- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.901
Daha önceki işimden dolayı İzmir'deki birçok kadın dogumcuyla çalıştım ondan merak ettimİyi akşamlarBen dr.Vedat Uluğ takibindeyim , şuana kadar her öneri ve konuşmalarıyla güven veriyor. Önemli olan da bu diye düşünüyorum .
68 kilo ile hamile kaldim sadece 1 kg aldim 69 um ama bende abartmiyorum cok doymadan kalkiyorum meyveye yer ayiriyorum 1 kg aldim sadeceKızlar bu arada kilonuz ne alemdeBen kusmuyorum, kilo vermedim ama yemeği de asla abartmıyorum. 2 hafta önce 62, bugün 64 tarttı doktor. Lakin evde hep 63.3, en başından beri Yani 62 de 64 de doğruyu yansıtmıyor Doktor da 2 haftada 2 kilo almışsın diyerek gülüyor. Doktora aç gideceğim artık Sizin de evdeki tartıyla, doktorun tartısı farklı mı?
57 kg ile başladım 2 hafta çok kustum ama geçti şuan ne mide bulantısı ne kusma yok ve aşırı derecede iştahım açıldı çok korkuyorumKızlar bu arada kilonuz ne alemdeBen kusmuyorum, kilo vermedim ama yemeği de asla abartmıyorum. 2 hafta önce 62, bugün 64 tarttı doktor. Lakin evde hep 63.3, en başından beri Yani 62 de 64 de doğruyu yansıtmıyor Doktor da 2 haftada 2 kilo almışsın diyerek gülüyor. Doktora aç gideceğim artık Sizin de evdeki tartıyla, doktorun tartısı farklı mı?
Benimde aynı sıkıntım var canım sanki ikiye ayrıyo gibi ağrıyoKızlar 10+2 yim bel ağrım var normal mi daha önce hiç olmamıştı
Benim ilk gebeligimde cok fazla olmustu doktorum harektsizlik yapar demişti duzenli yürüyüş bir iki harekete alistirisan vucudunu agri olmaz demistiKızlar 10+2 yim bel ağrım var normal mi daha önce hiç olmamıştı
İlk defa olunca endişelendim canım bebişler büyüdüğü için oluyor sanırımBenimde aynı sıkıntım var canım sanki ikiye ayrıyo gibi ağrıyo
Hareketsiz de değilim canım çalışıyorum bu akşam oldu anlamadım belki sabaha geçerBenim ilk gebeligimde cok fazla olmustu doktorum harektsizlik yapar demişti duzenli yürüyüş bir iki harekete alistirisan vucudunu agri olmaz demisti
İnşallah canım tabi belli olsun herkese soyliycem ama doktorum 16. haftadan once kesin konuşamam diyor.İnşallah gönlünden geçen gibidir canımbana yüzde vermedi ama yüksek ihtimalle kız şu an gorunen dedi.haber ver bizede
A geldi mi o zaman yarın arayıp sorayım belki benim ki de gelmiştir.Banada %60 kız dedi perinotoloji uzmanı ben erkek hissettim bakalım ne olucak .bu arada ikili testin sonucu da geldi şükür güzel dedi aynı gün gitmiştik senin le sanirim
Vallahi doktor dedi bana öksürdüm. Zıpladı zıpladı döndü çok tatlıydıCiddi misin?
Bende 62 ile hamile kaldım Şuan 58/59 arası gidip geliyorum57 kg ile başladım 2 hafta çok kustum ama geçti şuan ne mide bulantısı ne kusma yok ve aşırı derecede iştahım açıldı çok korkuyorum
Bir haftadır görüşmediğini arkadaşlarim dün kg aldığımı yüzümün toparlandigini söylediçok moralim bozuldu
İlk hamileligimde 30 kg aldığım için potansiyelim var yani heleki bu iştahla sonumu iyi görmüyorum
Valla yürüyüş fln yapıyorum baya, eve geldiğimde bildiğin ağrıdan ölüyodumİlk defa olunca endişelendim canım bebişler büyüdüğü için oluyor sanırım
Bişey kalmamış 3 haftacik en fazlaİnşallah canım tabi belli olsun herkese soyliycem ama doktorum 16. haftadan once kesin konuşamam diyor.
Midem bulanirken bende öyleydim ama bı anda geçti bulantılar ve inanılmaz açıldı iştahımBende 62 ile hamile kaldım Şuan 58/59 arası gidip geliyorumsıfır iştah
Öğlen aradılar 5 gün demişlerdi şükür bakalım şimdi bı ay sonra gidilcek zor kısmı beklemekA geldi mi o zaman yarın arayıp sorayım belki benim ki de gelmiştir.
Oğluma 53 kg ile hamile kaldım doğuma giderken 85 civariydimGrupdada ne incecik hanımlar var yahu her 56-65 arası maşallah
Benim 7. Hafta sonu başladı bulantılar 12 deyim hala devam ediyor benim ne zaman bitecek merak ediyorumMidem bulanirken bende öyleydim ama bı anda geçti bulantılar ve inanılmaz açıldı iştahım
Tatlı tuzlu acı ekşi hicbirsey fark etmiyor sürekli acikiyorum ben
Olsun yine vermişsin benim hamile kalma kilom bile hiç iç acıcı değilOğluma 53 kg ile hamile kaldım doğuma giderken 85 civariydim
Verdim tüm kiloyu ama yaşım gençti yaş ilerledikçe metabolizmam yavaşladı şimdi çok zor kg veriyorum o yüzden de korkuyorum ama sürekli de yiyorum kısır bir döngü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?