- 23 Ağustos 2020
- 686
- 1.225
- 63
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.861
Sizinki 2 gün ileride :)Doktor Önde falan demedi
Benim doktor önemli bir durum yoksa bisi demez
Evet 13 + bişiler dedi önce. İçimden dedim niye öyle dedi. Karıştırdım sandım. Midem bulanıyordu pek dinlemedim açıkçası
Sakin bırakmaEvet hala kullanıyorum. 2 gün sonra bitiyor. Sonra denicem bakalım ilaçsız nasılım
Vayy 14. Haftaya girmişimSizinki 2 gün ileride :)
Iyiyim canım çok şükür midem beni zorluyor bu aralar. Benimde randevum 3 ocak anca bulabildim. Sen nasılsın bir sorun yok inşallah
Ayy amin inşallahhSağol kuzumyarın darısı başına inşallah öğrenirsin sende
Ayy son zamanlar geçicek inşallah mide bulantılarımızIyiyim canım çok şükür midem beni zorluyor bu aralar. Benimde randevum 3 ocak anca bulabildim. Sen nasılsın bir sorun yok inşallah
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin sağlıklı sıhhatli olsun bebişlerimiz inşallahAyy son zamanlar geçicek inşallah mide bulantılarımızİyi 1 hafta kalmış hemen geçer
İyi çok şükür şuanlık yok yarın gidicem bende kontrole. Seni merak ettim bi sorıyım dedim
Hadi ya eee 9 ay kullanacak mıyızSakin bırakma
Dengen bozuluyor . Benim haftasonu bitti
Yani pazar günü. Doğal olarak bugün de içemedim.midem altüst
Ben de çok rahattım. Düzen bozulunca bozuluyor
Ahhh amin inşallah canımmmmmHayırlı haberlerle gel inşallah canım. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin sağlıklı sıhhatli olsun bebişlerimiz inşallah
Beni ilaca baslatti 25 mg bir ilaci ikiye böl yarim ic iki hafta sonra kan vermeye gel dedi cnm insAllah hayrli sonuclar alrsn senEvet ben zaten endokrin takibindeyim 1 ay sonra demişti 1 ay oldu. Hasimato zaten tsh acayip etkiliyor ama daha ilaç kullanmamistim. Bebegi etkilemesi için 10 gibi değerler gerek ama baştan önlem alıyorlar. Bende yarın vereyim bakalim ne çıkacak.
Merhabalar hoşgeldiniz, bende İzmir'de öğretmenimHerkese 13+2'den merhaba!
Ben Berna.
3. evladımızı bekliyoruz.
Öğretmenim. Bursalıyım. Bu yaz tayin sebebiyle İzmir'e geldik.
Herkese sağlıklı ve keyifli bir hamilelik süreci diliyorum. Hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah.
Benimde hasimatom var gebelik öncesi 50 mg ilaç kullanıyordum . Gebelik sonrası değerim 4 üstünde çıkınca 75 mg levotirona yukselttiler ve 2 hafta içinde 2.5 altına indi . Bebeğin sağlığı için 2.5 altı önemli dedi doktor .Beni ilaca baslatti 25 mg bir ilaci ikiye böl yarim ic iki hafta sonra kan vermeye gel dedi cnm insAllah hayrli sonuclar alrsn sen
Bizim günlerimiz aynı inşallah doğum saatlerimizi de yazarizEki Görüntüle 2977328
Benimde bugün kontrolüm vardı.10+2 olmuşuz ,henüz bir şeye benzemiyoruznub teorisi için erken galiba değil mi ?
Eki Görüntüle 2977328
Benimde bugün kontrolüm vardı.10+2 olmuşuz ,henüz bir şeye benzemiyoruznub teorisi için erken galiba değil mi ?
10 günle 22 temmuzu kaçırdım ya keşke benim bebişde bu tarihde olsaydıBizim günlerimiz aynı inşallah doğum saatlerimizi de yazariz
Valla bilemem canim. Ama ben 2 gündür kullanmadım ve kötüyüm. Düzen istiyor ilaçHadi ya eee 9 ay kullanacak mıyız
Oksurdeydin hemen zıplıyorKızlar bakın
Bu duruştan anlaşılmaz heralde :)
Bana da %51kiz dedi doktor geçen haftaKizlarrrben geldim ikili testi yaptırdım topigin ilk kız haberi benden kesin diyemem bu haftada ama şu an için yüksek ihtimalle kız dedi
İnşallah gönlünden geçen gibidir canımBana da %51kiz dedi doktor geçen haftaİnşallah kızdır. İsteyen herkrsin ki tabi Çarşamba günü yine gidicem.
Banada %60 kız dedi perinotoloji uzmanı ben erkek hissettim bakalım ne olucak .bu arada ikili testin sonucu da geldi şükür güzel dedi aynı gün gitmiştik senin le sanirimBana da %51kiz dedi doktor geçen haftaİnşallah kızdır. İsteyen herkrsin ki tabi Çarşamba günü yine gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?