Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar bakın
Bu duruştan anlaşılmaz heralde :)

Eklentiler

• 20211227_160931.jpg
    20211227_160931.jpg
    96,7 KB · Görüntüleme: 94
Benim ev haftada 1 süpürülse kapısından girilmez en geç 2 günde bir süpürüyorum her işimi kendim yapıyorum riskli bir gebelik geçirmiyorsanız hiçbir şey olmaz kızlar abartmayın millet tarlalarda çalışıyor diğer hamileliklerimde de hiç oturmadım perde bile yıkadım astım tezcanlıyım akşama kadar bekleyemem kocam gelsin de yapsın diye.
Bi dr dinlemiştim dedi ki o bebek sağlıklıysa ve dr unuz bir sorun var demediyse siz halter de kaldırsanız yüksekten de atlasanız en ağır işleri de yapsanız hiçbir şey olmaz.
Peki ya çamaşır suyu canim ?
Tuvalet banyo ovma için kullanıyoruz illa ki onu kendin mi yapıyorsun dr bana uzak dur dedi sadece benim için değil tabi tüm hamileler adına. Ya aslında temizlik süpürme konusunda haklısın ama sanırım bir kaybım olduğu için korkuyorum elektrikli süpürge çekiş gücü yüksek hali da git gel uapmak için güç uygulamak gerekiyor acaba kasığımi zorlar miyim diue tedirgin oluyorum

Peki ya çamaşır suyu canim ?
Tuvalet banyo ovma için kullanıyoruz illa ki onu kendin mi yapıyorsun dr bana uzak dur dedi sadece benim için değil tabi tüm hamileler adına. Ya aslında temizlik süpürme konusunda haklısın ama sanırım bir kaybım olduğu için korkuyorum elektrikli süpürge çekiş gücü yüksek hali da git gel uapmak için güç uygulamak gerekiyor acaba kasığımi zorlar miyim diue tedirgin oluyorum
Ben hrşeyi yapıyorum, haftada 1 kere süpürüyorum yalan yok fazla zorlamıyorum kendimi, ama çamaşır suyuyla fln heryeri siliyorum doktora sormadım ama bişi olucağını düşünmedim , normal hayatıma devam ediyorum yani önceki gibi

Back