim artık 😫 Sizin de evdeki tartıyla, doktorun tartısı farklı mı?
68 kilo ile hamile kaldim sadece 1 kg aldim 69 um ama bende abartmiyorum cok doymadan kalkiyorum meyveye yer ayiriyorum 1 kg aldim sadece☺️

Kızlar bu arada kilonuz ne alemde 🤭 Ben kusmuyorum, kilo vermedim ama yemeği de asla abartmıyorum. 2 hafta önce 62, bugün 64 tarttı doktor. Lakin evde hep 63.3, en başından beri😂 Yani 62 de 64 de doğruyu yansıtmıyor 😁 Doktor da 2 haftada 2 kilo almışsın diyerek gülüyor. Doktora aç gideceğim artık 😫 Sizin de evdeki tartıyla, doktorun tartısı farklı mı?
57 kg ile başladım 2 hafta çok kustum ama geçti şuan ne mide bulantısı ne kusma yok ve aşırı derecede iştahım açıldı çok korkuyorum
Bir haftadır görüşmediğini arkadaşlarim dün kg aldığımı yüzümün toparlandigini söyledi 😁çok moralim bozuldu
İlk hamileligimde 30 kg aldığım için potansiyelim var yani heleki bu iştahla sonumu iyi görmüyorum 😂

57 kg ile başladım 2 hafta çok kustum ama geçti şuan ne mide bulantısı ne kusma yok ve aşırı derecede iştahım açıldı çok korkuyorum
Bir haftadır görüşmediğini arkadaşlarim dün kg aldığımı yüzümün toparlandigini söyledi 😁çok moralim bozuldu
İlk hamileligimde 30 kg aldığım için potansiyelim var yani heleki bu iştahla sonumu iyi görmüyorum 😂
Bende 62 ile hamile kaldım Şuan 58/59 arası gidip geliyorum 😅 sıfır iştah

Grupdada ne incecik hanımlar var yahu her 56-65 arası maşallah 😂😂
Oğluma 53 kg ile hamile kaldım doğuma giderken 85 civariydim 🙈🙈
Verdim tüm kiloyu ama yaşım gençti yaş ilerledikçe metabolizmam yavaşladı şimdi çok zor kg veriyorum o yüzden de korkuyorum ama sürekli de yiyorum kısır bir döngü 😂😂😂

Oğluma 53 kg ile hamile kaldım doğuma giderken 85 civariydim 🙈🙈
Verdim tüm kiloyu ama yaşım gençti yaş ilerledikçe metabolizmam yavaşladı şimdi çok zor kg veriyorum o yüzden de korkuyorum ama sürekli de yiyorum kısır bir döngü 😂😂😂
Olsun yine vermişsin benim hamile kalma kilom bile hiç iç acıcı değil🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂 allahdan boydan kazanıyorum biraz belli etmiyo fazla

Back