Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Iyiyim canım çok şükür midem beni zorluyor bu aralar. Benimde randevum 3 ocak anca bulabildim. Sen nasılsın bir sorun yok inşallah
Ayy son zamanlar geçicek inşallah mide bulantılarımız🙏🏻🙏🏻 İyi 1 hafta kalmış hemen geçer🥰
İyi çok şükür şuanlık yok yarın gidicem bende kontrole. Seni merak ettim bi sorıyım dedim🥰

Ayy son zamanlar geçicek inşallah mide bulantılarımız🙏🏻🙏🏻 İyi 1 hafta kalmış hemen geçer🥰
İyi çok şükür şuanlık yok yarın gidicem bende kontrole. Seni merak ettim bi sorıyım dedim🥰
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin sağlıklı sıhhatli olsun bebişlerimiz inşallah 😊😊

Evet ben zaten endokrin takibindeyim 1 ay sonra demişti 1 ay oldu. Hasimato zaten tsh acayip etkiliyor ama daha ilaç kullanmamistim. Bebegi etkilemesi için 10 gibi değerler gerek ama baştan önlem alıyorlar. Bende yarın vereyim bakalim ne çıkacak.
Beni ilaca baslatti 25 mg bir ilaci ikiye böl yarim ic iki hafta sonra kan vermeye gel dedi cnm insAllah hayrli sonuclar alrsn sen

Herkese 13+2'den merhaba!

Ben Berna.
3. evladımızı bekliyoruz.
Öğretmenim. Bursalıyım. Bu yaz tayin sebebiyle İzmir'e geldik.

Herkese sağlıklı ve keyifli bir hamilelik süreci diliyorum. Hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah. 🥰
Merhabalar hoşgeldiniz, bende İzmir'de öğretmenim 😊 Özel değilse hangi doktor takibindesiniz ?
Beni ilaca baslatti 25 mg bir ilaci ikiye böl yarim ic iki hafta sonra kan vermeye gel dedi cnm insAllah hayrli sonuclar alrsn sen
Benimde hasimatom var gebelik öncesi 50 mg ilaç kullanıyordum . Gebelik sonrası değerim 4 üstünde çıkınca 75 mg levotirona yukselttiler ve 2 hafta içinde 2.5 altına indi . Bebeğin sağlığı için 2.5 altı önemli dedi doktor .

Screenshot_2021-12-27-17-34-33-79.png

Benimde bugün kontrolüm vardı.10+2 olmuşuz ,henüz bir şeye benzemiyoruz 😊 nub teorisi için erken galiba değil mi ?

Kizlar ben bugün 4 defa istifar ettim için dışıma çıktı sizde aynimisiniz acaba enfeksiyon iyicemi yükseldiği doktor da bıktı iki ayrı doktora gidiyorum

Bana da %51kiz dedi doktor geçen hafta 🥰 İnşallah kızdır. İsteyen herkrsin ki tabi 🥰 Çarşamba günü yine gidicem.
Banada %60 kız dedi perinotoloji uzmanı ben erkek hissettim bakalım ne olucak .bu arada ikili testin sonucu da geldi şükür güzel dedi aynı gün gitmiştik senin le sanirim

Back