Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İyi akşamlar Ben dr.Vedat Uluğ takibindeyim , şuana kadar her öneri ve konuşmalarıyla güven veriyor. Önemli olan da bu diye düşünüyorum .
Daha önceki işimden dolayı İzmir'deki birçok kadın dogumcuyla çalıştım ondan merak ettim
Aylin hanım oglumunda dr.u iki kardeşin dr.u aynı olsun dedik
aynı zamanda 5 sene Tınaztepe Hastanesi'nde çalıştım oyüzden hastane tanıdık dr.tanidik ebe hemşire ameliyathane tanıdık başka yere gitmeyi pek düşünemedim açıkçası

68 kilo ile hamile kaldim sadece 1 kg aldim 69 um ama bende abartmiyorum cok doymadan kalkiyorum meyveye yer ayiriyorum 1 kg aldim sadece

57 kg ile başladım 2 hafta çok kustum ama geçti şuan ne mide bulantısı ne kusma yok ve aşırı derecede iştahım açıldı çok korkuyorum
Bir haftadır görüşmediğini arkadaşlarim dün kg aldığımı yüzümün toparlandigini söyledi çok moralim bozuldu
İlk hamileligimde 30 kg aldığım için potansiyelim var yani heleki bu iştahla sonumu iyi görmüyorum

Bende 62 ile hamile kaldım Şuan 58/59 arası gidip geliyorum sıfır iştah

Grupdada ne incecik hanımlar var yahu her 56-65 arası maşallah
Oğluma 53 kg ile hamile kaldım doğuma giderken 85 civariydim
Verdim tüm kiloyu ama yaşım gençti yaş ilerledikçe metabolizmam yavaşladı şimdi çok zor kg veriyorum o yüzden de korkuyorum ama sürekli de yiyorum kısır bir döngü

Olsun yine vermişsin benim hamile kalma kilom bile hiç iç acıcı değil allahdan boydan kazanıyorum biraz belli etmiyo fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…