Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Merhaba kızlar, ben geldim doktordan. İkili test için kan verdim, ölçümlerimiz iyi çok şükür. İlerde olduğu için doktor sat ı değiştirdi. Caglunal Caglunal 02 ekim olarak günceller misin? Sanırım haziran annesi olacam🙄. Cinsiyet öğrenmek istemediğimi biliyor, söylemedi.birkaç foto paylaşayım, belki tahmin eden olur😇.

Eklentiler

• 6DE5DE7C-B8FB-4B36-9B5A-2E962A41A1FD.jpeg
    6DE5DE7C-B8FB-4B36-9B5A-2E962A41A1FD.jpeg
    119,6 KB · Görüntüleme: 106
  • 2B9E2499-27A6-490C-8716-A54288C56B42.png
    2B9E2499-27A6-490C-8716-A54288C56B42.png
    531,4 KB · Görüntüleme: 105
Merhaba kızlar, ben geldim doktordan. İkili test için kan verdim, ölçümlerimiz iyi çok şükür. İlerde olduğu için doktor sat ı değiştirdi. Caglunal Caglunal 02 ekim olarak günceller misin? Sanırım haziran annesi olacam🙄. Cinsiyet öğrenmek istemediğimi biliyor, söylemedi.birkaç foto paylaşayım, belki tahmin eden olur😇.
Göbüşü mü o 😍 bana erkek gibi geldi 🤭

Kizlar dun memleketteydik havada soguktu usuttum galiba bu gun ne ysem kusuyorum midem hicbirsey kabul etmiyor su ictim 3 dk sonra fosur fosur su kustum ilacda kullanamam sanirim ne yapabilirim

Kız mı acaba😅🥰

Kızlar ben de doktordan geldim. Bebişin size selamı var ☺️ Haftasıyla uyumlu kendisi,buna çok sevindim. 7+2de sadece 7mm olması beni biraz üzmüştü. 7. haftada olan herkes 1 cm falan yazıyordu 😐 Belirtilerim de azalınca çok korkmuştum.
Neyse ki büyümüş, serpilmiş 😂😍 3 hafta sonra 12+2de ikili test için gideceğiz 🤗

Herkese 13+2'den merhaba!

Ben Berna.
3. evladımızı bekliyoruz.
Öğretmenim. Bursalıyım. Bu yaz tayin sebebiyle İzmir'e geldik.

Herkese sağlıklı ve keyifli bir hamilelik süreci diliyorum. Hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah. 🥰
Hayırlı olsun🥰 yeni arkadaşlar sizler de hoşgeldiniz.

Kızlar bu arada kilonuz ne alemde 🤭 Ben kusmuyorum, kilo vermedim ama yemeği de asla abartmıyorum. 2 hafta önce 62, bugün 64 tarttı doktor. Lakin evde hep 63.3, en başından beri😂 Yani 62 de 64 de doğruyu yansıtmıyor 😁 Doktor da 2 haftada 2 kilo almışsın diyerek gülüyor. Doktora aç gideceğim artık 😫 Sizin de evdeki tartıyla, doktorun tartısı farklı mı?

Back