- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
- #13.881
ssevilll
umudumuz sensin başqan merak ediyoruz hala yazmadin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ne yesem kusuyorum. Yediğim miktar kadar çıkıyor. 6 haftadır böyleyim. Umarım geçerKizlar ben bugün 4 defa istifar ettim için dışıma çıktı sizde aynimisiniz acaba enfeksiyon iyicemi yükseldiği doktor da bıktı iki ayrı doktora gidiyorum
iki haftadır bulantı vardida bu kadar şiddetli çıkarma yoktu enfeksiyon çok korktum bugün teşekkür ederim cevaplarınız içinBende ne yesem kusuyorum. Yediğim miktar kadar çıkıyor. 6 haftadır böyleyim. Umarım geçer
Oksurdeydin hemen zıplıyor
Göbüşü mü o bana erkek gibi geldiMerhaba kızlar, ben geldim doktordan. İkili test için kan verdim, ölçümlerimiz iyi çok şükür. İlerde olduğu için doktor sat ı değiştirdi. Caglunal 02 ekim olarak günceller misin? Sanırım haziran annesi olacam. Cinsiyet öğrenmek istemediğimi biliyor, söylemedi.birkaç foto paylaşayım, belki tahmin eden olur.
Merhaba kızlar, ben geldim doktordan. İkili test için kan verdim, ölçümlerimiz iyi çok şükür. İlerde olduğu için doktor sat ı değiştirdi. Caglunal 02 ekim olarak günceller misin? Sanırım haziran annesi olacam. Cinsiyet öğrenmek istemediğimi biliyor, söylemedi.birkaç foto paylaşayım, belki tahmin eden olur.
YaaİnşallahGöbüşü mü o bana erkek gibi geldi
Gönlüm erkekten yana ama sağlıkla gelsinKız mı acaba
Hayırlı olsun yeni arkadaşlar sizler de hoşgeldiniz.Herkese 13+2'den merhaba!
Ben Berna.
3. evladımızı bekliyoruz.
Öğretmenim. Bursalıyım. Bu yaz tayin sebebiyle İzmir'e geldik.
Herkese sağlıklı ve keyifli bir hamilelik süreci diliyorum. Hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah.
İyi akşamlar Ben dr.Vedat Uluğ takibindeyim , şuana kadar her öneri ve konuşmalarıyla güven veriyor. Önemli olan da bu diye düşünüyorum .Bende izmirdeyim dr.aylin barbaros sizinkileri merak ettim
Tam net olmamakla beraber bi kaç arkadaşım %70-80 civari ihtimal olarak öğrendiler , tam daha belli değil kimseninKızlar merhaba, bir kaç haftadır girmiyordum. Herkes iyidir inşallah. Var mı cinsiyeti belli olanlar?
Anladım canım, ne güzel, cinsiyet heyecanı başlamışTam net olmamakla beraber bi kaç arkadaşım %70-80 civari ihtimal olarak öğrendiler , tam daha belli değil kimsenin
İyi akşamlar Ben dr.Vedat Uluğ takibindeyim , şuana kadar her öneri ve konuşmalarıyla güven veriyor. Önemli olan da bu diye düşünüyorum .